Dodaj do ulubionych

Antony & The Johnsons 26.06.07 - tańsze bilety

21.06.07, 21:10
Może ktoś z Was jest zainteresowany - dostałam newsletter od dystybutora
biletów na koncert Antonego w Kongresowej z info:

Antony & The Johnsons - promocja dla czytelników Przekroju!
Tylko teraz bilet na koncert ANTONY & THE JOHNSONS za pół ceny! Zgłoś się
z aktualnym numerem Przekroju i kup bilet o wartości 150 zł z 50% rabatem.
Oferta obowiązuje 22 i 23 czerwca we wszystkich bezpośrednich punktach
sprzedaży Eventim w Polsce (wykaz na www.eventim.pl). 1 egz. Przekroju
upoważnia do zakupu 1 biletu. Oferta ważna do wyczerpania puli biletów.

Obserwuj wątek
    • pytajnick Jestem po wrażeniem 21.06.07, 21:17
      Aczkolwiek Ci, którzy dali 150, będą nieźle wkurzeni!

Chyba że pula promocyjnych biletów wynosi siedem.
    • aimarek Re: Antony & The Johnsons 26.06.07 - tańsze bilet 21.06.07, 21:37
      Pewno sprzedali do tej pory trzy bilety i POSZLI PO ROZUM DO GŁOWY, że na
      jakiegoś geja w halce za taką kasę to nikt nie przyjdzie.
      • pytajnick Re: Antony & The Johnsons 26.06.07 - tańsze bilet 21.06.07, 21:40
        Dla mnie ceny to tez był ROTFL, ale z tym gejem w halce - Ty słuchasz muzyki
        Airmarku, czy ją oglądasz? ;-)
        • grimsrund Re: Antony & The Johnsons 26.06.07 - tańsze bilet 21.06.07, 22:01
          Aimarek woli nastoletnie festyniary z pępkiem na wierzchu, kwestia gustu ;)

Swoją drogą sam bym taki bilet chętnie wziął, bo jak uczył Andrzej Zamoyski -
          trzeba brać, nie kwitować! Precz z "Przekrojem"!
        • aimarek Re: Antony & The Johnsons 26.06.07 - tańsze bilet 21.06.07, 22:38
          pytajnick napisał:

> Dla mnie ceny to tez był ROTFL, ale z tym gejem w halce - Ty słuchasz muzyki
          > Airmarku, czy ją oglądasz? ;-)
          >

Ja odbieram muzykę pozazmysłowo poprzez kontakt metafizyczny, ale niestety
          większość mieszkańców dziadowskiej Warszawy nie umie transcendować, stąd mój
          zgryźliwy i błyskotliwy tekst o geju w halce. Innymi słowy, projektuję, że tak
          jest właśnie odbierany przez ogół ów utalentowany pokraka i dlatego cena biletów
          jest niezbyt poważna.
          A ja osobiście ANTOSIA bardzo poważam. Zajął u mnie nawet pierwsze miejsce w
          podsumowaniu płytowym ad 2005 i nieskromnie dodam, że jarałem się nim na długo
          zanim Wy go poznaliście, HIPSTERZY <palacz>
          • pytajnick Re: Antony & The Johnsons 26.06.07 - tańsze bilet 21.06.07, 23:28
            aimarek napisał:

> Ja odbieram muzykę pozazmysłowo poprzez kontakt metafizyczny, ale niestety
            > większość mieszkańców dziadowskiej Warszawy nie umie transcendować, stąd mój
            > zgryźliwy i błyskotliwy tekst o geju w halce.

KPW

> Innymi słowy, projektuję, że tak
            > jest właśnie odbierany przez ogół ów utalentowany pokraka i dlatego cena
            > biletów jest niezbyt poważna.

A, tu wypada przyznać Ci rację.

> A ja osobiście ANTOSIA bardzo poważam. Zajął u mnie nawet pierwsze miejsce w
            > podsumowaniu płytowym ad 2005 i nieskromnie dodam, że jarałem się nim na długo
            > zanim Wy go poznaliście, HIPSTERZY <palacz>

No no, jarałem się nim dokładnie na 2 miesiące przed całym hajpem, he he :-P
            Ten jeden raz czułem się odkrywcą.
            • aimarek Re: Antony & The Johnsons 26.06.07 - tańsze bilet 22.06.07, 08:27
              pytajnick napisał:

> No no, jarałem się nim dokładnie na 2 miesiące przed całym hajpem, he he :-P
              > Ten jeden raz czułem się odkrywcą.

Sprawdziłem. Jarałeś się 2,5 m-ca po mnie <palacz>
              A odkrywcą był MIÓD_SIŁA.
              Ja natomiast odkryłem kiedyś Slint, którego to zespołu nikt na świecie nie znał
              przede mną, a wcześniej kiedyś Pink Floyd i Janusza Laskowskiego.
              • pytajnick Re: Antony & The Johnsons 26.06.07 - tańsze bilet 22.06.07, 09:29
                aimarek napisał:

> Sprawdziłem. Jarałeś się 2,5 m-ca po mnie <palacz>

Założe się że jesteś na liscie 500.

A tak w ogóle to od kilku minut mam bilet. Kumpel, który kupował, poszedł na 7
                rano i zupełnie niepotrzebnie, bo prawie nikogo nie było (w Wawie). Pogoda?
    • kwiat_paproci Re: Antony & The Johnsons 26.06.07 - tańsze bilet 21.06.07, 23:24
      Aż bym nawet kupiła, bo promocja robi wrażenie (to znaczy nie tylko dlatego ;)),
      ale po ostatnich koncertowych szaleństwach w mojej kasie pustki (taki zespół,hehe)
    • pytajnick ... 23.06.07, 20:22
      Ze stronki Antony'ego:

June 23rd 2007: Antony was regretfully unable to perform at Glastonbury last
      night with Bjork because he has injured his voice. We are hoping that the tour
      will continue forward, Antony is resting and visiting doctors. More will be
      revealed in the days to come.
      • jeangenie Koncert przełożony:/ 25.06.07, 15:46
        Komunikat

Oswiadczenie organizatorów koncertu Antony & the Johnsons, Agencji New Music
        Art i tygodnika Przekrój:

Z przykroscia informujemy wszystkich fanów, że w dniu dzisiejszym menagement
        Antony`ego Hegarty, Agencja International Music z siedziba we Włoszech (Capri)
        odwołała europejska trasę koncertowa artysty (Mediolan, Warszawa, 3 koncerty we
        Francji). Jak podaje oswiadczenie lekarskie przesłane przez International
        Music, powodem odwołania europejskiego tournee jest choroba artysty - problemy
        Antony`ego z krtania wymagaja dziesięciodniowej hospitalizacji.

W zwiazku z powyższym, koncert Antony & the Johnsons w Warszawie, w dniu 26
        czerwca, nie odbędzie się.

Trwajš ustalenia dotyczšce nowego terminu występu artysty w Warszawie.
        Organizatorzy warszawskiego koncertu oswiadczaja, że bilety, zakupione na
        koncert 26 czerwca w Sali Kongresowej, zachowaja ważnosć na nowy termin
        koncertu.
        Warunki zwrotów biletów zostana podane z komunikatem o nowym terminie koncertu
        w ciagu 14 Dni.

• tomash8 Re: Koncert przełożony:/ 25.06.07, 19:21
          jeangenie napisała:

komunikatem o nowym terminie koncertu
          >

...a ja dalej czekam na nowy termin koncertu Judas Priest ;P
        • ilhan Re: Koncert przełożony:/ 25.06.07, 19:35
          jeangenie napisała:

> Warunki zwrotów biletów zostana podane z komunikatem o nowym terminie koncertu
          > w ciagu 14 Dni.

A ile oddadzą tym, którzy kupili z "Przekrojem"? :>
          • pytajnick Re: Koncert przełożony:/ 26.06.07, 00:02
            ilhan napisał:

> A ile oddadzą tym, którzy kupili z "Przekrojem"? :>

Uratowało ich to, że na bilecie jest zaznaczone że to wersja "Przekrój" ("PRZ"?).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka