nefil 18.06.09, 18:00 Ktos sluchal? Fajne? Recenzje w prasie, jak do tej pory, pozytywne. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cze67 Re: Voo Voo i Haydamaky 19.06.09, 10:18 Mroczny nefil pyta o wesołą gromadkę? Świat się kończy! Odpowiedz Link
jacek_markowski Re: Voo Voo i Haydamaky 24.06.09, 22:36 W ogóle nie podoba mi się ta muzyka.Nie rozumiem po co takie pseudo crossovery nagrywać.Waglewscy jako rodzina mogliby w ogóle sobie trochę odpuścić. Odpowiedz Link
pytajnick Re: Voo Voo i Haydamaky 24.06.09, 22:46 jacek_markowski napisał: > W ogóle nie podoba mi się ta muzyka.Nie rozumiem po co takie pseudo crossovery > nagrywać.Waglewscy jako rodzina mogliby w ogóle sobie trochę odpuścić. - AD crossovery - "Tischner" to od roku (odkryłem z opóźnieniem) moja ulubiona płyta Voo Voo. OK, może dlatego, żem z Pienin. - AD odpuścić - ubiegłoroczna płyta bardzo, bardzo solidna, niech grają. Odpowiedz Link
cze67 Re: Voo Voo i Haydamaky 25.06.09, 13:50 Ja tam akurat myslę, choć Haydamaków nie słyszałem, że bracia W. i ich ojciec niech se nagrywają jak najwięcej. Jest poziom poniżej którego nie schodzą. I to dosyć wysoki. Odpowiedz Link
nefil Re: Voo Voo i Haydamaky 26.06.09, 12:23 Slyszalem kilka kawalkow Haydamaky. Dziwne polaczenie ukrainskiej muzyki z trabami ala Bregovic. Wole samo Voo Voo jednak. -- www.mandragon.pl Odpowiedz Link
mi.hau89 Re: Voo Voo i Haydamaky 15.07.09, 13:21 Średnio mi się podoba. "Poleczko" wymiata na przykład, pierwsze dwa utwory też dobre, ale reszta to średnie kawałki raczej (a już "Z Kolegami" to lekka żenada). Nie wykluczam, że na koncertach może jednak bardzo bujać. Też wolę samo Voo Voo. PS. Gwoli wyjaśnienia. Pisałem tu wcześniej jako zsom, postanowiłem zmienić, bo tamten nick to był bezsensowny zlepek liter ( nie żeby ten był lepszy!). Witam zatem po raz drugi. Odpowiedz Link