Dodaj do ulubionych

Jaki jezd Wasz ólóbiony samohut???????????????????

04.08.04, 20:55
Muj to blacky biemwi.

A powiem Wam, rze muj kolega muwił rze jezd taki samohut rower. Bóahahaha!!!!
Ale to musi bydź źmiesznie bo jag wyglonda taki samohut rower, a co???? Ja to
bym niehciał mniedź takjego samohota bo to styt powiedziedź kolerzce rze mam
rowera, a co?

Cmokazki! kiss**
Obserwuj wątek
    • gran_ulka Re: Jaki jezd Wasz ólóbiony samohut?????????????? 04.08.04, 21:22
      Pjecyk, nie BIEMWI tylko biemdablju wiesz? tak słyszałam. pszecierz tak muwio
      na prezydęta stanuw : dżorcz dablju bósz, bo on ma W fśrotku.
      a wracajonc do meritóm.
      Muj ólóbjony to CZARNY WOLSWAGEN GOLF!!! namawiam mojego ukohanego rzeby se
      taki zprawił, ale on niehce zabardzo. maże o takim s pzyciemnianymi szybami i
      zpojlerem. i gróbo róro wydehowo. i rzeby byłóo dórzo dórzyh głośnikuw i
      wybajeżone radjo fśrotku.
      • gumecka Re: Jaki jezd Wasz ólóbiony samohut?????????????? 05.08.04, 18:18
        Muj ólóbfiony to MERCEDES 123 sztara bezółka mose snacie i dotheko jesce
        sielony mósi bycz.Postrafiam.Jola
      • olek Re: Jaki jezd Wasz ólóbiony samohut?????????????? 09.08.04, 11:31
        > bo on ma W fśrotku.
        szy so snaszy sz dzordz miłościwie nam panójomcy ma beemwu wśrotku swojem?
        polknom? to dzordz połyka? bat hał?
    • nat.ka Re: Jaki jezd Wasz ólóbiony samohut?????????????? 04.08.04, 21:29
      no jag to jaki? bes dahó!
    • anna_geras Re: Jaki jezd Wasz ólóbiony samohut?????????????? 04.08.04, 21:46
      no flasnie Nadka Ty mi to z ózt wyjelas, bez dahó rzeby bylo dobrze Misiadzka
      fidac.
    • dzika_mumia_z_bagien Mercedes!!!! 04.08.04, 22:03
      Czarny Mercedes SL 55 AMG, we porywah skrajnych SLK 350 AMG, czerfony kolor.
      Oba dwa bes dahu som ofkors.
      • bei Mirafjoriii 04.08.04, 23:46
        bo ja to jestem roman- TYCZKA...i lubje włozkie ....albo ferrrarji...oczy-
        wiźcie czerwone...w oztateczności to jagóar x- type...ale nie wiem- czy by mnie
        nie ógryz w noge- no i czy bym nie spadła s niego... a jak mercedez to 600ta..i
        taki w skurze w śrotku............albo BMW 7ka...albo Ałdi
        usemka....albo...albo..jejku- asz mi deh zapyha od tyh mażeń......
    • eirenne Re: Jaki jezd Wasz ólóbiony samohut?????????????? 05.08.04, 12:00
      jato lóbje takje samohoty, co majom ot rasó w wyposażenjó kjerofce!
      • nonstop Re: Jaki jezd Wasz ólóbiony samohut?????????????? 05.08.04, 12:48
        iręko, tak mjały te Hispano-Suiza i Bugatti Royal
        ale pefnie to nieprafda skoro to tag dawno było
        • fritzek Re: Jaki jezd Wasz ólóbiony samohut?????????????? 05.08.04, 13:32
          samohót mósi mjedź:
          czarne okna,
          gróbom róre,
          zpojlera albo lepiej dwa,
          alófelgi,
          óltrafjolet,
          głośnom mózyke,
          skury,
          bajeranckom rejestracje-np. GO MISIU,
          i mósi to być mercedes,ałdi albo beema.najlepiej coby czarny ten samohót był.

cmoxy foral!
    • l3pp4 Re: Jaki jezd Wasz ólóbiony samohut?????????????? 05.08.04, 15:23
      nailepszy jest samochut kutury ma Radek Majdan. Ja nie wjem jaki ón ma ałto on,
      ale góst ma dobry, to i ałtp pienkne mósi miedź bo ałto jego dodem porwało ją
      gdyrz Ratka jezd
      • powerpuffgirl Re: Jaki jezd Wasz ólóbiony samohut?????????????? 05.08.04, 23:18
        ja tesz lóbje te bes dahó co sie ih cena zaczyna ot 50 tys ełro.
        muj Misiaczek ma taki samohut co ma 2 silniki i se nazywa Brabus
        • biusciasta_aldona Re: Jaki jezd Wasz ólóbiony samohut?????????????? 05.08.04, 23:22
          A mi siem ciongle podoba stary kawał o ałdi s psześroczyzdymi dżfiamy po
          stronie kierofcy.
        • nonstop Re: Jaki jezd Wasz ólóbiony samohut?????????????? 06.08.04, 08:44
          etam, dfa silnigi majom samoloty!
          a jeden taki mój znajomy boiek, co ma Brabósa (snaczy mesia Ge klasse), to sie
          hwali, rze go morzna z chelikoptera zżócidź z dziesienció metróf,
          hyba niemorzlie, cnie?
    • reniatoja Re: Jaki jezd Wasz ólóbiony samohut?????????????? 06.08.04, 08:49
      Podobnierz, rze serenki som teras bardzo stajli. Takie podobnierz rze robiom
      teras serenki z otnowionym silnikiem, dajom silnig z biemki i to jedzie jak
      szczała. tak slyszalam. Muj misiek ma rurzowom tojote i mie fszeńdzie noim wozi
      ale to nie jeszt takie bardzo stajli tylko kolor jezd stajli, bo same tojoty to
      chyba nie som takie znowu stajli tylko troche. smile
    • conena Re: Jaki jezd Wasz ólóbiony samohut?????????????? 06.08.04, 13:31
      ja to lóbie ałdi kłatro bo taki jeden fajowy men takiego se ma i kiedyś mię nim
      pszewiusł i było czadowo.
    • brunosch Re: Jaki jezd Wasz ólóbiony samohut?????????????? 06.08.04, 13:59
      Dżagułar, czerfony kaprjolet bes dahu.
    • nie.liczac.psa Re: Jaki jezd Wasz ólóbiony samohut?????????????? 06.08.04, 22:57
      ferarri alebym hciaua rużowy ale Muj Patysiuś (hihihi, rozómiecie co nie
      gerlsy??? hihi)muwi ze jezdem gupia ze rużowy to moge mieć staniczek tylko to
      dziś poszedłam i kupiłam se taki łał!!!!! z takom mientkom wszyfkom łał łał!
      Piecyk kochana dzienki irz temat zażuciłaź bo se staniczek ten kupiłam łał łał
      łał!!!!!
      • piecyk.gazowy Re: Jaki jezd Wasz ólóbiony samohut?????????????? 06.08.04, 23:00
        Zgłópłaś kórde??? Ja BOJSEM jezdem komoz!!!

Cmokazzzki!!! kiss*
        • nie.liczac.psa Re: Jaki jezd Wasz ólóbiony samohut?????????????? 06.08.04, 23:15
          łoj łoj sie posikam łoj łoj!!!!! piecyk sie nie obraziż co nieeeee?
          papuśki!!
          • piecyk.gazowy Re: Jaki jezd Wasz ólóbiony samohut?????????????? 06.08.04, 23:24
            Frzyció!!! Ja Cjebje jusz ajlowjó! kiss**
    • antyczerwony_sok_pomidorowy Re: Jaki jezd Wasz ólóbiony samohut?????????????? 08.08.04, 20:45
      Muj Tygryzek ma dfa samohoty. Jeten to rurzofa syręka kabrjolet a drógi to
      czarne BMW s cjemnymi szypami. Ten korol do syręki to sama wybrauam bo Tygryzek
      powjedzał rze ja mam wybradź.I opa mi siem podobajom.
    • avarja Re: Jaki jezd Wasz ólóbiony samohut?????????????? 11.08.04, 15:32
      Ja lóbiem bjauego tiónigofanego malóha!
    • czarnajagoda Re: Jaki jezd Wasz ólóbiony samohut?????????????? 11.08.04, 16:01
      mui ulubijony samohut to taki jaki ociecdyrektor ma, on śe tak jakoś majbach
      nazywa, czy jakoś tak. normalnie jak o tym pszeczytałam to polubjauam
      oćcadyrektora, bo pszeciesz kto jeści takim kulałtem mósi być bardzo stajli

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka