Dodaj do ulubionych

Senator 2005

03.09.05, 13:50
Witam
Chciałabym sie dowiedzieć na kogo będziecie głosować.
Ja sie zastanawiam nad Elżbietą Paziewską wydaje mi sie bardzo konkretna.
a Wy??
Obserwuj wątek
    • wanda43 Re: Senator 2005 03.09.05, 14:43
      A kto to jest?
    • suinuin Re: Senator 2005 03.09.05, 14:57

Pół roku temu w wyniku analizy konkretnych zdarzeń i doświadczeń, podjęła
      decyzję o wystąpieniu z partii. Jako bezpartyjna może bez ograniczeń i często
      nakazów władz politycznych zajmować się sprawami dotyczącymi wszystkich Polaków.
      Jej dotychczasowa praca to: Pracowała jako nauczyciel języka polskiego,
      Inspektor Oswiaty i Wychowania, była Sekrtetarzem Gminy Nadarzyn, Sekretarzem
      Gminy Raszyn, Radną powiatową, Członkiem Zarządu powiatu pruszkowskiego no i
      oczywiście Burmisrzem Dzielnicy Warszawa Włochy.
      Posiada solidne wykształcenie które systematycznie pogłębia.
      mi,in. Magister filologii polskiej UW, jest Audytorem wewnętrznym, skończyła
      Ekonomie i Zarządzanie, Studium doradców prawno-finansowo-podatkowych, studium
      Administracji, studium Samorządu Terytorialnego i Rozwoju Lokalnego.
      Będac Burmistrzem Włoch podjęła bardzo dużo działań w celu ochrony dziedzictwa
      narodowego.
      Bardzo dużo robiła dla dzieci.
      Tyle się dowiedziałam - moja znajoma była jej pracownikiem i mówiła mi że to
      bardzo konkretna osoba a co chyba najważniejssez wyleciała z Urzędu za
      przeciwstawienie sie korupcji i interesom radnych.
      To mnie do niej przekonuje - dość już prywantych interesów w tej zkorumpowanej
      Polsce.
      Takich ludzi nam chyba potrzeba ;)

• kapsel2665 Re: Senator 2005 03.09.05, 18:02
        suinuin napisała:

