endriuplo 30.12.10, 18:45 powiedzcie gdzie najlepiej zrobić przegląd samochodu tzn. gdzie najmniej się czepiają i jakie są teraz ceny Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wnuczek24 Re: przegląd samochodu w MM 30.12.10, 21:40 Cena badania technicznego samochodu do 3,5 tony to 98zł +1zł na CEPIK. W przypadku pojazdu zasilanego gazem LPG lub CNG cena wynosi 161zł + 1zł na CEPIK. Co do SKP, jedź gdzie masz najbliżej. Odpowiedz Link
qbasso Re: przegląd samochodu w MM 30.12.10, 22:44 > powiedzcie gdzie najlepiej zrobić przegląd samochodu tzn. gdzie najmniej się czepiają Myślę, że w tym kontekście powinieneś poszukać stacji diagnostycznej, która dopuszcza do ruchu autobusy na linii stolica-karczew, obawiam się jednak że mają ponadstandardowe stawki za przegląd :) Odpowiedz Link
bor0wy Re: przegląd samochodu w MM 31.12.10, 09:32 chyba wazne zebyc Ci sprawdzili co i jak w samochodzie? lepiej nie zabic sie, a co gorsze nie zabic innych. na takim badaniu technicznym sprawdzaja najwazniejsze rzeczy: - hamulce - zawieszenie - regulacja swiatel i tyle Ja zawsze robie na Szpitalnej. Ostatnio robilem w Debe chyba to jest warsztat KOT czy cos takiego jadac z warszawy przed wiaduktem w debe po prawej stronie. ale oni bardzo wnikliwie wszystko badali Odpowiedz Link
dzidasek1 Re: przegląd samochodu w MM 03.01.11, 19:36 ja zwykle robię w szkole - Mechaniku, nie wiem czy się nie czepiają bo zwykle wszystko było OK światła regulują gratis Odpowiedz Link