ruta5 25.11.13, 15:00 czy korzystał ktos z usług kosmetyczek z tego salonu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
imka30 Re: kosmetyczki z michell 26.11.13, 18:06 Nie korzystałam ponieważ zniechęciły mnie ceny zabiegów ! tam jest bardzo drogo . Możesz zrobić w Mińsku znacznie taniej i też dobrze np w salonie Uroda , za byłą ( teraz remontowaną ) szkoła muzyczną . Jeśli natomiast to jakiś zabieg podstawowy polecam Panią Anetę , salon ma w samym II piętro centrum na przeciw urzędu miasta . Odpowiedz Link
ruta5 Re: kosmetyczki z michell 27.11.13, 09:51 a która kosmetyczke z Mińska polecacie? Odpowiedz Link
imka30 Re: kosmetyczki z michell 27.11.13, 17:19 Pani z salonu Uroda , właścicielka chyba Małgorzata . Doświadczenie i wiedza . Jest tam jeszcze taka młodsza od niej blondynka z długimi włosami też ma bardzo dużą wiedzę dotyczącą zabiegów . Odpowiedz Link
ne-ek Re: kosmetyczki z michell 27.11.13, 20:01 Tak, zgadzam się. Ale dla mnie nr1 to pani Ula Daily Spa - kiedyś, jeszcze na Warszawskiej, pracowała w Michell. Odpowiedz Link
ta_lady Re: kosmetyczki z michell 27.11.13, 22:32 Najdokładniejsza z Michell jest chyba p. Iza. Na drugim miejscu p. Marta. Odpowiedz Link