zorija 23.12.07, 11:48 Spokojnych i radosnych świąt, dobrego jedzonka i mnóstwa orezentów życzę wam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chiara76 Re: Wesołych świąt 23.12.07, 12:29 zorija napisała: > Spokojnych i radosnych świąt, dobrego jedzonka i mnóstwa orezentów > życzę wam. podepnę się pod życzenia Zdrowych, Spokojnych Świąt, masę ciekawych książek do czytania w Nowym Roku (ja sobie życzę nie tylko kryminałów, chociaż wiadomo, że dobrymi nie wzgardzę, i dużo pomyślności ogólnie... Odpowiedz Link
negev56 Re: Wesołych świąt 23.12.07, 12:30 Ja również składam wszystkim serdeczne życzenia, miłych i pogodnych świąt, samych dobrości pod choinką. Wszystkiego naj naj naj... Aha, wsłuchajmy się uważnie w to, co mają nam do powiedzenia nasze zwierzaki o północy 24.12...ciekawe rzeczy mówią . Odpowiedz Link
siostra_pelagia Re: Wesołych świąt 23.12.07, 13:25 Kryminały na półce już odkurzone, monitor obłożony jemiołą, więc można świętować. Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia. Odpowiedz Link
kamkap Re: Wesołych świąt 23.12.07, 16:31 Z okazji Świąt Bożego Narodzenia radości i spokoju, dużo pięknych prezentów (szczególnie kryminałów) i góry śniegu, świetnej zabawy Sylwestrowej oraz wiele szczęścia w Nowym Roku 2008 Odpowiedz Link
minkipinki Re: Wesołych świąt 23.12.07, 20:22 Wszystkiego naj...., smakołyków nie tylko na stole, wiele literackich zachwytów, spokoju w domu i pokoju w sercu, tysięcy pocałunków pod jemiołą i radości na co dzień. Odpowiedz Link
zettrzy Re: Wesołych świąt 23.12.07, 20:40 i jak najbardziej zagmatwanych zagadek kryminalnych do rozwiazania! Odpowiedz Link
kazisi Do życzeń dołącza się Caroline Graham 23.12.07, 22:39 midsomer.blox.pl/2007/12/Zyczenia-od-Pani-Caroline-Graham.html Odpowiedz Link
opty2 Re: Wesołych świąt 24.12.07, 11:38 Radosnych i śnieżnych świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności, a także wielu nowości kryminalnych w Nowym Roku życzę wszystkim zwariowanym książkofilom Odpowiedz Link
nzuri Re: Wesołych świąt 24.12.07, 12:48 Wesołych, zdrowych (szczególnie o oczy mi chodzi ;D) i szczęśliwych. Żebyśmy znów mogli poczuć tę magię, którą czuliśmy w dzieciństwie. Hojnego Mikołaja/Gwiazdora/Aniołka/Santa Clausa - niepotrzebne skreślić) Odpowiedz Link