krzysztofplebs 18.12.04, 11:26 Brawo karp za to ostatnie wycięcia na Forum Wesoła i nie tylko, oraz za całokształt zasłużyłeś na dwie podstawowe jednostki inteligencji. Jesteś po prostu wieeeeeeeeelkiiiiiiiiiiiiiii Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obserwatorka15 Re: Do Karpia! MEMENTO!!! 18.12.04, 11:56 Po raz kolejny próbuję zwrócić uwagę, że kiepsko wypadłeś w roli moderatora. Sam często łamiesz regulamin, obrażasz forumowiczów i brakuje Ci obiektywizumu. Wpisujesz ich nicki małą literą. Z pewnością nie robisz tegoz przyzwyczajenia, lecz ze zwykłego lekceważenia osób, których lekceważyc nie powinieneś. Nazwy własne wg. słownika j. polskiego piszemy z dużej litery! Tak więc powinieneś pisać: Nikita, Plebs, Obserwator! Może powiesz, że oni nie pozostają Ci dłużni, to przypominam przysłowie: Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie". Gdyby nie osoby, które nagninnie na obrażasz, to na forum Sulejówka powiałoby nudą, a w konsekwencji umarłoby śmiercią naturalną i żaden moderator nie byłby potrzebny.Wspomniałam wcześniej, że mylisz pojecia cenzora i moderatora. Cenzor jest potrzebny sulejowieckim politykom, żeby delikatnie mówiąc nieprzemyślanymi decyzjami, nie działali na szkodę miasta. A tej garstce FORUMOWICZÓW chwała za to,że próbują na łamach forum i nie tylko te szkodliwe działania przystopować. Jeżeli będziesz dłużej na łamach forum obrażał Tych użytkowników i działał niezgodnie z regulaminem to będę zmuszona stać się Twoim moderatorem. OBIECUJĘ. Obserwatorka. Odpowiedz Link
krzysztofplebs Re: Do Karpia! MEMENTO!!! 18.12.04, 12:24 Masz rację Obserwatorko15. Karp działa w sposób wyjątkowo wybiórczy, a gdybyś miała czas i ochotę prześledzenia jego "twórczości" - pod różnymi nickami rzecz jasna - na Forum Wesoła, to po prostu nóż się w kieszeni otwiera... Ciekawe czy wypikuje również mój "bałwochwalczy" tekst, że ta niewiele odbiegająca od podstawowej jednostki inteligencji ( 1 siwek) persona ( 2 siwki, przeciętny człowiek ok. 3000 siwków), że "karp jest wiiiiiiiieeeeeeeeeelllllkkiiiiiiiii???!!! Odpowiedz Link
karp Re: Do Obserwatorki 18.12.04, 20:09 Udowodnij, że łamię regulamin i obrażam forumowiczów. Zbierz to w jeden mail i wyślij na adres, który podałem. To chyba wystarczająco proste, prawda ? Podnoszoną przez Ciebie kwestię nicków odczuwam jedynie jako próbę znalezienia powodu by się doczepić, ale jeśli sobie życzysz to możemy o tym porozmawiać. Nie interesują mnie cenzorzy sulejowieckich polityków, ani oni sami , ani polityka ogólnie, miejscem stopowania nieprzemyślanych decyzji i ogólnego draństwa w polityce, nieważne czy na szczeblu lokalnym czy państwowym - NIE JEST FORUM. Jest ono jedynie miejscem wyrażania opinii , i to opinii nie naruszających regulaminu i najwyższy czas to zrozumieć. A obietnica, że będziesz zmuszona stać się moim moderatorem (cokolwiek to znaczy) nie posiada nawet odcienia szczerości, bo już to sobie postanowiłaś , nieprawdaż ? Szkoda tylko, że sama zarzucając mi niesprawiedliwość sama jesteś stronnicza i nie zauważasz innych. Polecam to Twojej uwadze,"moderatorko". Odpowiedz Link
obserwatorka15 Re: Do Karpia! Memento cd.!!! 19.12.04, 17:50 Jak Cię czytają - tak Ci odpowiadają! Zarzucasz mi, stronniczośc, nie bacząc na to, że wypowiadane przez Ciebie opinie są bardzo subiektywne. Moje zadanie w pewnych sprawach opieram na swoich obserwacjach i przemyśleniach. To, że w ogromnej większości pokrywa się ze stanowskiem Nikity, Plebsa, Obserwatora i kilku innych użytkowników forum, to nie jest przypadek. To wynik logicznego podsumowania faktów, obserwowanych zapewne z różnych stron. Najwyraźniej pewnie należymy do grupy osób, które widzą kształt rzeczy w ich sensie istotnym. Jak się zapewne orientujesz od niedawna zabieram głos na formum i śledzę opinie innych osób, w tym również i Twoje. Każdy kolejny dzień utwierdza mnie w przekonaniu, że brak Ci obiektywizmu. Oto przykład wypowiedzi płytkiej i na niskim poziomie. Osoba pisząca ten post obraziła wielu użytkowników tylko dlatego, że mają inne niż ona zdanie. Chociaż muszę przyznać, że nie czuje się obrażona, ponieważ reprezentowany poziom był po prostu brakiem poziomu. Cytat: Gość: szerszeń 18.12.2004 00:21 + odpowiedz Karp, nie przejmuj się tymi prymitywami, wycinaj to chamstwo niereformowalne i nie wdawaj sie z nimi w dyskusje. Szkoda słów, a te palanty i tak niczego nie pojmują.Co kogo obchodzą procesy Plebsa i to, że ten typ z nikim nie potrafi normalnie współpracowac i odejść jak człowiek. Kolejny proces nie jest powodem do dumy i pysznienia sie, ale świadectwem bezmiernej głupoty i robieniem z siebie pajaca. On myśli, że jest wielki, a ludzie tylko stukają się w czoło.Zajmij sie też Sulejowkiem, bo tam nikt im nie przeszkadza i robią sobie co chcą. 1.Powiedz dlaczego nie usunąłeś tej wypowiedzi, czy tylko dlatego, że popiera ona Twoje stanowisko? Wierz mi, gdybym miała takich zwolenników, wolałabym ich wcale nie mieć. 2. Usunąłeś wiele wypowiedzi osób, które mają inne niż Ty zdanie. Tak się złożyło, że kilka z nich zdążyłam przeczytać, za nim dorwałeś się do kasowania. Ponieważ czytałam te posty, stwierdzam, że osoby piszące w żaden sposób nie złamały regulaminu. A Ty kasując te posty - owszem TAK! Mogłabym pisać jeszcze więcej, ale po co? Skoro Ty sam dobrze wiesz. Na podstawie tych spostrzeżeń po raz kolejny powtarzam - NIE JESTEŚ OBIEKTYWNY! 3.Mówisz, że nie interesuje Cię polityka. Wcale ten temat nie musi Cię zajmować, wystraczy, że interesuje użytkowników - bo to ONI tworzą forum. A tak na marginesie jakie tematy Cię interesują? Płytkie, przyziemne,o niczym! Może się mylę, ale jeżeli nie, to dlaczego chcesz nam narzucać swoje tematy? Czy to jest zgodne z regulaminem? I jeszcze jedno, jeżeli nie interesują Cię nasze tematy, to dlaczego się wypowiadasz na forum. Czy tylko po to, żeby podnieść sobie poziom adrenaliny? Są lepsze sposoby. Być może myślisz sobie, że jest inaczej. Zebyś wiedział jak jest naprawdę podaję Ci gotowy wzór na obiektywną ocenę osoby: zdanie własne na swój temat + zdanie innych na swój temat podzielone przez 2 Co wyszło sam sobie odpowiedz. Chociaż już dawno wyrosłam z pisania szkolnych wypracowań, to nie mogę się oprzeć, żeby na koniec nie zrobić krótkiej charakterystyki Twojej postaci na podstawie przeczytanych postów popartych kobiecą intuicją. I tak widzę niewysokiego, sflustrowanego faceta, z miermymi osiągnięciami na poetku zawodowym,skłonnego do kłótni z byle powodu. Próbujesz się dowartościować na innych płaszczyznach, z jakim skutkiem Sam widzisz. I jeszcze jedno - powiedz, gdzie zgubiłeś poczucie humoru? Cdn. Obserwatorka. Odpowiedz Link
nikita121 Re: Karp przygwożdżony!!! 19.12.04, 17:59 Brawo Obserwatorko - przygwoździłaś tego klamczuszka... Odpowiedz Link
obserwatorka15 Re: Do Nikity!!! 19.12.04, 18:22 Znam Karpia tylko z forum. Może Ty Nikito znasz tego osobnika, więc powiedz czy pomyliłam się w charakterystyce postaci? Odpowiedz Link
karp Re: Do Obserwatorki 21.12.04, 12:13 obserwatorka15 napisała: > Jak Cię czytają - tak Ci odpowiadają! (...) Jako, że wątek stał się prywatną polemiką nie będę go tu kontynuował. Odpowiedź otrzymałaś mailem. Natomiast wszystkich zainteresowanych tematem moderowania tego forum (NIE MOJĄ OSOBĄ) proszę o założenie osobnego wątku poświęconemu wyłącznie tej sprawie. Odpowiedz Link
obserwatorka15 Re: Do Karpia!!! Memento cd.! 21.12.04, 23:23 Miło, że się odezwałeś i przemówiłeś ludzkim głosem, bo już myślałam, że karpie nie potrafią. Jaką chcesz odpowiedź? Na forum czy mailem? Idą święta, więc możesz wybierać. Odpowiedz Link
karp Do Obserwatorki!!! Re do Memento cd.! 22.12.04, 00:18 obserwatorka15 napisała: > Miło, że się odezwałeś i przemówiłeś ludzkim głosem, bo już myślałam, że karpie > > nie potrafią. Jaką chcesz odpowiedź? Na forum czy mailem? Idą święta, więc > możesz wybierać. > Mail był prywatny, więc odpowiedź winna być taką również... Jeśli jednak chcesz upublicznić tę dyskusję to będzie Twoja decyzja, być może jako zalążek tematu moderacji na tym Forum... Nie wiem, jestem dziś bardzo zmęczony. Odpowiedz Link
krzysztofplebs [...] 23.12.04, 09:52 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
obserwatorka15 Re: Do Karpia!!! Memento cd.! 23.12.04, 17:00 Dlaczego kasujesz wypowiedzi osób, które nie złamały regulaminu?! W ten sposób to TY łamiesz regulamin. Czy jedynym regulaminem na forum Sulejówka jest twoje widzimisię? Odpowiedz Link
obserwatorka15 Re: Do Karpia! Memento cd!!! 23.12.04, 21:02 Memento Cd! Czy ten niezwykły czas jakim jest wigilia Wigilii skłonił Cię do niezwykłej aktywności na forum. Bo aktywność Twoja Karpiu rzeczywiście była niezwykle nieprzemyślana. Nastawiona na ilość nie na jakość! Ilość bezpodstawnie skasowanych wątków w dniu dzisiejszym jest porażająca. Specjalnie czy też przez zamierzoną pomyłkę złamałeś regulamin w dniu dziesiejszym kilkanaście razy! Dzisiaj przeszedłeś sam siebie! Dlatego Twoje dzisiejsze osiągniecia kwalifikują Cię do wpisu w Księdze Rekardów Guinnessa, a dyskwalifikują z roli moderatora forum! Kilkakrotnie powtarzałam, że nie jesteś OBIEKTYWNY, dzisiaj jeszcze dodam, że "JESTEŚ JESZCZE BARDZO MŁODY", ponieważ przyspieszyłeś swoją agonię na forum! Na koniec powiem, że prawdziwego mężczyznę poznaje się nie po tym jak zaczyna, lecz po tym jak kończy. W twoim przypadku początek był nienajlepszy a i końca nie widać. Dlatego pomogę Ci zakończyć działalnośc na forum. Myślę, że znajdą się osoby które mi w tym pomogą. Dalszego ciagu nie będzie, dalej będą tylko przykre dla Ciebie konsekwencje! Obiecuję. Obserwatorka Odpowiedz Link
karp Re: Do Karpia! Memento cd!!! 23.12.04, 22:56 Nie będę się powtarzał, odpowiedź masz tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=311&w=18679091&a=18843726 Odpowiedz Link
obserwatorka15 Re: Do Karpia! - bez tytułu 24.12.04, 09:39 A ja się powtórzę. Zapewne mamy różne spojrzenie na wiele spraw. Plebsowi przekazałam jedynie wirtualne poparcie. Jestem tylko użytkownikiem forum i nie mam wglądu do mumeru IP, natomiast TY owszem (chociaż tylko częściowe). Jeżeli szukasz winnego poszukaj wśród moderatorów lub adminów. Pisałam już, że nie jesteś obiektwny dzisiaj dodam jeszcze, że kłamiesz publicznie i rzucasz bezpodstawne fałszywe oskarżenia, a to już oszczerstwo. Ponieważ dzisiaj jest Wigilia to życzę Ci abyś pozbył się chociaż części nienawiści, którą kierujesz do swoich przeciwników. Ta nienawiść sieje destrukcję, która pośrednio uderza w Ciebie i Twoich najbliszych. I jeszcze jedno ponieważ, obraziłeś mnie na forum, na forum powinieneś mnie porzeprosić. (ale przyznania się dobłędu, raczej się po Tobie nie spodziewam) Obserwatorka Odpowiedz Link
karp Re: Do Onserwatorki... Mea Culpa. 24.12.04, 23:45 obserwatorka15 napisała: (...) > Jeżeli szukasz winnego > poszukaj wśród moderatorów lub adminów. > Pisałam już, że nie jesteś obiektwny dzisiaj dodam jeszcze, że kłamiesz > publicznie i rzucasz bezpodstawne fałszywe oskarżenia, a to już oszczerstwo. Przepraszam Cię, Obserwatorko. Moje podejrzenia, choć niebezpodstawne, były niesłuszne. Nie spodziewałem się, że administrator forum "Nasz Sulejówek" ujawni te dane, a tylko Ty i on byliście w ich posiadaniu. Wybacz mi, popełniłem błąd oceniając Cię w ten sposób. Odpowiedz Link
obserwatorka15 Re: Życzenia!!! 24.12.04, 09:52 Do wszystkich użytkowników forum kieruję najserdeczniejsze życzenia z okazji Świąt. Szczególnie pozdrawiam Nikitę, Plebsa i Obserwatora! Obserwatorka Odpowiedz Link
obserwator.2236 Re: Życzenia!!! 24.12.04, 13:22 Ja Tobie również Obserwatorko życze wszystkiego najlepszego! Pozostałym, wymienionym przez Ciebie także: Wesołych Świąt! Odpowiedz Link
krzysztofplebs [...] 27.12.04, 21:08 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
krzysztofplebs Vivat karp? 30.12.04, 23:57 A może trzeba ciebie z dużej litery i dlatego tak mnie kasujesz? Odpowiedz Link