czerwony_barszczyk_z_uszkami 22.12.11, 11:53 Był ktoś w NeoDerm na Kazikowskiego niedaleko Ekonoma? Jakieś opinie? Czy dermatolog jest dobry? Chodzi mi dokładnie o wyleczenie trądziku... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziczek1983 Re: NeoDerm - opinie 22.12.11, 17:36 Dostałam w wakacje strasznej wysypki na dekoldzie, poszłam najpierw na Kościuszki, bo NeoDerm był zamknięty (urlop). Dostałam leki, które prawie pomogły, ale jakieś pozostałości zostały. Nie chiało mi się czekać w kolejkach, poszłam do NeoDerm... Pani nie przepisała mi leków o które prosiłam (chciałam te które dostałam wcześniej i które pomagały), tylko wymyśliła nową teorię, stwierdziłam ok. w końcu ona jest lekarzem, do tego była taka pewna swojej diagnozy. Po jej lekach jednak nic się nie działo i wysypka na nowo się pojawiła co więcej zaczęła się rozprzestrzeniać... Czy jestem zadowolona? nie bardzo :-) Odpowiedz Link
sonia23.1 Re: NeoDerm - opinie 25.12.11, 16:28 :):) no to ja miałam odwrotnie. Chciałam wyleczyć się za darmo , więc skorzystałam z pomocy Pani dermatolog w przychodni na Kościuszki, byłam raz ,za 3 tygodnie drugi. Pani kazała uzbroić się w cierpliwość bo leczenie jest długie i trudne.... Po prawie 2 miesiącach smarowania i czekania na efekt, którego nie było widać a choroba się świetnie rozwijała odżałowałam 150zł i skorzystalam z pomocy Pani dr. Górskiej. Efekt był widoczny już następnego dnia a teraz po tygodniu od wizyty wszystko goi się jak na przysłowiowym psie. 2 lata temu też korzystałam z pomocy u Pani dr Górskiej, jak dostałam wysypki po farbie do włosów i też mi pomogła. Więc ja akurat polecam:):) Odpowiedz Link
cosmo_mmz Re: NeoDerm - opinie 27.12.11, 09:26 To i ja miałem inaczej. Poszedłem ze swoją córką do pani doktor Górskiej, co prawda zaleciła leczenie w innej klinice dając namiary ale spytała przy okazji czy nie zastanawiało mnie nigdy znamię na policzku w okolicy szczęki bo jej zdaniem źle wygląda. Badania, okazało się, że rzeczywiście jest konieczne do usunięcia. 40-minutowy zabieg załatwił sprawę. Wiem, że to w sumie przypadek ze spojrzała przy okazji ale po tym raczej poznaje się specjalistę. Odpowiedz Link
annaka7777 Re: NeoDerm - opinie 27.12.11, 18:10 Ja miała usuwane brodawki w Neo- dermie i jestem bardzo zadowolona bo nie dość, że nie ma po nim nawet najmniejszego sladu, to jeszcze nie odrastają! Tyle lat juz sie z nimi męcze, dopiero u tej pani dermatolog udało mi się je ogarnać. Odpowiedz Link
gosiagosia1966 Re: NeoDerm - opinie 16.11.17, 19:01 " perfekcja w każdym calu od recepcji po działającą cuda Panią doktor Martę Zamojską.Bardzo dziękuję za pomoc ! " Odpowiedz Link