tygrysio_misio The Beatles - "Penny Lane" 30.01.06, 15:34 aaaaaaaaaaaaale super:) uwielbiam Beatlesów miedzy innymi za ten kawalek:) Odpowiedz Link
cze67 Re: Penny Lane - "Penny Lane" 30.01.06, 15:34 Słyszałem w radio jedno nagranie tego zespołu. I mi się strasznie nie podobało. Jeżeli reszta jest taka sama to ja dziękuję. Zresztą, czegóż ja się spodziwałem po Miettalu Walusiu? Szkoda tylko, że ten zespół nazywa się tak jak jedna z uroczych piosenek megoulubionegozespołu. Odpowiedz Link
grimsrund Re: Penny Lane - "Penny Lane" 30.01.06, 18:27 Zgadzam się z Mieciem w 100% (czy to niechybny znak, że jestem znacznie bardziej chory, niż mi się wydawało?) Odpowiedz Link
ayya Re: Penny Lane - "Penny Lane" 31.01.06, 00:00 Generalnie nic mnie dawno tak nie rozbawiło jak ta płyta. Jest żałosna. Jest koszmarna. Jest tragiczna. A przy tym wszystkim jest tak niesamowicie łatwa i przyjemna w odbiorze, że ta cała grafomania mnie po prostu bawi, zupełnie jak występy niektórych 'artystów' eurowizyjnych :] Odpowiedz Link