Dodaj do ulubionych

dr Marta Górska

28.03.13, 11:29
PO PEELINGU KWASAMI WYKONANYM PRZEZ PANIĄ DOKTOR MAM PRZYMUSOWY URLOP, BO MOJA TWARZ WYGLĄDA TAK JAKBYM ZASNĘŁA W SOLARIUM. TWARZ MAM CAŁĄ PODRAŻNIONĄ, POPARZONĄ ORAZ POKRYTĄ BRUNATNYMI PLAMAMI. JEŚLI KTOŚ CHCE ZAFUNDOWAĆ SOBIE ZA CIĘŻKIE PIENIĄDZE KOSZMAR NA TWARZY TO GORĄCO POLECAM WIZYTĘ U PANI DOKTOR.
Obserwuj wątek
    • sophia4 Re: dr Marta Górska 28.03.13, 12:27
      Musisz TO przetrwać!!! Potem będzie pieknie
      • 3magdalena1985 Re: dr Marta Górska 28.03.13, 13:41
        Szkoda tylko, że takim kosztem
    • jutrzenka80 Re: dr Marta Górska 28.03.13, 22:52
      ojj ja mam niemiłe doświadczenie po wizycie u Pani doktor

dostałam w ciąży wysypki, to było dość blisko porodu więc bałam się to zostawić bo nigdy nie wiadomo. Poszłam, doktor stwierdziła świerzb !!!!!!! Przepisała maść robioną. Jak wrociłam i siadłam do neta to się za głowę złapałam, jaka to potworna chotba, jak cięzko się pozbyć, jakie to zaraźliwe. Ale zastanowiło mnie jedno, moje krosty nie były w miejscach gdzie występuję to paskudztwo. Ale ze to od lekarza dostałam to robione coś to zaczęłam się smarować. Po 2-3 dniach dokładnie na weeknd myslałam ze zejdę, ta maść mnie tak potwornie uczuliła że szok, brałam calcium i się drapałam. W poniedziałek szukałam pilnie pomocy bo miałam iśc do szpitala i bałam się czy mnie nie wygonią z tym co miałam. Doktor akurat w poniedziałki nie przyjmowała więc uprosiłam wizytę u innej i się za głowę złapała jak zobaczyła co dostałam i jaka diagnoza. Potwierdziła co wyczytaam że nie te miejsca, że jakby to było to to już całą rodzina by miała. Dala inne leki i mi ulżyła. Stwierdziła alergiczne zapalenie skóry mogące dokuczać ciężarnej. Po porodzie wszystko zeszło samo

ja dziękuję, pierwsza i ostatnia wizyta u tej pani
      leczenie mi zaszkodziło zamiast pomóc, mam nadzieję ze dziecku ten specyfik nie zaszkodził :(
    • dewajtis1 Re: dr Marta Górska 29.03.13, 09:14
      jaki peeling miałas robiony? a moze to twój pierwszy peeling? a moze w międzyczasie ćwiczyłaś? czasami skóra tak reaguje, kilka dni i buzia będzie jak nowa:-)
      Dla mnie dr Górska jest bardzo dobrym fachowcem i ja mogę ją polecić z czystym sumieniem.
      • 3magdalena1985 Re: dr Marta Górska 29.03.13, 21:06
        Pani dr trzeci raz wykonywała mi peeling kwasami więc znała moją skórę - zaryzykowała szkoda tylko, że kosztem strupów na mojej twarzy.
        • may_ya Re: dr Marta Górska 03.11.13, 21:30
          jaki to byl peeling?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka