piecyk.gazowy 13.12.04, 08:18 Qrde! Pszypatkiem znajszedłem w enternetcie naszom Kolerzanke Kozmitke!!! Paczcie! www.cartoonnetwork.com/games/action/ppg/townsvillians/index.html Cmokazzzki! ** Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_piet Re: Powerpuffgirl 13.12.04, 09:45 Pszypatkię... pszypatkię... ciekawe. A co pan robił w damskiej ubikacji? Odpowiedz Link
ja22ek Re: Powerpuffgirl 13.12.04, 10:58 Dobże, nąztopq, irz za mjeściłeź toł deformacje, bo teras jósz wję na reżće, gto to jezd pałerpufgerl. To jezt ponaszemó Atomufka! To muj ulubjony serjal wew ti-wi, a są ńewję, kturoł znih kohą najbardźej. Morze Dekstera albo toł śoztre krufke? Odpowiedz Link
nonstop Re: Powerpuffgirl 13.12.04, 11:18 szkoda jazgó, ale to piezyg info za mieździó byó, anje ja (a ja lóbie Soós Parg, o!) Odpowiedz Link
okrent9 Re: Powerpuffgirl 13.12.04, 13:53 łoo, ja tesh lóbie Soós Parg, a zwłażdża ze tsheskim dabingię ))) tó powinię sie vypowiedziedź naż Dżef ktury ńesdedy znignou z nashego foróma tag jag i Alfig ( morze se razę parażkójou? Odpowiedz Link
aga_piet Re: Powerpuffgirl 13.12.04, 16:43 Alerz Okreńcie, nasz Alfiq jak jurz bararzkuje to zez swojom Kozmo-laskoł! Mą nadzieje irz jest wjerny boto zacny monrz jest... Eh, brakóje Romeczka, brakóje... Odpowiedz Link
ugo Re: Powerpuffgirl 13.12.04, 22:45 a ja nie widze bo nie ma jakiejś ftyczki bendzie pasowała taka do kątaktó? Odpowiedz Link
aga_piet Re: Powerpuffgirl 13.12.04, 23:07 Włołcz sobje, drogi Ógo, rano Kartonnekłok itam lecoł Atomuwki i nasza Pałerka tam śmiga, muwie Ci. Odpowiedz Link
powerpuffgirl Re: Powerpuffgirl 14.12.04, 00:20 hihi, nie byuo mię troche, a tó Pjecyg zamjeszcza moję zdjęcia! w rewążu zamjeszczam zdjencie Pjecyka: www.keramos.pl/img/piec_gazowy.jpg Aj low ju Was fszystkich Odpowiedz Link
peter.steele Re: Powerpuffgirl 14.12.04, 12:20 A ja nie mmogem tego otfoszyc i so jamam sdjelac ? Odpowiedz Link