>
        >
        > Pół roku temu w wyniku analizy konkretnych zdarzeń i doświadczeń, podjęła
        > decyzję o wystąpieniu z partii. Jako bezpartyjna może bez ograniczeń i często
        > nakazów władz politycznych zajmować się sprawami dotyczącymi wszystkich
        Polaków
        > .
        > Jej dotychczasowa praca to: Pracowała jako nauczyciel języka polskiego,
        > Inspektor Oswiaty i Wychowania, była Sekrtetarzem Gminy Nadarzyn, Sekretarzem
        > Gminy Raszyn, Radną powiatową, Członkiem Zarządu powiatu pruszkowskiego no i
        > oczywiście Burmisrzem Dzielnicy Warszawa Włochy.
        > Posiada solidne wykształcenie które systematycznie pogłębia.
        > mi,in. Magister filologii polskiej UW, jest Audytorem wewnętrznym, skończyła
        > Ekonomie i Zarządzanie, Studium doradców prawno-finansowo-podatkowych,
        studium
        > Administracji, studium Samorządu Terytorialnego i Rozwoju Lokalnego.
        > Będac Burmistrzem Włoch podjęła bardzo dużo działań w celu ochrony
        dziedzictwa
        > narodowego.
        > Bardzo dużo robiła dla dzieci.
        > Tyle się dowiedziałam - moja znajoma była jej pracownikiem i mówiła mi że to
        > bardzo konkretna osoba a co chyba najważniejssez wyleciała z Urzędu za
        > przeciwstawienie sie korupcji i interesom radnych.
        > To mnie do niej przekonuje - dość już prywantych interesów w tej
        zkorumpowanej
        > Polsce.
        > Takich ludzi nam chyba potrzeba ;)
        > Pewnie a mógłbyś sprecyzować za co dokładnie odwołali pania paziewską (PIS) z
        funkcji burmistrza. Przypadkiem nie za kontrowersję wokół organizowanych i
        nadzorowanych przez nią przetargów vide artykuł w Rzeczpospolitej.
        >
        >
        >
        >
        • suinuin Re: Senator 2005 03.09.05, 19:16
          Z tego co dowiedziałm się na innych forach i od znajomych to nie padł konkretny
          powód jej odwołania.
          Co do artykułu w Rzepie to wiem że zawsez pisały je dwie dziennikarki od byłego
          Burmistrza więc nie wiem czy były one prawdziwe.
          a jak czytałam w ulotce wystapiła z Pis-u z powodu nakazów władz politycznych.
          Zresztą Kaczor sam jest nieczysty i ma pełno spraw w sądzie.
          Kązdy ma coś na sumieniu i teraz my jako obywatele mamy wybrać tych
          najlepszych...
          Ech ciężko bedzie :(
          Taki kraj :)
          • hals_ownik Re: Senator 2005 05.09.05, 01:18
            ?.........."Zresztą Kaczor sam jest nieczysty i ma pełno spraw w
            sądzie." ?????? Co masz na myśli? ILE spraw? I jakie? Co znaczy wg
            ciebie "nieczysty"? Epatując jakąś damą, (pewnie wywaloną z PIS-u), obrzucasz
            błotem Kaczyńskiego? Fe!
          • wanda43 Re: Senator 2005 20.09.05, 20:12
            Jak byla w PiS,to dla mnie juz spalona.PiSy to farbowany lisy.
            • 52b1 Re: Senator 2005 23.09.05, 08:50
              już w niedzielę wybory a nasze forum pisze jak zwykle bzdety o Myślińskiej
              zamiast podyskutować o innych kandydatach z naszego miasta do sejmu czy senatu-
              Jakie macie w tej kwestii zdanie o Wyrostkiewiczu czy Dziekoński. Jak zwykle
              teraz mozna sobie pogadac o d.. Maryni. Kiedy wreszcie forum bedzie sluzylo
              jakimś mądrym sprawom a nie maglowi. Kobiety w was moja nadzieja, bo to nie my
              lubimy ploty.
              • obserwator.2236 Re: Senator 2005 23.09.05, 09:16
                Zdecydowanie jestem z kandydaturą na posła p.Krzysztofa Maciąga i p. Marka
                Kostki. Obaj panowie reprezentują PPN. Myślę, że takich ludzi nam potrzeba.
                Odważnych, sprawiedliwych i widzących nieudolność dotychczasowych posłów,
                którzy wg mnie nie spawdzili się. Dlatego będę głosował na tych panów, a nie
                tych starych "wyjadaczy"
                • wyroi1 Re: Senator 2005 08.10.05, 23:19
                  PPN to partia Leszka Bubla, gościa stylizującego się na narodowca, spadkobiercę
                  dziedzictwa endecji. Nie pamięta już Pan jak Bubel wydawał pismo "Spotkajmy się"
                  z ogłoszeniami m.in. takiego typu: "Pan pozna pana" lub "Pani pozna panią"!!!
                  Potem wszedł do parlamentu z Polskiej Parti Przyjaciół Piwa, ale nawet z niej go
                  wywalono za notoryczną absencję. Teraz na spotach walczył z krzyżakami, a w
                  swoich gazetach (np. "Tylko Polska" albo "Nacjonalista") pisze w 90% o Żydach i
                  to takie bzdury, że hej! Kiedyś nawet czytałem jego listę żydów, gdzie znalazł
                  sie mój znajomy, Jan Engelgard (Redaktor Naczelny "Myśli Polskiej") i Kaczyński
                  (ale tylko JEDEN!!!!!!!! haha). No nie, zastanawiam się jak można popierać takie
                  gnioty jak PPN. Aha, dodam jeszcze, że w swoim piśmie dla młodzieży PPN promuje
                  takie kapele rockowe jak Honor gdzie mozemy posłuchać pieśni na chwałę Rudolfa
                  Hessa i jemu podobnych. Szkoda gadać!
                  • obserwator.2236 Re: Senator 2005 09.10.05, 23:35
                    wyroi1 napisał:

> PPN to partia Leszka Bubla, gościa stylizującego się na narodowca,
                    spadkobiercę
                    > dziedzictwa endecji. Nie pamięta już Pan jak Bubel wydawał pismo "Spotkajmy
                    się
                    > "
                    > z ogłoszeniami m.in. takiego typu: "Pan pozna pana" lub "Pani pozna panią"!!!
                    > Potem wszedł do parlamentu z Polskiej Parti Przyjaciół Piwa, ale nawet z niej
                    g
                    > o
                    > wywalono za notoryczną absencję. Teraz na spotach walczył z krzyżakami, a w
                    > swoich gazetach (np. "Tylko Polska" albo "Nacjonalista") pisze w 90% o Żydach
                    i
                    > to takie bzdury, że hej! Kiedyś nawet czytałem jego listę żydów, gdzie znalazł
                    > sie mój znajomy, Jan Engelgard (Redaktor Naczelny "Myśli Polskiej") i
                    Kaczyńsk
                    > i
                    > (ale tylko JEDEN!!!!!!!! haha). No nie, zastanawiam się jak można popierać
                    taki
                    > e
                    > gnioty jak PPN. Aha, dodam jeszcze, że w swoim piśmie dla młodzieży PPN
                    promuje
                    > takie kapele rockowe jak Honor gdzie mozemy posłuchać pieśni na chwałę Rudolfa
                    > Hessa i jemu podobnych. Szkoda gadać!

A ty wyro i "coś tam jeszcze" korzystałeś z tych ogłoszeń z największą
                    przyjemnością. Akurat to zapamiętałem najlepiej. A ten twój znajomy Engelgard,
                    ma rzeczywiście typowo żydowskie nazwisko... Właśnie tego zabrakło na liście
                    Bubla. Dobrze,że przypomnialeś o nim. Ha, ha, ha! A ja proponuję ci, żebyś
                    zamiast zajmować się kapelami rockowymi zaczął projekt pomnika Adolfa Hitlera,
                    bo za mało puścił z dymem tych "Engelgardowych" bratanków... I nie szkoda
                    gadać, tylko trzeba głośno o tm gadać weri i 1...
                    • wyroi1 Re: Senator 2005 10.10.05, 12:52
                      Szur.... Bez komentarza.
                      • obserwatorka15 Re: Senator 2005 10.10.05, 13:50
                        Tu komentarz jest zbyteczny. Ale jedno pytanie Obserwatorze, czy nie bierze cię
                        grypa, albo CÓŚ innego?
                        • obserwator.2236 Re: Senator 2005 10.10.05, 22:46
                          obserwatorka15 napisała:

> Tu komentarz jest zbyteczny. Ale jedno pytanie Obserwatorze, czy nie bierze
                          cię
                          >
                          > grypa, albo CÓŚ innego?

Jeżeli to ptasia Obserwatorko. Jak będziemy dłużej przebywać na forum w
                          towarzystwie tej zapyziałej kury, to nikogo to nie minie....
                          • kura31 Re: Senator 2005 10.10.05, 23:57
                            Mów do niej czulej, Ludwisiu,bo jak się wkurzy, to będziesz miał pandemie pod
                            pierzyną.A w ogóle to jak tam znieczulenie powyborcze? Tj. chciałam powiedzieć
                            otrzeżwienie. Obstawiaj" 16",, posłem nie zostałeś, ale w totka możesz mieć
                            fart, kokoteczku.Czytałam, że wracasz na macierzyste forum Wesoła.Nawet miło
                            cie tam przywitali Eraserze, Szepiecie etc,etc.Tobie, Ludwisiu, już nic nie
                            pomoże,wszędzie cię rozpoznają, bo jesteś jak dziecię błądzące we mgle.
                            • obserwator.2236 Re: Senator 2005 11.10.05, 22:39
                              kura31 napisała:

> Mów do niej czulej, Ludwisiu,bo jak się wkurzy, to będziesz miał pandemie pod
                              > pierzyną.A w ogóle to jak tam znieczulenie powyborcze? Tj. chciałam
                              powiedzieć
                              > otrzeżwienie. Obstawiaj" 16",, posłem nie zostałeś, ale w totka możesz mieć
                              > fart, kokoteczku.Czytałam, że wracasz na macierzyste forum Wesoła.Nawet miło
                              > cie tam przywitali Eraserze, Szepiecie etc,etc.Tobie, Ludwisiu, już nic nie
                              > pomoże,wszędzie cię rozpoznają, bo jesteś jak dziecię błądzące we mgle.

Ile dumałaś nad tym nędznym tekścikiem? Pióra ci się chyba do d..y przykleiły z
                              tego gdakania... Ale na wczorajszej sesji to dałaś plamę "ptasia grypo"...Tfu!
                              Wstyd i hańba!
                              • kura31 Re: Senator 2005 12.10.05, 00:41
                                Ludwisiu nie pluj na forum, bo możesz być, chłopcze, zarażony.Popieprzona
                                końcówka,o czym pisałeś z rozpaczą w innym poście, może być pierwszym objawem
                                właśnie ptasiej grypy.A wtedy trzeba cię będzie zamknąć w izolatce.I jeszcze
                                pilnować Kici, żeby nie drapała do drzwi.Ja nie mam czasu, będziesz musiał
                                poprosic Koguta lub Kapsela.
    • obserwatorka15 Re: Senator 2005 11.10.05, 23:02
      Obserwatorze, o "ptasiej grypie" jest osobny wątek.
      • obserwator.2236 Re: Senator 2005 12.10.05, 00:54
        obserwatorka15 napisała:

> Obserwatorze, o "ptasiej grypie" jest osobny wątek.
        Chyba wątek nadający się do gołębnika...?
        • krzysztofus Re: Senator 2005 12.10.05, 01:06
          czyli jak zwykle w wydaniu Obserwatorki15 z igły widły...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka