Dodaj do ulubionych

Mamuski-Luty 2005

26.08.04, 16:26
Sa tu jakies mamy, ktore maja termin na luty? Jak sie czujecie?, czy robicie
juz zakupy? Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • bozena73 Re: Mamuski-Luty 2005 26.08.04, 16:29
      Ja mam termin na listopad a mimo tego ciagle nie moge sie zdobyc na to aby
      zaczac kompletowac wyprawke. To wszystko sprawka mojej mamy ktora ciagle mi
      mowi ze mam czas i wierzy w jakies glupie zabobony. A ja juz nie moge czekac.
      Tak bardzo chce zaczac kupowac rzeczy dla mojego synka...
      Wiec jezeli mamy z lutego juz mysla o zakupach to chyba ja tez bede musiala cos
      wreszcie zaczac :-)) tymbardziej ze pozniej to wszystko na raz to po prostu za
      duzo zachodu...
      Pozdrawiam mame z lutego :-))
      Bozenka
      • edytkus Re: Mamuski-Luty 2005 26.08.04, 16:51
        bozena73 napisała:

> Ja mam termin na listopad a mimo tego ciagle nie moge sie zdobyc na to aby
        > zaczac kompletowac wyprawke. To wszystko sprawka mojej mamy ktora ciagle mi
        > mowi ze mam czas i wierzy w jakies glupie zabobony.

Moja tesciowa tez plotla bzdury i nawet udalo sie jej wmowic je mojemu mezowi :O Uslyszalam tez ze
        powinnam poczekac do baby shower i dokupic tylko to czego nie dostane. W efekcie na drugi dzien po
        przyjsciu ze szpitala musialam zostawic dziecko na caly dzien w domu i pojechac na zakupy. Baby
        shower mialam w niedziele a dziecko urodzilo sie we czwartek pare tygodni przed terminem. Wiadomo
        jakie to kupowanie w pospiechu i stresie :( Dobrze ze chociaz lozeczko juz mielismy, a na baby shower
        dostalam duzo rzeczy ale prawie nic nie przydalo sie od razu (np. high chair lub ubranka na 9 m-cy).
        Kupuj Boena kupuj i korzystaj z obecnych wyprzedazy.
    • jasti Re: Mamuski-Luty 2005 26.08.04, 17:33
      Wlasnie przeczytalam na innym forum ze mamusie z terminem na luty, maja juz
      cala wyprawke, ja nawet o tym jeszcze nie mysle, nawet nie wiedzialabym od
      czego zaczac :) bo to moja pierwsza dzidzia. Dzisiaj ide do gina, mam nadzieje
      ze wszystko ok.
      • hannamay Re: Mamuski-Luty 2005 26.08.04, 18:34
        hey jasti:

jak wszystko dobrze bedzie (mam nadzieje wielka) to bede po tobie rodzic .. ty w
        lutym, ja na pierwsza polowe marca mam termin. Poki co nawet nie mysle o
        wyprawkach, chociaz coraz czesciej zagladam tu i tam i ciesza mnie ogromnie te
        male ciuszki :)
        z mezem zdecydowalismy ze konkretne zakupy bedziemy robic z koncem II trymestru,
        bez pospiechu i jakichkolwiek zabobonow. co ma byc to i bedzie! a pozostawianie
        zakupow na czas po porodzie jest dla mnie troche nierozsadne.

powodzenia na wizycie u ginekologa, z peewnoscia wszystko jest ok. trzymam
        kciuki za ciebie. daj znac jak sie czujesz i w ktorym stanie rodzic bedziesz. ja
        jestem w kalifornii i rodzic bede w stanford hospital. juz sprawdzilam cala
        porodowke :))))

hannamay.
        • jasti Re: Mamuski-Luty 2005 30.08.04, 17:04
          Hej!
          Gin powiedzial ze wszystko ok, mam tylko niskie cisnienie dlatego jestem ciagle
          zmeczona, slyszalam serduszka mojego szkraba, niesamowite przezycie, a rodzic
          bede w NJ. pozdrawiam papa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka