pirx13 13.12.04, 22:08 Jakby kogoś interesowało jak wypadł na żywo Tom Waits 15 listopada w Berlinie to zapraszam tutaj files.neurozic.net/mp3/Tom_Waits-Live_in_Berlin-1511-2CD-Bootleg-2004/ są też zdjęcia :-) pozdr Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cze67 Re: Waits w Berlinie 13.12.04, 22:52 Ależ fajnie się tego słucha! Dzięki, panie pirx. Odpowiedz Link
pirx13 Re: Waits w Berlinie 14.12.04, 18:39 nadeszła pora aby sie przyznać, że link do koncertu Waitsa zostal zaczerpnięty z świetnej strony o wiele mówiącym tytule "Swens blog - Artists mentioned in the WIRE" swen.antville.org/ niemal codziennie aktualizowana, strona głównie o muzyce, ale tez o innych dziedzinach sztuki a tak na koniec mój ulubiony ostatnio cytat z tego blogu: "They say if you play a Microsoft CD backwards, you hear satanic messages. Thats nothing, cause if you play it forwards, it installs Windows." Odpowiedz Link
nemrrod Re: Waits w Berlinie 14.12.04, 18:52 Heheh, wiedziałem że gdzieś widziałem linka do tego koncertu :))) Fajny blog, zaglądam od czasu do czasu. Nawet kiedyś go tutaj polecałem. > "They say if you play a Microsoft CD backwards, you hear satanic messages. > Thats nothing, cause if you play it forwards, it installs Windows." Heheh :))) Odpowiedz Link
jazzfoxy Re: Waits w Berlinie 14.12.04, 21:04 No i mamy chociaz namiastke tego co czasem nieosiagalne:) Odpowiedz Link
grimsrund Re: Waits w Berlinie 14.12.04, 22:23 Śliczności prawdziwe! I takież prawdziwe dzięki!! :))) Odpowiedz Link