mama.julii 12.03.12, 11:33 Na Topolowej nowy gabinet - nie wiem czy przyjmują tam stomatolodzy znani skądinąd. Ale może ktoś tam już był i coś może powiedzieć. Jakość, ceny? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lumur Re: CSME - prośba o opinie 04.02.13, 20:22 Byłam tam u dr Modzelewskiej jak mieli badania diagnodentem za darmo dla dzieci. Bardzo fajna lekarka i ma podejście do dzieci. Od tamtej pory do niej chodze z córką (mi też robiła jedną plombę) i jestem bardzo zadowolona. Co do innych lekarzy to niestety nie wiem:) Odpowiedz Link
ana_89 Re: CSME - prośba o opinie 03.02.14, 16:17 korzystam z usług ortodontki i jestem bardzo zadowolona, miła! zawsze odpowiada na moje pytanie a powiem szczerze ze zadaje dużo pytań, zawsze kiedy mam problem lub pytanie znajdą czas. Do tego gabinet z nowoczesnym sprzętem, nigdzie nie trzeba biegać wszystkie zdjecia itp robione sa na miejscu. gorąco tez mogę polecić dr. Jakuba jakiś czas temu miałam problem z zębami i jako jedyny z 6 rożnych stomatologów poważnie mnie potraktował i zajął sie moim problemem. Wyrywalam tez "8" zatrzymaną i wszystko poszło bardzo sprawnie i gładko. Odpowiedz Link
pre-fix Re: CSME - prośba o opinie 03.02.14, 18:56 Ja korzystałem z usług młodego stomatologa, który wykonuje implanty. Mogę polecić w 100%. pre-fix Odpowiedz Link