powerpuffgirl 05.08.05, 18:20 jakie som najwarzniejsze lajfstajl atribjuts Waszym zadaniem? Wjadomo, rze: -ałto bes dahó -ełra na końcie -platynowa karta do banko matu -tipsy -zuote czóby -rurzowe bluski bez pszodó i?????? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hallon Re: lajfstajl atribjuts 05.08.05, 19:45 ia bym ierzdze dodaua: - zaie-sóber-chiper telewon komurkofy (rzeby sje źfedził mocno i rzeby mjau dórzo baiernadzkih baieruf) - spodnje z cekjnamj i dżedamji - j mojim sdanjem to ieszcze torpa ze skury wenrza albo jnnego dzjikiego zwieża Odpowiedz Link
aga_piet Re: lajfstajl atribjuts 05.08.05, 20:08 I koniecznie fryzóra (najlepjej bląt) a teras warkoczyki z w plecionymi sznórkami co wyglonda po móżyńsku. Opalenizna. Durze łusta (botosk). Ałto oprucz rze bezdahu to potśwjetlone oddołu na niebjesko - widziałam taki bajeeeer - cuuuudo! Odpowiedz Link
nonstop Re: lajfstajl atribjuts 09.08.05, 16:22 bymje szcze dodau: - super hiPer tivi plass novy ze 280 cali i s dysFunkcjom chołm sine ma orass małym basenikjem z wodo Wtryskiem; - wogle to jagiź puul basen (byle nje dymany, znaszy dmóhanny) - i ten noo, bilart z gzybkjem wef piwnicy orass końeczńe końeczńe saólne i solarke morze bydź tesz rower bessDahó etz etz etz Odpowiedz Link
powerpuffgirl Re: lajfstajl atribjuts 09.08.05, 18:33 muj teść pszyszły kópił sobje jaht i golden retriwera i ot razu jest fajniejszy tzn fszystkie rzony jego koleguf wzdyhajom jak go widzom hehe caósy Odpowiedz Link
aga_piet Re: lajfstajl atribjuts 09.08.05, 19:16 A ten goldę rotwajrel jest naprawde ze złota? Czy farbowany? A ja jeszcze dodam staf z rybami do łowjenia w śrotku jak miśaczki chcą poszpanować rze umją łowić ryby. I natruralnie ogrut z ezgotycznymi roślinami. I ogrodnik w tym ogrodzie. Odpowiedz Link
okrent9 Re: lajfstajl atribjuts 09.08.05, 19:21 ogrodnik prosto ze siłki i bes koshóli evętółalńe f koshóli tjólovej psheźroczystey. Odpowiedz Link
aga_piet Re: lajfstajl atribjuts 09.08.05, 19:27 W koszólce tjulowej ale bezrenkawków. Odpowiedz Link
iwonaa1 Re: lajfstajl atribjuts 09.08.05, 19:37 tag ze tszy góźiki rospiente ot gury...hmmm... Odpowiedz Link
okrent9 Re: lajfstajl atribjuts 09.08.05, 19:41 i otshy viśće na klaće metrosekzualńe vygolony.Vylepidowany. Odpowiedz Link
hallon Re: lajfstajl atribjuts 09.08.05, 20:23 J rzeby mó gómka od maitek wyztafaóa z napjisem SZELWIN KLAJN... mmmm.... mażenja Odpowiedz Link
odrakontra Re: lajfstajl atribjuts 13.08.05, 00:20 kohnae kozmogerlz! i kozmobojz! jestę tunofa i ńe wię tshy trędi . adotego fy muwicie o tyy ogrodnigu, rze wydeplilowany naklaće. byłą w tyroku nadmożem i naplarzy widziałą rze fszyscy boyz wydeplilowani hyba móshou bydź. amuj boj ma trohumoherku naklaće i mi śe to podoba pszypszytoolańu i wogle. tszy fajńej rzeby on misie podobau tszy by jednag tręndi? i szy terass ci boyz śę deplilooją tshy mosze tag jusz majou i jusz? całóski! Odpowiedz Link
aga_piet Re: lajfstajl atribjuts 13.08.05, 00:41 Droga Odokądo! Jeźli lóbisz ciepło pszy pszytólaniu, z praw morze miśaczkowi jakiś pólowerek do uszka, a na plarze morze niech jego zdejmuje? Odpowiedz Link
wave32 Re: lajfstajl atribjuts 13.08.05, 00:55 Odrąkąda to hyba lóbi jag jej tibzy plonczom siem f sierźci ))) Odpowiedz Link
odrakontra Re: lajfstajl atribjuts 13.08.05, 14:10 o, łejf, morze to od tej zierździ mufi sę "kozmate myźli' )))? dźęki agólkó, hyba mó qpie póloverek do spatka, ale taki z lamófkom hromowoł, rzeby do tjóningowaego ałta pasowaauo bo my z mojim miziatżkię śę interesójemy barco esdetykoł i wogle. no ciongle z tymi boyzami problę,co ńę? ale i tag som słit, cońe? odrakątra (albo moszecie mófidź do mie "odi" albo jak hdzedźe) cauzgi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
odrakontra Re: lajfstajl atribjuts 13.08.05, 15:47 noheeeeej, jak milóśo - ja teshhh fitam i szeby ńje byoo caukię owtopig to powię sze la mńe jes takim atributę łanny jorczek, a misoadźki mogoą chodovadź pidbóle, ale moshe najsuperextramax wto bybył groziny lef w zuotej kladdze w ogrodźe pszet wilou. poozdrófki i causgi! Odpowiedz Link
aga_piet Re: lajfstajl atribjuts 13.08.05, 22:23 Odi! Stymi pidbólami i jorkami to trafiłaś wsamo setno!!! Widać irz jesteś prawdziwa a nie jakajś pszyszywana kozmo. I stą estetyką tesz. Uwarzam irz nawet nowej beemce bezdachu troche tjuninku niezaszkodzi. Odpowiedz Link
bei Re: lajfstajl atribjuts 15.08.05, 23:10 najwarzniejszy jezd Misiaczeg ....no i miljon dolaruf ókradzony własnogłownie Odpowiedz Link