Dodaj do ulubionych

Pani Grażynko z Telewizji

IP: *.stk.vectranet.pl 05.12.10, 12:25
Ostatni materiał w Pani Telewizji datowany jest na 19 listopad 2010 roku. Cóż to za tv która od ponad 2 tygodni nie zrealizowała żadnego materiału. Jak to mówi jeden z zabrzańskich działaczy: Do roboty!
Obserwuj wątek
    • Gość: kielonek-online Re: Pani Grażynko z Telewizji IP: *.stk.vectranet.pl 05.12.10, 13:00
      Tracicie czas na ogladanie takiej beznadziejnej TV?
      Lepiej poczytać coś, napić się wódki.
      • Gość: Widz Re: Pani Grażynko z Telewizji IP: *.stk.vectranet.pl 05.12.10, 14:07
        Oni tam robią teraz TV 3D ,Grażyna ,Gracjana i Miro beda pokazywac Zabrze i zabrzan nz 3D i ten dyr. z DMiT to sie pohlasta z bólu.
        • Gość: Skuteczna Gosia Re: Pani Grażynko z Telewizji IP: 46.113.68.* 06.12.10, 13:12
          Ostrzegałam, że na szkalowaniu moich współpracowników daleko nie zajdziecie. Wywołaliście zmanipulowaną aferę z dyrektorem, szkalowaliście nasze dobre imię miasta. Nie ma tu dla takich oszczerców miejsca w moim mieście. Przyjrzyjcie się choćby Telewizji Zabrze, aby wiedzieć, jak należy robić rzetelne dziennikarstwo. Prowokacje, wchodzenie na otwartej kamerze to nie jest dziennikarstwo, tylko szkalowanie dobrego imienia miasta.
          • Gość: Skuteczna Gosia Re: Pani Grażynko z Telewizji IP: 46.113.68.* 06.12.10, 13:18
            Takie materiały (linki wkleił poniżej pan Darek) pokazujom, że gdy dziennikarze przychodzą do mnie, to można powspółpracować razem w tym mieście. To jest możliwe, ale bez niepotrzebnej krytyki.

gtv.zabrze.pl/index.php?id=3032
            gtv.zabrze.pl/index.php?id=2954
            gtv.zabrze.pl/index.php?id=2906
            gtv.zabrze.pl/index.php?id=2851
            gtv.zabrze.pl/index.php?id=2847
            • Gość: kielonek-online Re: Pani Grażynko z Telewizji IP: *.stk.vectranet.pl 06.12.10, 20:44
              Pokazują!!!!!!!!!!!!!
              Zgaduję, jesteś idiotą!!!!!!
              Do tego facetem.
              Kiepszczyzna.
              • Gość: maradona Re: Pani Grażynko z Telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.10, 20:53
                już w ogóle Zabrze TV nie działa...:(
                • Gość: kompan Re: Pani Grażynko z Telewizji IP: *.stk.vectranet.pl 07.12.10, 06:19
                  Grażynkaa zaczeła pić . Kiedyś była atrakcyjna a teraz atrapa.
    • Gość: kaktus8 Re: Pani Grażynko z Telewizji IP: *.ip.netia.com.pl 07.12.10, 08:46
      Jeżeli Gracjana Padła to wielka szkoda !!!!

• Gość: Skuteczna Gosia Re: Pani Grażynko z Telewizji IP: 94.254.175.* 07.12.10, 11:09
        Pani redaktor ja wiele razy zapraszałam do współpracy. Ostrzegałam, że prędzej czy później przyjść do mnie musicie. Zmontowane prowokacje, afery to nie tędy droga. Ja z otwartą przyłbicą podchodzę do problemów, ale nie do takiej krytyki, która jest zupełnie niepotrzebna. Nikt do mnie nie przyszedł z problemem pana dyrektora, ale nagłośnić aferę w mediach i narazić na szwank nasze dobre imię miasta to potrafiliście.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka