heavyweightt 06.06.10, 17:57 Uzyteczna strona , przez ktora mozna znalezc lekarza i przy okazji poczytac opinie innych o danym lekarzu. www.ratemds.com/social/?q=node/11&country=1 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja_darek Re: Lekarz 07.06.10, 05:45 Super link! heavyweightt napisał: > Uzyteczna strona , przez ktora mozna znalezc lekarza i przy okazji > poczytac opinie innych o danym lekarzu. > > www.ratemds.com/social/?q=node/11&country=1 Odpowiedz Link
chiefexecutiveofficer Re: Lekarz 09.06.10, 00:38 Ktos kto nie zna Kanady moze sie ta informacja ucieszyc. Ale prawda jest inna : w Kanadzie brakuje lekarzy i nawet wybranie sobie kilku kandydatow, w ten sposob, nie oznacza, ze ktoregokolwiek z tej listy, sie w ogole na oczy zobaczy. :=((( Odpowiedz Link
dela12 Re: Lekarz 17.06.10, 23:09 ja mialam do czynienia z 3 lekarzami z listy jak na razie i uwierzcie zaskoczona jestem trafnoscia niektorych komentarzy. Ja z tych co na wlasne oczy musza zobaczyc, zeby sie przekonac. Odpowiedz Link