Dodaj do ulubionych

Parę słów ode mnie....

12.01.11, 10:27
Nigdy nie dokonałam aborcji, ale czasem tu zaglądam, dlaczego? Zaraz Wam wyjaśnię.
Straciłam 4 dzieci w wyniku poronienia i dziecko jest dla mnie największym darem i cudem świata. Cudem urodziłam też 2 dzieci, zawsze nie w porę wink, bo tak naprawdę jak się jest młodym i nie wyszło się za milionera to zawsze moment jest nieodpowiedni wink A to praca, a to kredyt mieszkaniowy, a to nauka itp. Ale życie nauczyło mnie 2 rzeczy: pokory i tego, że nie ma sytuacji bez wyjścia, a potrzeba jest matką wynalazku.

I czasem podczytuję Was, waszą walkę z samym sobą a przede wszystkim Waszą walkę o inne kobiety borykające się z decyzją, która jeszcze nie została do końca podjęta i mocno Wam kibicuję.

A dziś piszę do Was, bo chcę Wam podziękować za Wasze starania o kolejne maleństwa - pewnie niejedno dzięki Wam żyje i ma się dobrze, a jego mama przekonała się, że nie taki diabeł straszny jak go malują smile
Dobrze, że jesteście i przekazujecie swoje doświadczenia tym, które stoją na rozstaju.
Pozdrawiam
e-dziunia
Obserwuj wątek
    • 11.jula Re: Parę słów ode mnie.... 12.01.11, 13:41
      Dziunia, nie dziękuj, tylko zostań i pomagaj smile
      • e-dziunia Re: Parę słów ode mnie.... 12.01.11, 15:21
        nie wiem czy potrafiłabym znieść poczucie porażki, kiedy zaangażowałabym się w decyzję jakiejś kobiety... Chyba byłoby to dla mnie za trudne, bo ja bardzo osobiście podchodzę do wszystkich spraw. Ale nada będę zaglądać, a może też czasem coś skrobnę wink
        • mama.rozy Re: Parę słów ode mnie.... 12.01.11, 15:25
          my wszystkie przeżywamy,w końcu zawsze idzie o czyjeś życie...
        • wiesia140 Re: Parę słów ode mnie.... 12.01.11, 15:28
          nie ma osoy, która by nie przeżywała
    • iktoto Re: Parę słów ode mnie.... 12.01.11, 21:54
      ja to bym milionera za męża nie chciała, bo pieniądze mogłyby mnie zepsuć, więc mam jeden problem mniej wink
    • twoj_aniol_stroz Re: Parę słów ode mnie.... 13.01.11, 08:56
      Powiem Ci, że z bardzo mądrego natchnienia ten wątek założyłaś smile Szczególnie jest teraz potrzebny i bardzo Ci za niego dziękuję kiss
    • wiesia140 Re: Parę słów ode mnie.... 13.01.11, 10:57
      zostań z nami potrzena tu jesteś
    • lubie.garfielda Re: Parę słów ode mnie.... 13.01.11, 11:14
      a ja czytam to forum od paru lat. Przeczytałam apel na początku strony, jednak specyfikę tego forum zrozumiałam przy ostatnich dwóch czy trzech dyskusjach (wtedy kiedy puściły wam nerwy). Dopiero wtedy dotarło do mnie jak bardzo musicie cierpieć. Dlatego modlę się by nie było kobiet które stają przed takim dylematem.
      • wiesia140 Re: Parę słów ode mnie.... 13.01.11, 11:19
        ja się nie czuję ,żeby mi puściły nerwy , wręcz przeciwnie trzymałam i trzymam je na wodzy.
      • wiesia140 Re: Parę słów ode mnie.... 13.01.11, 11:20
        a za modlitwę dziękujemy ,przyda się
    • madzia1708 i ja tu jestem już parę lat 13.01.11, 11:37
      kiedyś było tu inaczej
      wiele dziewczyn odeszło już stąd, poradziły sobie z tym wszystkim smile
      ale fajnie było, jak były

kiedyś nawet się spotkałyśmy w Warszawie smile

szkoda, że reniatoja gdzieś znikła, Kizdam też, mądre Babeczki
    • wiesia140 Re: Parę słów ode mnie.... 13.01.11, 11:57
      może kiedyś się odezwą, no cóż mało dziewczyn po, tu się odzywa , może sobie poradziły i już nie potrzebują tego forum , część z nich za pewne woli to zamknięte.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka