20.08.10, 14:33
powiedzcie mi czy kogoś tutaj obraziłam???
Bo właśnie przeczytałam ze jestem trollem itd.
Mam jeszcze jednopytanie czy ktoś z Was ma do mnie jakiś żal???
[img]https://i46.tinypic.com/t82hec.jpg[/img]
Obserwuj wątek
    • king.james Re: proszę 20.08.10, 14:38
      Ococho?
    • twardycukierek Re: proszę 20.08.10, 14:45
      Nie mam pojęcia o co chodzi a plotki mnie nie interesują :) To chyba nie to forum, Smerfetko.
    • milleniusz Re: proszę 20.08.10, 14:46
      No właśnie, ococho?
    • twardycukierek PS 20.08.10, 14:48
      Plotki z innych miejsc na necie nie mają tu miejsca, nie życzę sobie tego.

Dziękuję :)))
      • poranna_smerfetka Re: PS 20.08.10, 15:02
        Cukiereczku nie chodzi o plotki i nie zamierzam ich robić!!!Po prostu zastanawia
        mnie dlaczego ktoś kto chyba nawet mienie nie zna pisze coś takiego?Po ludzku
        jest mi przykro tak jak było z moją sygnaturką !!!!Komuś bardzo sienie podobała
        ale dzięki Wam została!!!!:(
        • morelka_1 Re: PS 20.08.10, 15:07
          Smerfetko...jesteś wrażliwą kobietą. Olej to i nawet tam nie zaglądaj. Taki
          troll istnieje tylko dlatego, że ludzie dają się prowokować...
        • twardycukierek Re: PS 20.08.10, 15:09
          Nie zastanawiaj się nad motywacją takiej osoby, olej tak samo jak olałaś tego,
          kto po chamsku krytykował Twoją sygnaturkę.
          Nie zawracaj sobie głowy chamstwem. :)))
    • poranna_smerfetka Re: proszę 20.08.10, 15:09
      Aha nie chodzi o to forum.Zupełnie o inne na którym przeczytałam mniędzy innymi
      to na swój temat:
      Re: historyjniusia mimozowatusia
      Autor: nioska 20.08.10, 13:54
      Odpowiedz cytując Odpowiedz
      Malowana_na_latawcu, łagodnie potraktowala ciebie Smerfetka. Za Twoje intrygi,
      chamstwo i wulgarność i zaglądanie pod spodnicę, za trolling, pomawianie i
      klonowanie, należało by ciebie banowac na większości
      for.www.sztoudi.ovh.org/images/buzie/smiech.gif
      • twardycukierek Re: proszę 20.08.10, 15:13
        Olej te bzdury :)
        • poranna_smerfetka Re: proszę 20.08.10, 15:17
          Dzięki masz rację nie warto zaprzątać sobie głowy bzdurami ale to boli!!!!!
          Wiem ze mnie znacie i jesteście obiektywni!!!!!
          Buziaczki:*
          [img]https://i46.tinypic.com/t82hec.jpg[/img]
    • milleniusz Nie rozumiem 20.08.10, 16:03
      Wchodzisz tu, pytasz, czy kogoś obraziłaś i czy mamy żal, wklejasz jakieś teksty
      z innego forum, które miałyby to legitymizować, potem piszesz, że cię znamy i
      jesteśmy obiektywni, bo uważamy inaczej, niż tentam ktoś.

No więc ja, próbując być obiektywny (ale pewnie nie będąc), mam za mało danych
      by się opowiedzieć po którejkolwiek ze stron. Nadal nie rozumiem po co zadawałaś
      te pytania z pierwszego posta i po co przyniosłaś tu jakąś taką dość dziwną
      dyskusję.

I o ile chciałem zaprotestować, jak Cukierkowa mówiła, że sobie nie życzy jakiś
      plotów przytargiwanych skądinąd (bo to cenzura, ach, ach!), to akurat mi się
      wydaje, że mogła mieć rację, nie tyle "nie życząc sobie", co być może bezwiednie
      dbając o twój wizerunek, no bo jak już wspomniałem - nie wiem, co tym wątkiem
      chciałaś osiągnąć.
      • poranna_smerfetka Re: Nie rozumiem 20.08.10, 16:40
        Nic po prostu pisałam tu mam tu znajomych(ukłon w Ich stronę).Znają mnie wiedza
        co i jak piszę wiec wiedza jaka jestem!!!!!!
        • milleniusz Re: Nie rozumiem 20.08.10, 17:22
          No spoko. Tylko po co pytasz, czy ktoś się tu obraził czy ma żal? Poza tym, tu
          też mamy trole. Moją ulubioną trolicą jest Funita. Ale coś się ostatnio
          zaniedbała. :]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka