bzdura24 Re: Bzdóra 10.08.05, 19:35 JEZDEM!!!!!!! aaaaa jag siem cieszem!!!!! D teras to pszynajmńej rosómiem jag siem mnom zahwycajom na ólicah bo mufiom po polzkiemó. bo f tej chirzpanji to nie rozómniałam za barco i nie moguam siem sorientowadź komó najbarciej siem podobam. co do vahlażykuf to niezdety nie mam. doztempne były tylgo z brylantami tszykaratowymi a my pszeciesz badziostfa i tandety dla plepsó nie potrzebójemy!! ale zamuwiłam prywatny tranz port wienc f ciongó tszeh tygodni bendziemy mniały wuaźciwe vahlażyki. eh... jaka rzczenśliwa jezdem.. muj dom moja słórzba maje prywatne dżakózi muj piez zklonowany na cpecjalne rzyczenie... rzycie jezd pienkne na razie papa całózki glamór ide siem pocierzydź widokiem s okna... Odpowiedz Link
bzdura24 Re: Bzdóra 10.08.05, 19:59 fitaj zimno tó jakoź.. mószem siem jótro ódać na zakópy jakihź naturalnyh fóter z noreg.. czy z czegoź bardziei trędi. Odpowiedz Link
aga_piet Re: Bzdóra 10.08.05, 22:38 W Lidlu som tanie wina, chiszpańskie tesz... Morzesz iść popaczszyć jak zatensknisz za Hiszpańją. ale oczywiście potem pujdziesz do super sklepu zwinami i kupisz najdroszsze. S.P. Jak mi coś pszywjozłaś to morzesz wżócić na skszynke gazetową. Kisior fru ju. Agó Odpowiedz Link
umfana Re: Bzdóra 11.08.05, 00:37 Fitonko Bzdóro:o) A dla mie to co pszywiosłaź? Jakonś koliem z braladami alpo co? :o))) Odpowiedz Link
ja22ek Re: Bzdóra 11.08.05, 12:28 a chirzpąskje móhi w erozoló marz? bojag nie to sobje polskih nauape. Odpowiedz Link
ja22ek Re: Bzdóra 11.08.05, 13:31 Yyyyy... chiba f erozoló oni latajom, nie? Aaaa, jórz wję oco sieciebje roshodzi... Suyszauę isz oni latajom mejndzy facetę a lazkom. znaczy jag faced ma ohote na jakomź lazke to wysyua takoł móhe w erozoló do lazki spytanię trzy ta lazka tesz ma naniego o hote. I potę taka móha wraca do faceta imó siada i f szysko o powiada co i jag. Roz ómjerz? Odpowiedz Link
bzdura24 Re: Bzdóra 11.08.05, 16:18 ? piersze słysze ! to ja hcem takom móhe! w Chirzpaniji nie widziałam Odpowiedz Link
iwonaa1 Re: Bzdóra 11.08.05, 19:16 Tshyli te móhi f arosoló to robiom zate feromony? A desodorą f szprajó totesz ma te móhi? takji pahnoncy desodorą? Odpowiedz Link