Dodaj do ulubionych

WESELA,KOMUNIE

31.03.11, 11:57
www.domweselnyfeniks.cba.pl
Obserwuj wątek
    • lapwing123 Re: WESELA,KOMUNIE 31.03.11, 14:51
      robisz sobie tym spamem antyreklamę
      • elle1100 Re: WESELA,KOMUNIE 31.03.11, 15:34
        A więc piszę co widzę:
        1. słaba strona internetowa
        2. ta remiza jest w Mrozach, a to jest forum Mińsk Mazowiecki, nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi komunii w Mrozach (Grodzisk to co to jest? jakaś wieś?), skoro w Mińsku tyle lokali.
        3. wątek ogłoszeniowy jest powyżej
        4. co jest za dziwaczna tkanina na ścianach?
        5. czy Wam w tej "galerii" też wyświetlają się tylko dwa zdjęcia????
        6. może jakieś fotki z zewnątrz i okolicy?
        • moniawis Re: WESELA,KOMUNIE 31.03.11, 15:46
          potwierdzam okropnie
          • feniks1.3 Re: WESELA,KOMUNIE 15.04.11, 11:14
            Witam
            Myślę że Panie wypowiadające się na tym forum troszkę zle zinterpretowały ten link....ale każdy ma prawo wyrażać swoje zdanie.Chcę tylko dodać ,że nie wszystkich jest stać na zorganizowanie przyjęcia np.weselnego płacąc po 160zł,170zł i więcej za osobę.Są osoby które chcą wyprawić przyjęcie troszkę tańszym kosztem i do tych osób kierowany był ten link(oczywiście nie tylko)...Czytając wypowiedzi na tym forum widzę że co by nie zamieszczono zawsze będzie nie tak i zawsze będzie więcej przeciwników niż zwolenników...
            stronka jest dopiero początkująca tak jak ten lokal( a przecież wszyscy zaczynają od czegoś.. a nie od razu powstanie Pałac w Otrębusach:-)) ale pewnie naszym forumowiczom ciężko to zrozumieć....bo sami potrafią tylko krytykować i na tym kończy się ich działanie...
            pozdrawiam serdecznie
            www.domweselnyfeniks.cba.pl
            • ruta.dl Re: WESELA,KOMUNIE 15.04.11, 11:43
              popieram uwagi o slabosci strony. Warto dodac zdjecia jak wygladaja nakryte stoly oraz jakie menu (przykladowe - wraz z CENA) proponujecie. I zdjecia z zewnatrz.
              Wtedy zarowno strona, jak i ta reklama, ma sens.
              Bo na razie to tak jakbys chciala sprzedac samochod, a zamiescila zdjecie podwozia.
            • elle1100 Re: WESELA,KOMUNIE 15.04.11, 13:35
              feniks1.3 napisała:

> Witam
              > Myślę że Panie wypowiadające się na tym forum troszkę zle zinterpretowały ten l
              > ink....ale każdy ma prawo wyrażać swoje zdanie.Chcę tylko dodać ,że nie wszystk
              > ich jest stać na zorganizowanie przyjęcia np.weselnego płacąc po 160zł,170zł i
              > więcej za osobę.Są osoby które chcą wyprawić przyjęcie troszkę tańszym kosztem
              > i do tych osób kierowany był ten link(oczywiście nie tylko)
              Zgadza się, że nie wszystkich stać na ekskluzywne miejsce. Ale powinien Pan / Pani uszanować te osoby do których kierujecie ofertę i przede wszystkim pokazać im szczegóły. A na dzień dzisiejszy - tak jak napisała osoba niżej - sprzedaje Pani auto robiąc zdjęcia podwozia.
              Myślę, że nie powinniście się obrażać za tę krytykę a wyciągnąć wnioski./

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka