jasti 26.08.04, 16:26 Sa tu jakies mamy, ktore maja termin na luty? Jak sie czujecie?, czy robicie juz zakupy? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bozena73 Re: Mamuski-Luty 2005 26.08.04, 16:29 Ja mam termin na listopad a mimo tego ciagle nie moge sie zdobyc na to aby zaczac kompletowac wyprawke. To wszystko sprawka mojej mamy ktora ciagle mi mowi ze mam czas i wierzy w jakies glupie zabobony. A ja juz nie moge czekac. Tak bardzo chce zaczac kupowac rzeczy dla mojego synka... Wiec jezeli mamy z lutego juz mysla o zakupach to chyba ja tez bede musiala cos wreszcie zaczac :-)) tymbardziej ze pozniej to wszystko na raz to po prostu za duzo zachodu... Pozdrawiam mame z lutego :-)) Bozenka Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: Mamuski-Luty 2005 26.08.04, 16:51 bozena73 napisała: > Ja mam termin na listopad a mimo tego ciagle nie moge sie zdobyc na to aby > zaczac kompletowac wyprawke. To wszystko sprawka mojej mamy ktora ciagle mi > mowi ze mam czas i wierzy w jakies glupie zabobony. Moja tesciowa tez plotla bzdury i nawet udalo sie jej wmowic je mojemu mezowi :O Uslyszalam tez ze powinnam poczekac do baby shower i dokupic tylko to czego nie dostane. W efekcie na drugi dzien po przyjsciu ze szpitala musialam zostawic dziecko na caly dzien w domu i pojechac na zakupy. Baby shower mialam w niedziele a dziecko urodzilo sie we czwartek pare tygodni przed terminem. Wiadomo jakie to kupowanie w pospiechu i stresie :( Dobrze ze chociaz lozeczko juz mielismy, a na baby shower dostalam duzo rzeczy ale prawie nic nie przydalo sie od razu (np. high chair lub ubranka na 9 m-cy). Kupuj Boena kupuj i korzystaj z obecnych wyprzedazy. Odpowiedz Link Zgłoś
jasti Re: Mamuski-Luty 2005 26.08.04, 17:33 Wlasnie przeczytalam na innym forum ze mamusie z terminem na luty, maja juz cala wyprawke, ja nawet o tym jeszcze nie mysle, nawet nie wiedzialabym od czego zaczac :) bo to moja pierwsza dzidzia. Dzisiaj ide do gina, mam nadzieje ze wszystko ok. Odpowiedz Link Zgłoś
hannamay Re: Mamuski-Luty 2005 26.08.04, 18:34 hey jasti: jak wszystko dobrze bedzie (mam nadzieje wielka) to bede po tobie rodzic .. ty w lutym, ja na pierwsza polowe marca mam termin. Poki co nawet nie mysle o wyprawkach, chociaz coraz czesciej zagladam tu i tam i ciesza mnie ogromnie te male ciuszki :) z mezem zdecydowalismy ze konkretne zakupy bedziemy robic z koncem II trymestru, bez pospiechu i jakichkolwiek zabobonow. co ma byc to i bedzie! a pozostawianie zakupow na czas po porodzie jest dla mnie troche nierozsadne. powodzenia na wizycie u ginekologa, z peewnoscia wszystko jest ok. trzymam kciuki za ciebie. daj znac jak sie czujesz i w ktorym stanie rodzic bedziesz. ja jestem w kalifornii i rodzic bede w stanford hospital. juz sprawdzilam cala porodowke :)))) hannamay. Odpowiedz Link Zgłoś
jasti Re: Mamuski-Luty 2005 30.08.04, 17:04 Hej! Gin powiedzial ze wszystko ok, mam tylko niskie cisnienie dlatego jestem ciagle zmeczona, slyszalam serduszka mojego szkraba, niesamowite przezycie, a rodzic bede w NJ. pozdrawiam papa Odpowiedz Link Zgłoś