maff1 01.01.05, 00:21 na pohybel 2004 ... nhie przyniósł rewelacji... przynajmniej dla mnie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ihopeyouwilllikeme Re: no i mamy 2005 rok 01.01.05, 00:41 Wszystkim wszystkiego najlepszego życzę :)) Odpowiedz Link
czyzunia Re: no i mamy 2005 rok 01.01.05, 01:00 i oby nam sie, mam małego kielicha... no to hop. .. może ta nasza muzyczka wróci troche do korzonków. do casów kiedy muzyka była muzyką , anie pieniążkami. Odpowiedz Link
aasiek Re: no i mamy 2005 rok 01.01.05, 01:36 ech, a ja już swego szamapana skończyłam... Wino też...;) Odpowiedz Link
cze67 Re: no i mamy 2005 rok 01.01.05, 18:58 Ja na przywitanie nowego włączyłem sobie (ale nie w czasie sylwestrowego przyjęcia, tylko już rano, na spokojnie :)) mój ukochany Abbey Road. Zabrzmiał przepięknie, tym bardziej, że nie słuchałem go długie miesiące. Szczególnie powaliła mnie tym razem harmonia głosów Johna, Paula i George'a w Because.... Dobrego roku wszystkim! Odpowiedz Link
maff1 Re: no i mamy 2005 rok 03.01.05, 09:06 Because jest przepiękne. Ja uwielbiam tę wersje acapella. Aż dziwne że jest opublikowana od kilku lat dopiero. Odpowiedz Link
cze67 Re: no i mamy 2005 rok 03.01.05, 11:18 Because jest przepiękne. Ja uwielbiam tę wersje acapella. Aż dziwne że jest > opublikowana od kilku lat dopiero. Jadac na swieta, wzialem sobie trzecia czesc Antologii do posluchania. I po raz kolejny sie zachwycilem ta wersja. Harmonia glosow po prostu perfekcyjna. Odpowiedz Link
maff1 Re: no i mamy 2005 rok 03.01.05, 17:12 przed antologia krązyło bootlegowe albp pirackie wydanie Abbey Road. Mam je w domu. I na nim umieszczono kilka bonusów z sesji m.in. Because acapella. Jeszcze wtedy o antologii nie mówiło sie. Podobna płytke mam Sierzanta. Jest na nim instrumentalna wersja indyjsko brzmiacego Within You Without you - rewelacja!. Ponadto studyjna, jeszcze przed obróbką prze G.Martina wersja Sierzanta - Repryzy (z odliczaniem przez Ringa) Jest niesamowicie surowa w porównaniu z tym co słyszymy na płycie. Odpowiedz Link
maff1 Re: no i mamy 2005 rok 03.01.05, 09:09 a ja sobie właczyłem w nowy rok Unplugged - Archiwe. Szkoda że krótka ta płytka ale jest dla mnie podobna w klimacie do Starkers in Tokyo - Whitesnake. A myslałem że taki nastrój jest nie do powtórzenia. Odpowiedz Link