mka16 24.10.06, 05:27 tylko nic brutalnego ani strasznego, bo to ma byc na czas kiedy bede sama w domu przez tydzien, osytatnio wciagnelam sie w Desperate Housewives Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bea_mama Re: poleccie jakis serial na DVD 24.10.06, 06:08 Ja akurat Desperate Housewives nie trawie... Moje ulubione to Friends, ER i Judging Amy. Odpowiedz Link Zgłoś
kisiulak Re: poleccie jakis serial na DVD 24.10.06, 16:51 Uwielbiam Desperate Housewives. Ale polecam Six Feet Under! Odpowiedz Link Zgłoś
bozena73 Re: poleccie jakis serial na DVD 24.10.06, 18:01 A ja jestem addicted na Sex and the City... totalny relaks :-) Poza tym bardzo bardzo podoba mi sie Mr. Big :-))0 Odpowiedz Link Zgłoś
muttie Re: poleccie jakis serial na DVD 31.10.06, 01:59 six feet under - pozeram sezon za sezonem! a z lzejszych to moze Weeds? Odpowiedz Link Zgłoś
cyborgus Re: poleccie jakis serial na DVD 24.10.06, 20:05 a ja i malz jestesmy fanami "Everybody Loves Raymond" - tesciowa i tesc sa tam obledni:)) Odpowiedz Link Zgłoś
greeneyes27 Re: poleccie jakis serial na DVD 24.10.06, 20:09 "Friends" "Seinfeld" "Sex and the City" Odpowiedz Link Zgłoś
marthas Re: poleccie jakis serial na DVD 24.10.06, 21:39 Ja osobiscie ogladnelabym CSI, najlepiej Las Vegas i Miami. Ghost whisperer (choc to moze nie najlepsze na samotne wieczory ;-), Nip/tuck. A jesli chcesz sie posmiac to Everybody loves Raymond. Marta. Odpowiedz Link Zgłoś
bella41 Re: dzieki n/txt 27.10.06, 01:33 niedawno odkrylam na necie polska tv-itvp mozna obejrzec za darmo serial 'oficerowie', kabarety, programy o sporcie,spoleczenstwie, polityce znajdzie sie tez cos dla dzieci oto link w3.itvp.pl Odpowiedz Link Zgłoś