okrent9 04.07.06, 23:16 Pshyzną śe ish ćerpje na tom horobe.Ńepotrafje poznadź po kororah do, kturego gńastka fkąpq fhodzi kabel od zestawoo naguaźńąyontzego.Jezdę pozbavyona vdźęq ratooyće. Okrentka dedaltonistka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_piet Re: Dedaltonis 04.07.06, 23:41 A masz korolowe kabelki? Aaaa... To morze w kładaj w rurzne dziórki - asz do skótku? Odpowiedz Link
wave32 Re: Dedaltonis 04.07.06, 23:49 Okrętko, pshes wrodzonom delikatnoźć nie spytą gdzie siem podziau Tfój inrzynjer dźfienkó... Pefnie fspańiauomyźlńie dauaź mó wolne... Odpowiedz Link
okrent9 Re: Dedaltonis 05.07.06, 17:45 tag agó mą novy kąpóoter za milją czysta erło bo mi śe znoodziua popshedńa obódova -za mauo śvjateueg, sama rozoomjeż- no i oczyviźće teras mą vjęcy kororuf a ya bendonc ćęnom blondynkom śe zną tylgo na rurzovym :\ ńeh mńe kdoź poratooye bo tag bez vdźenq czóye śe ńesfoyo. morze ty Łejv mńę poratooyesh? dźórki potęcyalne som czy; 1- rurzova ma rysooneg jagby taki instrómęd do krenceńa ćasta jaki órzyvaua moya bapća (psheprashą- moya prapraprabapća) 2- źelona - ma rysóneg ze szczaukom f strone tey dźórgi a pshet tym rysónkyę yess napisane FS 3- ńe byeska ma rysooneg ze szczaukom odhodzoncom w strone pshecifnom nish dźórka i pishe tą L a w mojim móltimedyalnym poradniq órzydkovnika korory som inene i nic ńepisze o rysoonkah A rozómyesh są hyba irz takjego vypaśonego kąpa ńe dą dotykadź osobą postronnym. Ty Łejf to co inenego. Czeką na pomoc. bezwdźentshna Okrentka Odpowiedz Link
wave32 Re: Dedaltonis 05.07.06, 19:00 Ja mą pot uonczone fe f dziórke śrotkowom, czyli zielonom. Prubój, morze nie wybóhnie... Odpowiedz Link
wave32 Re: Dedaltonis 05.07.06, 19:03 Celój ftyczkom f dziórke f strone kturej skierowana jezd shczauka - jej grot. Bendzie grać! Odpowiedz Link
okrent9 Re: Dedaltonis 05.07.06, 21:04 łał Łejvi formarńe jezdę f shokó - pshy pjershey prubye GRA.Hyba jezdę dobrym szczelcem i fszczeliuą śe ftom odpovjedńom dźórke za pyershą razą.Za po rade hendtńe Tzi coź postavye tylko ńevję co śe teras stavya gdysh za fshyskye ósógi puace djamętovom kartom z fotografjom albo palcę - zatshy śe ot ciskję. Dvyęczna Okrentka Odpowiedz Link
bei Re: Dedaltonis 05.07.06, 22:34 oglondam laptoka i nie widze tyh wejźdź....czy ja josz mam slepote? Odpowiedz Link
ja22ek Re: Dedaltonis 06.07.06, 15:03 W moim laptoku bynajmiej som dwje dziórki. Jedna s rysónkiem loduf a dróga - dwa otrzka s czapeczkom. I ja mą wftkniente w tom drógom. Odpowiedz Link
wave32 Re: Dedaltonis 05.07.06, 23:01 okrent9 napisała: > łał Łejvi formarńe jezdę f shokó Ajanie Wiedziauę, irz trafish > hendtńe Tzi coź postavye Morze jakiegoź Fenderka - Stratocasterowatego, ofkors ;D Odpowiedz Link
wave32 Re: Dedaltonis 06.07.06, 21:10 Fenderek? No jag to ile - sheźdź, ofkors (i morzesh do żócić 34627462764 kąpletuf zapasowyh) ;DDDD Odpowiedz Link
aga_piet Re: Dedaltonis 07.07.06, 00:01 A Ty Łęwi taki niedomyśny jezdeś... stym postawjenię... Ja tam nic niemuwję... Odpowiedz Link