Dodaj do ulubionych

ANGIELSKI Warszawa BEMOWO

25.06.13, 22:29

ANGIELSKI DLA DZIECI I MŁODZIEŻY BEMOWO WOLA
Zapraszam na lekcje języka angielskiego. Jestem absolwentką Uniwersyteckiego Kolegium Kształcenia Nauczycieli Jęz. Angielskiego UW i mgr Filologii Angielskiej, mam 8-letnie doświadczenie w nauczaniu dzieci (od 4 r. ż), młodzieży i dorosłych.
Przygotowuję do egzaminów YLE Flyers, Movers, Starters, PET, KET, FCE, CAE
Mogę prowadzić zajęcia u siebie (posiadam dobrze wyposażoną salę do prowadzenia zajęć) lub w domu ucznia.
Cena 60zł/60min

angielski bemowo
Obserwuj wątek
    • pirenejska11 Re: ANGIELSKI Warszawa BEMOWO 17.09.13, 18:29
      Dzien dobry, czy Pani oferta dotyczaca lekcji w domu u ucznia jest aktualna 60 zl za 60 min? Interesuja mnie lekcje dla 8 latki klasa 3 na Bemowie. Pozdrawiam
    • borowego5 Re: ANGIELSKI Warszawa BEMOWO 24.09.13, 11:32
      Witam;
      Poszukuje lektora jezyka angielskiego dla 7-mio letniej corki, ktora wlasnie zaczela I klase, ale po ponad 3 latach w przedszkolu z jezykiem angielskim (Panie + native speakers poslugiwaly sie na biezaco ang). Niestety, spotkalam sie z duzym problemem w kwestii zakwalifikowania Niny do szkoly jezykowej, gdyz kryterium doboru do grupy jest wiek a nie poziom zaawansowania. Obecnie korzystamy z Early Stage, ale oczywiscie na poziomie zupelnie podstawowym, z czego jednak zrezygnujemy. Placement Test w British Council zakwalifikowal Ninke do Primary 5, ale zajecia maja na bardzo dalekim Wilanowie (my mieszkamy na Woli/ Bemowo).
      Czy bylaby Pani zainteresowana nauczaniem corki? Pozdrawiam, Edyta Ulasiuk (606 790 810)
    • kasia_12343 Re: ANGIELSKI Warszawa BEMOWO 22.02.16, 10:27
      Witam! Pilnie poszukuję lektorki angielskiego dla dzieci (w wieku szkolnym). Mam do zaproponowania sporo zajęć w godzinach porannych, okołopołudniowych i popołudniowych (możliwość złożenia dużych bloków zajęć, nawet całodniowych). Grupy (do 9 osób) i zajęcia indywidualne. Zajęcia odbywają się w naszej szkole na Ursynowie (Metro Stokłosy), ul. Zamiany 8.
      Poszukujemy osoby energicznej, pełnej pomysłów i zapału do pracy z dziećmi. Osoby zainteresowane proszę o wysłanie CV ze zdjęciem na adres mailowy szkoły: biuro@brooklyn.edu.pl
      Dodatkowe informacje pod numerem: 530 231 231
      Pozdrawiam
      Ola Bajon
      Akademia Brooklyn
      www.brooklyn.edu.pl

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka