alicja-ciekawska 26.02.05, 09:48 w koncu!!! co bedziecie porabiali dzisiaj???? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adrian4u Re: sobota 27.02.05, 00:44 1. szybka pobudka po 4 godzinach snu (nie po balandze) 2. wyjazd do wawki na DOSŁOWNIE 15 minut 3. małe sprzątanko 4. gotowanie obiadku dla rodziny - śródziemnomorskiego 5. chwilka na relaks przy muzyce z Armenii ;) 6. jazda na spotkanie i spotkanie mojego wirtualnego państwa - wawa 7. powrót i dwa piffka w Planecie (drżyj, chis) 8. teraz jestem w domku i przeglądam pocztę i net 9. szklaneczka Hennesy (lub dwie) i spać :):):) i tyle z wieczoru:) A Odpowiedz Link
adrian4u Re: sobota 01.03.05, 11:39 plan się udało zrealizować. w zasadzie w 100%:) Wczoraj wieczór w m2 przedwczoraj cały dzień w domu. nie chciało mi się nawet nosa wyściubić:) A Odpowiedz Link
sscarlet Re: sobota 01.03.05, 22:56 kurcze!az by sie czlowiekowi dolaczyc chcialo;)sam by sie tak nie nudzil... Odpowiedz Link
alicja-ciekawska Re: sobota 04.03.05, 21:46 a jutro znowu sobota!!!! czy to mnie tylko ten czas tak ucieka??? Odpowiedz Link
koola7 Re: sobota 05.03.05, 11:59 Nie, nie tylko Tobie tak ucieka ten czas. Mnie również!!!! Tylko patrzeć jak niedługo pojawią mi się zmarszczki i będę chodzić o lasce:) Odpowiedz Link
alicja-ciekawska Re: sobota 05.03.05, 15:40 koola7 napisała: > Nie, nie tylko Tobie tak ucieka ten czas. Mnie również!!!! Tylko patrzeć jak > niedługo pojawią mi się zmarszczki i będę chodzić o lasce:) to miej "kamienna twarz" wtedy zmarszczki nie powstana. Odpowiedz Link
adrian4u Re: sobota 05.03.05, 16:28 zawsze to jakieś wyjście:) a'propos wyjścia - dziś sobota, imieniny kota (mrau;) i zastanawiam się, czy iść gdzieś, czy olać i siedzieć w chałupie... A Odpowiedz Link
michaelandro Re: sobota 05.03.05, 18:58 No ładnie, tydzień mnie tu nie było a zmian bez liku. Nawet nie wiem kiedy przekroczyliśmy 2000 :) Abstrakcie- gratulacje! Jak tylko się zrobi ciepło zapraszam na browarek. Co słychać moi drodzy forumowicze? Jak bronicie się przed szalejącą grypą? Odpowiedz Link
sobiepanna Re: sobota 05.03.05, 21:19 Chorowałam przez 1,5 tygodnia :( Współczuję wszystkim, którzy musieli mnie przez ten czas znosić :) Odpowiedz Link
michaelandro Re: sobota 05.03.05, 22:06 Ja chorowałem, co gorsza pozbawiony internetu, przez tydzień... i w zasadzie dalej leże w łóżku, tylko, że internet już jest :) Odpowiedz Link
sobiepanna Re: sobota 05.03.05, 22:14 Ja niestety pracowałam i miałam dostęp do internetu, a ponieważ w trakcie choroby jestem okropna bardziej niż zwykle, skutecznie zatruwałam ludziom życie również drogą elektroniczną ;) Odpowiedz Link
michaelandro Re: sobota 05.03.05, 23:11 ja zwykle jestem miły a jak choruje to bardzo miły :) Odpowiedz Link
adrian4u Re: sobota 06.03.05, 15:01 to nie on jest dziwny tylko świat jest niedostosowany:):):) no - sobotę przeżyłem. w Planecie. najpierw Frugo Libre (wiecie, jak ciężko w Otw dostać czarne Frugo w sobotni wieczór?), potem piffko. Tak czy inaczej samotnie. Niezłe imieniny, nie ma co...... Odpowiedz Link
sobiepanna Re: sobota 06.03.05, 15:27 To nie świat, to koloryt lokalny ;) I najlepszejsze imienowe :) Odpowiedz Link
sscarlet Re: sobota 07.03.05, 13:05 adrian4u napisał: > to nie on jest dziwny tylko świat jest niedostosowany:):):) > > no - sobotę przeżyłem. w Planecie. najpierw Frugo Libre (wiecie, jak ciężko w > Otw dostać czarne Frugo w sobotni wieczór?), potem piffko. Tak czy inaczej > samotnie. Niezłe imieniny, nie ma co...... ;( ;( ;( moze nastepne beda lepsze!? W kazdym razie spoznione, ale szczere: wszystkiego najlepszego!!!Chcialam wczesniej, ale nie mialam jak... Odpowiedz Link
adrian4u Re: sobota 07.03.05, 18:15 oj tam - zawsze można zrobić poprawiny:) zresztą jest podwójna okazja - w piątek (jak się dziś rano dowiedziałem) moge wyjść z pracy i już nie muszę do niej wracać, bo nie będzie po co - szef powiedzieli, że umowy nie przedłużą, hiehiehie ):):):):) nie ma co - super początek tygodnia:) Odpowiedz Link
michaelandro Re: sobota 07.03.05, 19:42 Ja w sobote bym jakos poimprezował.. po tej chorobie mam na to straszną ochotę... :) Odpowiedz Link
adrian4u Re: sobota 07.03.05, 20:05 hie - to będzie podwójna okazja - twoje z okazji powrotu do zdrowia i moje z okazji wyjebania mnie z roboty:) Odpowiedz Link
adrian4u Re: sobota 10.03.05, 22:38 Kochane dziewczyny, nie gryziemy, może przyłączycie się do nas? :) Odpowiedz Link
kugliczka Re: sobota 10.03.05, 22:45 hm Amsterdam ...to miasto w sam raz.., na sobotę 8) Odpowiedz Link
sobiepanna Re: sobota 11.03.05, 10:58 Zaiste nie ma sprawiedliwości na tym świecie ;) P.S. Amigo myśl intensywnie!!! Odpowiedz Link
koola7 Re: sobota 11.03.05, 19:53 Ja jestem chętna na imprezę!!!! Zabierzcie mnie ze sobą, a w zamian wypiję Wasze zdrówko:))) Odpowiedz Link
michaelandro Re: sobota 11.03.05, 20:01 ja się pakuję, a Wy? jak spędzacie piątkowy wieczór? Odpowiedz Link
adrian4u Re: sobota 12.03.05, 08:08 ponieważ to już dziś, może wytypujemy lokal/godzinę i ognia:) A Odpowiedz Link
chwojka Michaelandro spokojnego lotu 11.03.05, 20:35 bo pogoda paskudna się zrobiła i pozdrów od nas wielki świat. Moja sobota będzie niestety nuuudna bo mam szpital w domu. Tych co będą imprezować proszę o wypicie zdrówka za wszystkich zakatarzonych. Odpowiedz Link
amigo9 Re: Michaelandro spokojnego lotu 12.03.05, 11:16 Sobiepanna, dobieramy towarzystwo???? chwojka, wypijemy :) Odpowiedz Link
sobiepanna Re: Michaelandro spokojnego lotu 12.03.05, 12:27 Możemy, tylko lokal byle nie za daleko od PKP, bo muszę się tam później dotoczyć ;) Odpowiedz Link
alicja-ciekawska Re: sobota 19.03.05, 13:34 witojcie przy nastepnej sobocie. Ja powrocilam z Kolobrzegu,jestem jeszcze oszolomiona szumem fal. Troche sie rozczarowalam,mialam bowiem nadzieje na samotne spacery po plazy. A tu !!!!prawie tak tloczno jak na Marszalkowskiej,tylu ludzi. Roznej masci kuracjuszy,bylo bajecznie! Odpowiedz Link
alicja-ciekawska Re: sobota 29.04.05, 23:43 alicja-ciekawska napisała: > w koncu!!! > co bedziecie porabiali dzisiaj???? > niebawem sobota, jakie plany Panstwo macie? Odpowiedz Link
