Dodaj do ulubionych

Przedszkole dla 2-latka

17.01.11, 22:15
Witam!

Od września planuję oddać synka do przedszkola. Bardzo proszę o podpowiedź które z placówek przyjmują dzieci od dwóch lat (zarówno państwowe jak i prywatne).
Proszę o ogólne opinie,tj. o opłatach,wyżywieniu,opiece,czy dzieci są przyjmowane w pieluchach itd.

Z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • zuza1981 Re: Przedszkole dla 2-latka 17.01.11, 23:56
      przed wysłaniem dziecka ( szczególnie tak małego) do przedszkola polecam klubik malucha, gdzie podczas zajęć ogólnorozwojowych 1-3 x w tygodniu dzieci stopniowo uczą się zostawiać bez opiekunów i bawić się w grupie. Taki klubik jest w Cool School, przy stacji PKP, tel. 503 81 69 10
      • mali_odkrywcy Re: Przedszkole dla 2-latka 18.01.11, 12:05
        Zapraszamy maluszki do naszego przedszkola
        w godzinach 6,45 - 18,30
        Cena 650 zł (wraz z wyżywieniem)
        tel. 664 762 702

Punkt Przedszkolny CENTRUM MAŁYCH ODKRYWCÓW
        ul. Łupińskiego 2a
    • gawrysiowie Re: Przedszkole dla 2-latka 27.02.11, 13:02
      Witaj. Ja osoiscie ze wzgledu na lokalizacje sprawdzilam dwa przedszkole. Pierwszym z nich bylo Centrum Malych Odkrywcow pasowlao mi ze wzgledu na lokalizacje, plusem dla mnie bylo rozdzielenie obiadu (II danie przed spaniem) po spaniu zupka i bardzo fajna atmosfera. Wybralam jednak Malego Smyka na Targowce ze wzgledu na mala grupe dzieci. Przedszkole ladne, sale bardzo duze, przestronne. Od marca bedzie wlasna stolowka bo do tej pory byl catering. Moja corka chodzi tam od wrzesnia do grupy 1,5 rocznej. Jest w niej cztery osoby i opiekuja sie nimi dwie Panie. Kadra bardzo mila i kontaktowa. Ja jestem bardzo zadowolona z tego przedszkola. Wiadomo minus czesne ale niestety prywatne przedszkola tak maja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka