Dodaj do ulubionych

Jest takie miejsce...

21.02.05, 11:30
Bardzo się cieszę, że jest takie miejsce…
Gdzie, bez publiczności, w swoim gronie będziemy mogły pisać szczerze o tym”
co nam w sercu gra”
A co najważniejsze….BEZ TROLLI!!!
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26148
Obserwuj wątek
    • reniatoja Do Magdy i Tygrysiej 21.02.05, 16:40
      Do Magdy Kizdam: dziekuje Ci Magdo za zaproszenie. Nie wiem dlaczego, ale nie
      moge wyslac zadnego maila ze swojej poczty, ciagle wyskakuje mi jakis blad,
      dlatego odpisuje na twojego maila tutaj. Rowniez nie na forum, na ktore mnie
      zaprosilas, bo tam takze nie moge nic napisac. To dziwne, bo skoro zostalam
      zaproszona, to chyba nie musze juz prosic o akces, a jednak tak jest, nie mam
      mozliwosci napisania tam nic. Wiec jesli chcesz to wpisz mnie na liste
      uczestnikow. Nie bardzo jednak rozumiem idee tworzenia tamtego nowego forum.
      Czy to tutaj nie moze byc bezpiecznym miejscem? Dlaczego wlasciwie jest ono
      dostepne do czytania i pisania dla wszyskich, dlaczego jest otwarte? Moze
      wystarczyloby je wlasnie tak jednostronnie zamknac tak jak "Blizne2" i tez nie
      bedzie tu trolli. A Blizna 2 powina byc forum calkowicie zamknietym, bo tak jak
      teraz jest, to nie jest bezpieczne forum. Troll przeczyta, moze wyniesc na inne
      fora albo dac polowie swiata linki do intymnych postow, ktore ktos napisze w
      poczuciu bezpieczenstwa. Zatem ja poki co proponuje ogranicenie mozliwosci
      pisania na tym forum, a calkowite zamkniecie tamtego, zeby bylo naprawde
      bezpieczne i dostepne tylko dla zaufanych uczestnikow. A to forum powinno
      faktycnzie miec czytelniejsza nazwe, bo faktycznie moze byc mylace i sugerowac,
      ze tutaj jest miejsce zachecania sie do aborcji, wymieniania adresami i
      podtrzymywania w raz podjetej decyzji. Nie kazdy jak widac czyta wstep do
      forum, wiec nazwa powinna byc jakas bardziej jednoznaczna: Bol po aborcji czy
      cos takiego.
      • tygrysia_suka Re: Do Magdy i Tygrysiej 21.02.05, 19:04
        Pracujemy nad nim z kdman47, za moment będzie zamknięte.

Tamto forum nie wyklucza pisania tutaj.

Idea nowego forum jest prosta.
        Na forum blizna, będziemy mogły pisać bez żenady i wstydu posty, których nie
        napisałybyśmy tutaj.

Na tym forum klasyfikować będziemy delikwentki, po uprzednim przyjrzeniu się
        danej osobie.
        Czy ktoś jest swój czy wróg.

Poza tym, forum aborcja powinno być otwarte dla osób, które stoją przed decyzją
        aborcji… mają wątpliwość jaką drogę obrać i chciałyby poczytać jakie mogą być
        konsekwencje aborcji.
        Myślę, że zakładanie tylko pozytywnej opcji, jest naiwne i może doprowadzić
        kogoś kto jest wrażliwy i nie do końca przekonany do swojej decyzji….do
        tragedii.
        A jeszcze gorzej, gdy ktoś działa pod czyjąś presją.
      • kizdam47 Re: Reniatoja 21.02.05, 20:46
        Przez pare godzin nie zaglądałam na pocztę, a tam było Twoje zgłoszenie do
        forum i przyjęłam cię, więc juz możesz pisać. Właśnie tak sie zastanawiam -
        chyba powinnam to nowe forum po prostu ukryc. Wybaczcie, nabieram dopiero
        doświadczenia w tych sprawach...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka