glebogryzarka1 07.06.05, 14:38 Dzisiaj (7.V) od 19 do 21 będę się bełkotliwie produkował w radiu Bis 104,9 FM. Mam obiecane, że mogę ponadto puszczać, a nawet zapowiadać muzykę, zatem zapraszam i z góry współczuję :D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
glebogryzarka1 Re: [SPAM] Jak dorosnę, zostanę selecterem 07.06.05, 14:39 > Dzisiaj (7.V) 7.VI naturlich PIENKNIE Odpowiedz Link
ilhan Re: [SPAM] Jak dorosnę, zostanę selecterem 07.06.05, 14:39 Wow. To znaczy, że muszę napisać kolokwium w godzinę zamiast półtorej. Odpowiedz Link
cze67 Re: [SPAM] Jak dorosnę, zostanę selecterem 07.06.05, 14:41 Posłucham, jeżeli nie zapomnę. Powodzenia! Odpowiedz Link
grimsrund Re: [SPAM] Jak dorosnę, zostanę selecterem 07.06.05, 16:42 "Już jako młokos najbardziej lubiłem, jak Ringo walił w kokos" :)) Jak nie zapomnę, to też się podłączę :) Odpowiedz Link
humbak Re: [SPAM] Jak dorosnę, zostanę selecterem 07.06.05, 17:10 Również postaram się nie zapomnieć. Tylko nie bujajta mister G. zbytnio bo ja mam się na egzamin uczyć, a nie po pokoju skakać:) Odpowiedz Link
mameluch Re: [SPAM] Jak dorosnę, zostanę selecterem 07.06.05, 17:41 przylaczam sie do Humbaka, sytuacja identyczna:) ale i tak uczyc sie pewnie nie bede w efekcie;) powodzenia i polamania...eee...strun glosowych i laserow w czytnikach?;) czegokolwiek odpowiedniego;) Odpowiedz Link
mameluch Re: [SPAM] Jak dorosnę, zostanę selecterem 07.06.05, 18:28 kurcze, juz pewnie za pozno, ale fajnie byloby gdybys np. puscil pierwsza trojke listy wszechczasow naszego forum:) z dedykacja;) ok. budzik juz nastawilem:) Odpowiedz Link
ilhan Re: [SPAM] Jak dorosnę, zostanę selecterem 07.06.05, 20:08 Fajne. Spodnie mi się rozszerzają jak tego słucham. Odpowiedz Link
cze67 Re: [SPAM] Jak dorosnę, zostanę selecterem 07.06.05, 20:16 A włosy na głowie? Gęścieją? Odpowiedz Link
ilhan Re: [SPAM] Jak dorosnę, zostanę selecterem 07.06.05, 20:21 cze67 napisał: > A włosy na głowie? Gęścieją? Tak, moje afro urosło o kolejne 5 centymetrów. A poważnie - kapitalne rzeczy są tu grane. Ten hiphopowy numer kilka minut temu, teraz Hayes. Odpowiedz Link
cze67 Re: [SPAM] Jak dorosnę, zostanę selecterem 07.06.05, 20:22 Mi też się bardzo podoba. Żeby jeszcze mniej gadali między utworami:-) Odpowiedz Link
grimsrund Re: [SPAM] Jak dorosnę, zostanę selecterem 07.06.05, 21:26 A ja, kurde, afro mogę sobie zapuścić, ale gaci z krokiem w kolanach nigdy w życiu nie założę. Jakby co, będę robił hiphop w garniturze :)) Odpowiedz Link
cze67 Re: No to słucham;P /bt 07.06.05, 19:39 I ja też. Afrokolektyw - smutni kolesie:P Odpowiedz Link
polleke Re: [SPAM] Jak dorosnę, zostanę selecterem 07.06.05, 20:25 Właśnie włączyłam radio, a tu Moonlight Lovin', aż mi szkoda mysleć, co mnie ominęło. Fajnie! Odpowiedz Link
pagaj_75 Re: [SPAM] Jak dorosnę, zostanę selecterem 07.06.05, 20:38 Ech, aż sobie uruchomiłem moje FL Studio i zacząłem produkować prosty hip-hopowy bit. Wbrew pozorom takie proste to nie jest, grr... Odpowiedz Link
nemrrod Re: [SPAM] Jak dorosnę, zostanę selecterem 07.06.05, 20:59 No całkiem całkiem... Kawałek z Lesterem Bowie - spoko (co to było?). A teraz szybko wyłączamy radioodbiorniki! (koncert Green Day, ugh :P) Odpowiedz Link
humbak Re: [SPAM] Jak dorosnę, zostanę selecterem 07.06.05, 21:28 O właśnie. Dobrze że przeczytałem zanim się wpisałem. Ten pan Wah Wah co jego nazwiska nie zdołałem zapamiętać cud miód:) Poza tym to retro elektro było fajne. PS Biedny kot. Całe życie w piwnicy. Materiał nagrywa, czy co? Odpowiedz Link
humbak Re: [SPAM] Jak dorosnę, zostanę selecterem 07.06.05, 21:30 Załącznik. Piękny teks o przesunięciu akcentu w jezu Chryste:D Kto to nawijał, bo mie zgłuszyli? Odpowiedz Link
roar Re: [SPAM] Jak dorosnę, zostanę selecterem 07.06.05, 21:17 No i fajnie było (nawet, jeśli hip-hop z przyległościami to jednak nie całkiem moja działka). Fajne nowe nagrania. :D Z całej trójki tylko "Eskapologia" trochę blado wypadła, ale to może dlatego, że słuchałem wszystkiego w jakości internetowej i niestety połowy słów nie dosłyszałem. "Mamo, co to..." (???) najlepsze. Na razie co prawda nie słychać singla na miarę "Czytaj z ruchu moich ust", ale biorąc pod uwagę brak dęciaków... Can't wait, cholera. Wydajcie to jak najszybciej. Odpowiedz Link
grimsrund Re: [SPAM] Jak dorosnę, zostanę selecterem 07.06.05, 21:20 He he, fajne :)) A z tym wstydzeniem się PŁYTY PILŚNIOWEJ to chyba kokieteria jaka? Bo to świetny materiał jest, pamiętam jeszcze z czasów ś.p. Radiostacji. A nowe utwory też znakomite. Isaac 'Szef' Hayes rządzi :) No i piątka za sampla z OSTATNIEGO SKAUTA - szkoda, że tefałen skopał tłumaczenie: Willis mówi tam "Play some rap music" co w kontekście fabuły znaczyło "Zapodaj jakiś rap", a nie żadne "posłuchaj rapu". Cieniasy :(( Odpowiedz Link
d84 Re: [SPAM] Jak dorosnę, zostanę selecterem 07.06.05, 21:47 No a ja akurat musiałem mieć zajęcia dziśdo 20.30... :/ Odpowiedz Link
kwiat_paproci Re: [SPAM] Jak dorosnę, zostanę selecterem 07.06.05, 22:27 a do mnie Radio Bis nie dociera :((( Odpowiedz Link
aasiek Re: [SPAM] Jak dorosnę, zostanę selecterem 08.06.05, 12:13 Słuchałam, bardzo fajnie było :) Odpowiedz Link
kkrzysiekk Re: [SPAM] Jak dorosnę, zostanę selecterem 08.06.05, 12:42 kwiat_paproci napisała: > a do mnie Radio Bis nie dociera :((( w internecie można posłuchać: www.radio.com.pl/st/RadioBis.asx Odpowiedz Link
kwiat_paproci Re: [SPAM] Jak dorosnę, zostanę selecterem 09.06.05, 17:21 Dzięki za linka. Od dziś mam Neostradę to sobie wreszcie mogę radia przez internet posłuchać :D Odpowiedz Link
glebogryzarka1 Re: [SPAM] Jak dorosnę, zostanę selecterem 08.06.05, 12:53 Miło mi, że tyle osób słuchało. I fajnie, że przeważają reakcje pozytywne - dzięki :) A teraz próbuję sobie przypomnieć... Ilhan: "Ten hiphopowy numer kilka minut temu, teraz Hayes" Ten hiphopowy numer to była chyba Jean Grae "Thank Ya" (LP "Attack of the Attacking Things"). Kolejność ustalałem na bieżąco i już nie wiem, co kiedy poszło :) Nemrrod: "Kawałek z Lesterem Bowie - spoko (co to było?)" Digable Planets f/ Wah Wah Watson & Lester Bowie "Flying High in the Brooklyn Sky" - kawałek przezacny, prawda? Nagrany specjalnie na składak "Stolen Moments - Red, Hot & Cool", który gorąco polecam - takich kombinacji jest tam więcej. Humbak: "Poza tym to retro elektro było fajne" To był Ladytron, tytułowy numer z "Light & Magic". DJ Spox strasznie się krzywił :D Humbak: "teks o przesunięciu akcentu w jezu Chryste:D Kto to nawijał, bo mie zgłuszyli?" Jjjjja. Afro Kolektyw znaczy. A TVN mnie załamał z tym "Ostatnim skautem", ale i tak nikt poza znawcami nie wychwyci, że to dialog - może robić za monolog, nie?... Aha, jak nas w audycji nie ma, to też jest ciekawa (może nawet bardziej, bo mniej jest gadania - Cze powinien się ucieszyć :>), chłopcy nie ograniczają się do hip hopu, a mają dobry smak i pokaźne rozeznanie w czarnej muzyce, spróbujcie posłuchać w następny wtorek. Odpowiedz Link
humbak Re: [SPAM] Jak dorosnę, zostanę selecterem 08.06.05, 13:07 DJ Spox strasznie się krzywił :D Słychać było reakcję:) NIech się krzywi. Takie retro teraz wogóle nie jest zbyt popularne jak się zdaje:/ Jjjjja. Afro Kolektyw znaczy. Tak mi się zdawało po instrumentaliach... głosu jeszcze nie kojarzę, ale chyba niedługo zacznę. Brzmienie całkiem fajne (szczególnie jak na premiksy) i świetne teksty. Super moce z nawalaniem kroczem w kolano też mnie nieco rozbiło:) Audycję chyba zacznę zbierać usznie. Zdaje się niegłupia. Albo mi się zdaje, albo to Duże Pe jest tym co wymusza znajomość andergrałndu na Tobie? Póki co zapodaje sobie Banda Tre... niedobrze, zaczynają mnie brać te klimaty, a tu chyba Dreadsquad w sobotę w Krk. A ja mam sesję:/ Odpowiedz Link
cze67 Re: [SPAM] Jak dorosnę, zostanę selecterem 08.06.05, 15:08 Biska rzeczywiście puszcza niezłą muzykę (by nie powiedzieć - muzę), słucham czasem w robocie. Niestety, dyskuje na antenie nie dotyczą problemów, z którymi zmagają się ludzie w moim wieku:-) Odpowiedz Link