adrian4u Re: sobota 30.04.05, 08:54 niestety plany żadne - zaprzyjaźniona firma-klient nie dała autka, więc dupa w kwiatach.... w domku siedzę i tyle... przynajmniej posprzątam może, a potem może gdzieś się przejdę? jeszcze muszę wypucować autko, obfotografować i wystawić na allegro. Kto ma aparat cyfrowy i pyknie jutro kilka foteczek na użytek allegro? Piffko stawiam:) Odpowiedz Link
michaelandro Re: sobota 30.04.05, 11:14 A co sprzedajesz? Bo ja szukam czegos dobrego... Odpowiedz Link
adrian4u Re: sobota 30.04.05, 16:57 no niestety - nic dobrego - 15-letnie renault 5. ale za to tanio i będzie dobrze służyło przez parę lat... A muszę sprzedać n okoliczność podróży - nie mam kiedy się autkiem zająć:(:(:( btw. we wtorek prawdopodobnie będę cosik podgrywał w parku (podgrywał - to nie literówka - muzę puszczał)... może pogadamy... Odpowiedz Link
alicja-ciekawska Re: sobota 30.04.05, 10:08 pieknie !sobota a dzisiaj od 8 rano kosza trawniki ,pod oknami. dobrze ze nie mam naboi do wiatrowki,,,zrobilabym im powitanie. Czy to nie przesada? Odpowiedz Link
alicja-ciekawska Re: sobota 30.04.05, 11:27 michaelandro napisał: > inteligent się wyspać nie może :P > > nie badz zlosliwy.... jestem po zawodowce... i daleko mi do intelygentow!!! a ten czlowieczek nawet jest mily z wygladu./kosiarz/ takze dobrze ze nie znalazlam tych naboi. Odpowiedz Link
alicja-ciekawska Re: sobota 30.04.05, 12:15 michaelandro napisał: > nie oglądałaś dnia świra? nie ! a co to za film? Odpowiedz Link
alicja-ciekawska Re: sobota 07.05.05, 10:25 alicja-ciekawska napisała: > w koncu!!! > co bedziecie porabiali dzisiaj???? > sobota w deszczu ,a i wietrznie.... czyli "pod psem"-pogoda....brrrr.... Odpowiedz Link
francesca12 Re: sobota 21.05.05, 09:32 No co Ty wypisujesz!? Piękny wielki błękit, piękne słońce !! Maj... Odpowiedz Link
krtysia Re: sobota 21.05.05, 09:39 francesca12 napisała: > No co Ty wypisujesz!? > Piękny wielki błękit, piękne słońce !! > Maj... > -ale nie u mnie;) ale..., skoro sloneczko to jakis spacerek nad Swiderek? Odpowiedz Link
francesca12 Re: sobota 21.05.05, 09:47 To zdradź, gdzie jesteś :) I tak pozazdrościmy... Raczej rowerek :) Odpowiedz Link
krtysia Re: sobota 21.05.05, 09:56 francesca12 napisała: > To zdradź, gdzie jesteś :) > I tak pozazdrościmy... > > Raczej rowerek :) >nie zdradze ,ale daleko od Otwocka...nie ma czego zazdroscic;) >i gdzie tym rowerkiem? Odpowiedz Link
francesca12 Re: sobota 21.05.05, 10:07 > >i gdzie tym rowerkiem? A nie wiem jeszcze. Przed siebie :) Odpowiedz Link
krtysia Re: sobota 21.05.05, 10:18 francesca12 napisała: > > >i gdzie tym rowerkiem? > > A nie wiem jeszcze. > Przed siebie :) -to szerokiej drogi;) Odpowiedz Link
krtysia Re: sobota 28.05.05, 10:22 alicja-ciekawska napisała: > w koncu!!! > co bedziecie porabiali dzisiaj???? > -upal ;)))) - w koncu sie doczekalismy ;) -kto idzie sie w Swiderku pomoczyc? Odpowiedz Link
krtysia Re: sobota .....a tutaj tescik 04.06.05, 09:49 krtysia napisała: > alicja-ciekawska napisała: mozna powtarzac w miare potrzeb.....milego dnia;))))) www.stiv.tub.dk/ Odpowiedz Link