Dodaj do ulubionych

GDZIE KUPIĘ PASY BEZPIECZEŃSTWA DO FOTELIKA SAMOCH

23.06.11, 19:18
GDZIE MOGĘ DOKUPIĆ PAS BEZPIECZEŃSTWA Z REGULOWANYM ZAPIĘCIEM WRAZ Z PŁYTĄ ZATRZASKOWĄ, KTÓRA ŁĄCZY SIĘ Z ZAMKIEM PASKA FOTELIKA? PROBLEM POLEGA NA TYM, IŻ OTRZYMAŁAM UŻYWANY FOTELIK SAMOCHODOWY DO 36 KG, LECZ NIEKOMPLETNY, W FOTELIKU BRAK NAZWY FIRMY. CZY SĄDZICIE, IŻ KAŻDY RODZAJ PASU BEZPIECZEŃSTWA BĘDZIE PASOWAŁ?
Obserwuj wątek
    • raf26 Re: GDZIE KUPIĘ PASY BEZPIECZEŃSTWA DO FOTELIKA S 23.06.11, 22:07
      Może nie jestem specjalistą, ale z tego co kojarzę po moim foteliku to zapina go się pasami samochodowymi, a nie jakimś dodatkowym.oddzielne są tylko pasy dla dziecka.
      • m-w2 Re: GDZIE KUPIĘ PASY BEZPIECZEŃSTWA DO FOTELIKA S 23.06.11, 22:47
        źle sprecyzowałam, oczywiście myślałam tylko o pasach dla dziecka
        • raf26 Re: GDZIE KUPIĘ PASY BEZPIECZEŃSTWA DO FOTELIKA S 24.06.11, 23:35
          tu może być problem, bo chyba każda firma ma różny system mocowania pasów do fotelika. proponuje pochodzić po sklepach, pooglądać wystawione foteliki - możne trafi się chociaż podobny i szukać na necie
    • mouffinka Re: GDZIE KUPIĘ PASY BEZPIECZEŃSTWA DO FOTELIKA S 25.06.11, 12:29
      Moim zdaniem to nie jest dobry pomysł, zeby "doczepiać" pasy do fotelika. W nowym foteliku pasy są fabrycznie wmontowane. Dzieki temu caly fotelik jest bezpieczny. Doczepianie czegokolwiek samemu jest ryzykowne. Byc moze fotelik, ktory dostałas, jest dla wiekszego dziecka i przypina sie i dziecko, i fotelik tylko pasami samochodowymi.
      • m-w2 Re: GDZIE KUPIĘ PASY BEZPIECZEŃSTWA DO FOTELIKA S 25.06.11, 22:41
        przejrzałam jeszcze raz dokładnie fotelik od zewnątrz, okazało się, iż jest francuskiej firmy, znalazłam w necie przedstawiciela w CZęstochowie. I co ciekawe, mogę zamówić pasy. Dziękuję wszystkim za wskazówki:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka