jarzenek 10.04.10, 10:54 Usłyszałem w radiu o śmierci Prezydenta RP.Zacząłem płakać jak dziecko.Spotkajmy się na modlitwie w kościele o 15oo Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaskakarolina Re: Straszna Tragedia 10.04.10, 11:38 (*)(*)(*) Pan Bóg w tej tragedi dał wszystkim dużo do myslenia Zatrzymajmy sie na chwilę i nie pędźmy tak Odpowiedz Link
lato-ja Re: Straszna Tragedia 10.04.10, 16:40 Czy nasze wspaniałe miasto zamierza w jakiś sposób uczcić to co się stało? :( Odpowiedz Link
111618m Re: Straszna Tragedia 11.04.10, 00:05 mieszkam blisko Pomnika Lotników,wisza tam flagi ale nic się sie działo. Pewnie trzeba czekać do poniedziałku, to jest obciach!!!! Na 1-PLM wisza wszędzie flagi w blokach wojskowych i potrafili się zorganizować Odpowiedz Link
milkiwey Re: Straszna Tragedia 10.04.10, 20:07 Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych. Odpowiedz Link
ci_nek Re: Straszna Tragedia 10.04.10, 20:13 ['][']['] tragiczna symbolika... po raz drugi ginie pod Katyniem Polska inteligencja... Odpowiedz Link
jama21 Re: Straszna Tragedia 11.04.10, 11:59 Przypadek fatum ślepy los .Zadał ojczyżnie bolesny cios. Nagie kikuty smoleńskich drzew niosa bolesci żałobny śpiew. Ziemia Katyńska we krwi skąpana żadała ofiary POLSKO jak wielka Twa rana. Odpowiedz Link
chrismm Re: Straszna Tragedia 11.04.10, 18:47 Właśnie wróciłem z Warszawy, to co tam zobaczyłem jest budujące, jednocześnie nasuwa mi się pewna refleksja - że dopiero teraz o ludziach, którzy tam zgineli zaczęto mówić normalnie, bez ubarwiania, pokazywania różnorakich wad, może ta tragedia trochę ostudzi zapędy niektórych. Odpowiedz Link
eszi Re: Straszna Tragedia 12.04.10, 08:50 > Zamiast tyle paplać i płakać często krokodylimi łzami, weźcie sie do roboty i > zróbcie coś z tą Polską. Dlaczego "weźcie" nie weźmy....??? swoją drogą to może i potrwa chwilę, ale pozwól każdemu przeżywać żałobę na swój sposób, nawet jeśli to ma być płacz i łzy przez 2 tygodnie, to jest to nam potrzebne...nam wszsytkim Polakom...i nam zwykłym ludziom, każdemu z osobna... Odpowiedz Link