noyle 25.08.04, 18:06 witam mam wize turystyczna 10lat jak wyglada wyskok na kika dni do canady lub meksyku, czy przy powrocie do usa sa jakies komplikacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dradam1 Re: usa-canada-usa 25.08.04, 18:13 noyle napisał: > witam > mam wize turystyczna 10lat > jak wyglada wyskok na kika dni do canady lub meksyku, > czy przy powrocie do usa sa jakies komplikacje A masz wize do Kanady ? Jezeli chodzi o Meksyk to chyba obowiazuje umowa miedzy Polska i Meksykiem o ruchu bezwizowym. Pozdrawiam dradam1 Odpowiedz Link Zgłoś
noyle Re: usa-canada-usa 25.08.04, 18:44 chodzi nie o to czy mnie wpuszcza do kanady, meksyku ale czy po krotkim pobycie w tych krajach nie bedze komplikacji przy powrocie do usa Odpowiedz Link Zgłoś
dradam1 Re: usa-canada-usa 25.08.04, 18:47 noyle napisał: > chodzi nie o to czy mnie wpuszcza do kanady, meksyku ale czy po krotkim > pobycie w tych krajach nie bedze komplikacji przy powrocie do usa Jezeli wjedziesz legalnie do Meksyku/Kanady to nie powinienes miec problemow. Pozdrawiam dradam1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: badboybill Re: usa-canada-usa IP: *.alxndr01.va.comcast.net 25.08.04, 19:55 Nie wpuszcza cie do Canady jezli nie masz wizy. Ja wczoraj bylem w ambasadzie Canadyjskiej w Waszyngtonie i jest calkiem niezla kolejka, zadaja od cholery pytan i jest cieko dostac. MI sie udalo. Tak wiec weekend w Toronto :D Pozdrawiam :d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: usa-canada-usa IP: *.cwshs.com 25.08.04, 20:13 Gość portalu: badboybill napisał(a): > Nie wpuszcza cie do Canady jezli nie masz wizy. Ja wczoraj bylem w ambasadzie bez wizy niech sprobuje, moze sie uda, hehehe > Canadyjskiej w Waszyngtonie i jest calkiem niezla kolejka, zadaja od cholery czego oni wszyscy tak sie tu pchaja do tej Kanady? do Niagary niech pojada i przez rzeke Kanade poogladac moga, hehehe > pytan i jest cieko dostac. MI sie udalo. Tak wiec weekend w Toronto :D eeeh tam, przez lykend to sie nawet upic porzadnie nie zdazysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: usa-canada-usa IP: 12.21.160.* 25.08.04, 20:20 jesli jestes na wizie turystycznej w USA i przedluzyles swoj pobyt ponad to co masz wsteplowane przy wjezdzie (nie pomyl z 10 letnia wiza) to masz prawie jak w banku ze amerykanie Cie nie wpuszcza, nie mowiac juz o tym ze kanadyjczycy rowniez, wiec utkniesz gdzies na granicy z wielkim problemem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 nie tak zle jak na moscie w Niagarze utknie IP: *.cwshs.com 25.08.04, 20:32 z rozpaczy bedzie mogl sie z mostu rzucic, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś