Dodaj do ulubionych

Meblarz - Adam Powierża

11.12.12, 10:51
Czy może Wasze meble wykonywał Pan Adam ?
Byłbym wdzięczny za opinie, jak się współpracowało, jak trzymają się meble wykonane przez Pana Adama, czy ceny przystępne, czy generalnie polecacie.

Jeśli znacie innego meblarza który produkował i montował Wam meble (Mińsk i okolice) i jesteście zadowoleni na tyle aby go publicznie polecić to zapraszam oczywiście do dodawania wpisów ;-)
Obserwuj wątek
    • jarex7x Re: Meblarz - Adam Powierża 29.12.12, 20:11
      Robił u mnie dwie szafy wnękowe + meble w łazience. Szybko, czysto (jego pracownicy po sobie odkurzają i inne takie;), niedrogo i przede wszystkim dobrze jakościowo. Jak zgłosiłem "usterkę" dotyczącą oświetlenia łazienki - przyjechał niezwłocznie. Polecam. Profesjonalista, mimo stosunkowo młodego wieku.
      • angielskiuczen Re: Meblarz - Adam Powierża 01.01.13, 20:31
        Można prosić o jakiś namiar na prv?
        Dzięki
    • fra-me Re: Meblarz - Adam Powierża 01.01.13, 20:48
      Znam bardzo solidnego i dokładnego stolarza z Chrośli, który robił u mnie dwie szafy w zabudowie oraz duże biurko - pulpit z półkami itp na wymiar do pokoju córki. Jest super dokładny i to bardzo u niego cenię, starszy doświadczony rzemieślnik a nie jak "fachowcy" którzy przepracowali pół roku w firmie meblarskiej np "Stanbud" (tak się chyba firma nazywa) lub podobnej a później otwierają swój "biznes". Ci szystkie elementy zamawiają w dużych firmach, osprzęt np w castoramie, składają to w garażu lub innej szopie, marża 100% i biznes się kręci. Szkoda tylko że nie mają wyobraźni o starannym zaprojektowaniu mebli, niewiele potrafią doradzić i nie potrafią zrobić dokładnych pomiarów co mści się przy montażu. Ale zanim nabywca dojrzy niedoróbki to kasa już wypłacona...
      Przestrzegam przed takimi fachowcami i radzę wcześniej odwiedzić firmę, wtedy można sprawdzić czy to fachowiec z odpowiednim zapleczem = doświadczeniem.
      • angielskiuczen Re: Meblarz - Adam Powierża 01.01.13, 20:50
        Na tego Pana namiar też poproszę ...:)
    • amd_trans_sc Meblarz - polecam 15.01.13, 14:25
      Ja polecam MSystem Mariusz Królak tel.: 501 177 745 www.msystem-meble.pl
      • angielskiuczen Re: Meblarz - polecam 17.01.13, 00:38
        Czy może ktoś mi podać numer do tego p. Adama Powierży - meblarza?
        Dzięki
        • piotrek8723 Re: Meblarz - polecam 18.01.13, 14:27
          Nie wiem czy mogę tak udostępniać ogólnie więc napisz wiad. na
          piotrek8723@gazeta.pl to odpiszę ;-)
          • angielskiuczen Re: Meblarz - polecam 14.03.13, 22:42
            Forumowicze: piotrek8723 oraz jarex7x.
            Umówiłem się na wstępną wycenę mebli u p. Adama. W związku z tym czy istnieje jakaś możliwość zobaczyć jego prace w Waszych willach???
            Pozdrawiam
            • jarex7x Re: Meblarz - polecam 15.03.13, 20:22
              Możesz wpaść do nas.. tylko przed żoną, ochroniażami i służbą:))) udawaj, że znamy się z czasów szkolnych, ewentualnie z pracy na placówce w Marakeszu ;) telefon do kontaktu dam na tzw. priva (?).
              Mam już od p. Adama 3 komandery i wszysktkie meble łazienkowe:) a w poniedziałek przywozi mi biurko i segment regału do córki pokoju... okleina mebli niepowtarzalna, ale to już córki wybór:)
              • jarex7x Re: Meblarz - polecam 15.03.13, 20:25
                Ten " ochroniaż" ;) to z nadmiaru desytylatów:)

"Możesz wpaść do nas.. tylko przed żoną, ochroniarzami i służbą:))) udawaj, że znamy się z czasów szkolnych, ewentualnie z pracy na placówce w Marakeszu ;) telefon do kontaktu dam na tzw. priva (?).
                Mam już od p. Adama 3 komandery i wszysktkie meble łazienkowe:) a w poniedziałek przywozi mi biurko i segment regału do córki pokoju... okleina mebli niepowtarzalna, ale to już córki wybór:)"
                • angielskiuczen Re: Meblarz - polecam 15.03.13, 20:34
                  Info na priva dałem ...;)
                  • angielskiuczen Re: Meblarz - polecam 15.03.13, 20:37
                    No i właśnie wyszło, że chyba nie umiem na priva dać ... :)

Przybędę z całą familią do trzeciego pokolenia, sąsiadów też wezmę, ochroniarza niestety zwolniłem i służbę też bowiem planuje zrobić kuchnię, kilka szafek w łazience i kilka szaf .... a drewno kosztuje :)

Wdzięczny zatem będę za telefonizację kontaktową ....
                    • jarex7x Re: Meblarz - polecam 15.03.13, 20:41
                      podaj swój email to Ci wyślę mój numer telefonu, ale to jutro, bo zaraz z mecenasową zaczynamy stawiać pasjansa:)
            • piotrek8723 Re: Meblarz - polecam 16.03.13, 19:14
              ja zdecydowałem się ostatecznie sna innego meblarza ale wiem, że p. Adam to też niezły fachowiec :-) więc chyba nie pomogę.
              • angielskiuczen Re: Meblarz - polecam 18.03.13, 08:54
                angielskiuczen@gmail.com
    • aparicium Re: Meblarz - Adam Powierża 24.03.13, 13:24
      Jestem projektantem wnętrz i wielokrotnie korzystałem z usług p. Adama. Z czystym sercem mogę go polecić. Meble robi solidne, a klienci są zadowoleni. Co do ceny nie wypowiadam się, bo to pojęcie względne, ale raczej ma przystępne ceny.
      • angielskiuczen Re: Meblarz - Adam Powierża 28.03.13, 22:06
        No to kiedy oglądanie willi?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka