cze67 11.06.08, 20:05 Chodzi oczywiście o nakrycie głowy bramkarza drużyny Czechów - wiecie czemu on go nosi? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grimsrund Re: Pytanie - kask Petra Czecha 11.06.08, 20:17 Bo by mu się czacha rozleciała - pamiątka po tym, jak mu w Premiership dokonano parę lat temu na boisku amatorskiej trepanacji. Odpowiedz Link
tomekwasko Re: Pytanie - kask Petra Czecha 12.06.08, 16:34 tak, ja tez do niedawna myslalem, ze chodzi tylko o to wydarzenie z pazdziernika 2006. ale w specjalnym dodatku futbol.pl na euro wyczytalem, co cytuje: "Do końca kariery będzie grał w specjalnym kasku ochronnym - Petr urodził się jako jeden z trojaczków i jego kości czaszki są bardziej kruche niż u przeciętnego człowieka." pozdrawiam, elo Odpowiedz Link
grimsrund Re: Pytanie - kask Petra Czecha 12.06.08, 16:43 Nie miałem pojęcia... W takim razie fakt, iż w ogóle przeżył tamten atak Hunta należy chyba zaliczyć do kategorii cudów. Odpowiedz Link
tomash8 Re: Pytanie - kask Petra Czecha 15.06.08, 22:54 Oby Turcja się nie okazała kolejnym czarnym koniem typu Grecja, bo tego co panowie z krainy Kebabów zaprezentowali w pierwszej połowie futbolem nazwać nie można. Odpowiedz Link
cze67 Re: Pytanie - kask Petra Czecha 16.06.08, 10:45 Ale nie sposób im odmówić determinacji. Oraz faktu, że są mistrzami piłki wodnej i Allach im sprzyja:-) Mnie, żadna nowina, zachwycili absolutnie Holendrzy. I Chorwaci, z których rezerwowym składem dzisiaj przerżniemi. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Pytanie - kask Petra Czecha 16.06.08, 11:54 cze67 napisał: > Ale nie sposób im odmówić determinacji. Oraz faktu, że są mistrzami > piłki wodnej i Allach im sprzyja:-) > > Mnie, żadna nowina, zachwycili absolutnie Holendrzy. I Chorwaci, z > których rezerwowym składem dzisiaj przerżniemi. Przydałoby się, żeby nasi zagrali dzisiaj z taką determinacją, bo od lat grają jakoś bez serca i bez jaj. Nasza determinacja niestety nie wystarczy - Austriacy muszą zagrać z jeszcze większą. Odpowiedz Link
cze67 Re: Pytanie - kask Petra Czecha 16.06.08, 12:18 Matko święta, toć trzeba zakładać wątki piłkarskie, żeby kol. janusz się odezwał??? Tak, determinacja to coś czego nam wyraźnie brakuje. I jeszcze umiejętności. I woli walki. I w ogóle... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Pytanie - kask Petra Czecha 16.06.08, 13:02 Przyznam szczerze, że dokładnie takiej reakcji z Twojej strony spodziewałem się.:) Ja tu goszczę regularnie ale pasywnie. Czytam Was i stwierdzam zawsze jak mało wiem o tym co aktualnie dzieje się na rynku muzycznym. Wykorzystuję Was permanentnie jako forum doradczego. Jestem też czasem zaszokowany, kiedy czytam jakiś wątek, w którym pada ze 100 wykonawców i ani jedno nazwisko nic mi nie mówi. Pozdrawiam, J. Odpowiedz Link
grimsrund Re: Pytanie - kask Petra Czecha 16.06.08, 17:17 Ważne, że bębniarza Czecha Kolega zna ;) Odpowiedz Link
tomash8 Re: Pytanie - kask Petra Czecha 16.06.08, 22:00 Niech ktoś zabije Borka i Kołtonia, z naciskiem na tego drugiego. Odpowiedz Link
grimsrund Re: Pytanie - kask Petra Czecha 16.06.08, 22:06 Polacy przepraszają Cię, Dariuszu Szpakowski ;) Odpowiedz Link
tomash8 Re: Pytanie - kask Petra Czecha 16.06.08, 22:48 Ideałem byłby duet Tomasz Zimoch - Andrzej Janisz, albo już choćby ten Szpaku, wszyscy byliby lepsi od tego duetu zblazowanych pretensjonalnych DUPKÓW i ich "zwodów w stylu Wojtka Kowalczyka" tudzież "dalekich wyrzutów z autu w stylu Tomka Hajty". Odpowiedz Link
cze67 Re: Pytanie - kask Petra Czecha 18.06.08, 21:42 tomash8 napisał: > Niech ktoś zabije Borka i Kołtonia, z naciskiem na tego drugiego. Przyłączam się do prośby. To jak relacjonuje mecz Szwecja - Rosja (z jednej strony monotonne wymienianie zawodników przy piłce, z drugiej - podniecanie się w chwili gdy tylko któryś z nich mocniej kopnie albo przyśpieszy) woła o pomstę. Odpowiedz Link
martolka Re: Pytanie - kask Petra Czecha 17.06.08, 12:39 Ja tam jestem za Holandią, Chrwacją, Rumunią, i Turcją. Niech w tej kolejności zajmą miejsca. Włochy i Francja won! (nie wspominając o Niemcach) Odpowiedz Link
cze67 Re: Pytanie - kask Petra Czecha 17.06.08, 21:21 Mnie się podoba komentarz Bońka, żywiołowy a jednocześnie profesjonalny. Gdybyż jeszcze przestał mówić: szczał, szczelić... Odpowiedz Link
tomash8 Re: Pytanie - kask Petra Czecha 17.06.08, 23:01 Dokładnie, Boniek z tej całej zgrai "ekspertów" jest zdecydowanie najlepszy. Odpowiedz Link