zuzzu 15.07.04, 14:43 ni hao, poszukuję kogoś kto był jest lub będzie w Harbinie w Chinach. Ponieważ mam się tam przenieść na kilka lat szukam kontaktu z Europejczykami, Amerykanami, Polonią. Dzieki za wszelkie newsy wan shi ru yi Zuz Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cichutko Re: Harbin/Haerbin 30.07.04, 19:59 Czesc, bede od wrzesnia w chinach ale w hebei (mozliwe ze przekrecilam) jesli cie to interesuje, odezwij sie, marta Odpowiedz Link
zuzzu Re: Harbin/Haerbin 03.08.04, 14:13 ni hao, bedziesz bliżej cywilizacji i w cieplejszym klimacie niz ja. Co będziesz tam robić? studiować? czy znasz już chiński czy moze jesteś tak samo zielona jak ja? lecę do Harbinu za 14 dni, a Ty kiedy lecisz i na jak długo? pozdrowionka Zuza Odpowiedz Link
cichutko Re: Harbin/Haerbin 04.08.04, 10:42 Zuzia, Bede tam pracowac (uczyc angielskiego). Jade na rok i wylot mam na poczatku wrzesnia. Moze pozostaniemy w kontakcie? Zaprosze Cie w cieplejsze strony:-) Napisz na moj mail to pogadamy:-) ally_pl@yahoo.com, pozdrawiam Marta Odpowiedz Link
horo36 Re: Harbin/Haerbin 13.08.04, 21:14 czesc, czy rzeczywiscie musisz byc w Harbinie? jesli lubisz zimy i ciemnosci, to nie ma problemu, ale w przeciwnym razie mozesz znienawidzic Chiny. na pierwszy kontakt z ta kultura, to troche niezbyt dobry wybor na zamieszkanie... a oto numer telefonu do dziewczyny, ktora spedzila tam rok, ma na imie Iza: 601 424 571. powodzenia, Odpowiedz Link