Gość: Ewelina IP: 195.205.97.* 12.08.07, 01:53 Jakie linie lotnicze polecacie???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: frequentflyer Re: Lot z USA do KAnady IP: 80.241.133.* 13.08.07, 15:13 z calego USA do całej Kanady czy z jakichś konkretnych punktów? obydwa kraje są podobno dość duże. ja jechałem greyhoundem z buffalo do Niagara Falls, trwało ze trzy kwadranse, już z postojem na granicy. z Seattle do Vancouver też autobus jest najlepszą opcją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: Lot z USA do KAnady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.07, 00:25 Raczej z konkretnych punktow: Boston-Toronto (a scislej Belmont- Newmarket) A tak z ciekawosci jeszcze to jaka jest mniej-wiecej 5/10 roznica w cenach biletu miedzy samolotem a autobusem? Ceny lotow mozna sprawdzic na necie, ale z autobusami juz gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
wiedzma30 Re: Lot z USA do KAnady 14.08.07, 00:44 a dlaczego gorzej?? np. tutaj: www.greyhound.ca/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilio Re: Lot z USA do KAnady IP: *.vf.shawcable.net 14.08.07, 04:53 zostaje jeszcze kolej, ale to chyba drozsze od samolotu Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek07 strona z pociagmi 14.08.07, 08:51 www.amtrak.com/servlet/ContentServer?pagename=Amtrak/HomePage www.viarail.ca/ ----------------- "Miłość i przyjażń wzmacniają poczucie bezpieczeństwa" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: Lot z USA do KAnady IP: *.hsd1.ma.comcast.net 01.09.07, 01:49 wiec lot mam chyba z glowy :) Nie ma to jak pomocna dlon i podroz autkiem w milym towarzystwie :) Dziekuej za linki! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś