Dodaj do ulubionych

Jesli przychodnia Melisa na Błoniu

19.10.05, 08:33
dostalam wczoraj ulotkę, chyba się tam przeniosę.....
Obserwuj wątek
    • eszi Re: Jesli przychodnia Melisa na Błoniu 19.10.05, 08:34
      jest - oczywiscie:-)
      • gixera Re: Jesli przychodnia Melisa na Błoniu 19.10.05, 10:45
        Ja nalzeze do Melisy, ale o na pewno nie sa Blonie, tylko przy rynku ulica.
        • dronka Re: Jesli przychodnia Melisa na Błoniu 19.10.05, 11:09
          A jednak jest i na Błoniu, otworzyli ją w ładnym, nowym bloku.
          Czy wiadomo jacy lekarze tam przyjmuja? Mnie interesuja glownie: pediatra,
          ginekolog i internista.
          • eszi podobno ma tam przyjmować 19.10.05, 13:50
            Szubiński czy ktoś taki - pediatra?? słyszałam, że jest bardzo dobry.. więc
            chyba warto.... zresztą będę miała bliziutko, a na kościuszki nawet nie
            chciałam się zastanawiać czy tam przejść - podobno nigdy nie można dostać się w
            normalej porze....
            • dronka Re: podobno ma tam przyjmować 19.10.05, 14:45
              Ekhm, Szubiński? Jesli to ten sam, o którym myślę, to on ma już chyba z 70 lat?
              Dwadzieścia kilka lat temu tak mnie załatwił jak byłam mała, że skutki tego
              leczenia zostaną mi do końca życia. Nadal się go boję!
              • eszi naprawdę 19.10.05, 14:52
                cóż co do nazwiska moglam coś pokręcić.. nie korzystałam do tej pory z lekarzy
                mińskich także nie wiem, mam swoją dobrą doktor, ale one taraz mieszka w
                Węgrowie więc troszkę daleko.... dlatego myślę o przepisaniu się tam....swoją
                drogą to jednak myslę że chyba ten lekarz jest taki sławny w MM
          • zeldison Re: Jesli przychodnia Melisa na Błoniu 08.12.05, 23:51
            Noowootwarta Przychodnia Melisa przy ul. Błonie 15 ( wejście od I-go Pułku
            L.M."W-wa") tel 0 25 758 4523 mają swoją stronę www.przychodniamelisa.pl
            POLECAM!! Ładne wnętrza, miły personel, bez kolejek, zapisy na telefon.
            PRZYJMUJĄ BEZPŁATNIE w ramach umowy z NFZ, trzeba tylko na miejscu wypełnić
            deklarację do lekarza I-go kontaktu. Lekarze: internista: dr Magdalena Kręt-
            Woźniewicz, pediatra dr Pogorzelska , ginekolog dr Marcin Woźniewicz, urolog dr
            Grzegorz Jędrzejczak, chirurg dr Zbigniew Jackowicz. Od nowego roku obiecują
            więcej specjalistów. Obok jest nowootwarta apteka, mają jakieś karty z punktami
            za zakupione leki i można wygrywać nagrody. Ja się zapisałam i jestem
            zadowolona. Woźniewicz prowadził mi ciążę, rodziłam w Bródnowskim w W-wie, było
            OK. Teraz podobno pracuje w Klinice GIN-POŁ w W-wie przy ul. Czerniakowskiej.
            POLECAM!!!
    • eszi Byłam wczoraj w przychodni 26.10.05, 12:03
      na razie za wiele nie proponują, ale może się rozkręcą.. właścicielami są
      Woźniewiczowie i oni tam będą przyjmować.. co to za lekarze?? może ktoś
      podpowie...
      • gixera Re: Byłam wczoraj w przychodni 26.10.05, 15:49
        On jest ginekologiem, a ona nie mam pojecia.
    • katalinka5 Re: Jesli przychodnia Melisa na Błoniu 26.10.05, 17:13
      Mam ksiazeczke w przychodni na Kosciuszki, czy musze rezygnowac z tamtej aby
      udac sie do Melisy?. W ogole ta przychodnia na Bloniu jest platna? Jacy lekarze
      tam przyjmuja? tzn dermatolog, ogolny, laryngolog...Ktos wie?
      • eszi na 200% jest internista, 27.10.05, 07:59
        pediatra i ginekolodzy, ale z ginekologami jest coś nie do końca dograne...
        generalnie przychodnia ma umowę z NFZ... co będzie dalej nie wiem, zależy mi
        głownie na możliwości robienia co jakiś czas badań kontrolnych dziecku, za
        które nie będę musiała płacić - mają umowę z labolatorium chyba w Cechu.....
        co do przeniesienia - powiedzieli, że tylko należy złożyć deklarację i reszta
        należy do nich - np. w przychodni na Warszawskiej kazali mi przywieść kartę z
        mojego ośrodka - bzdura totalna - bo nikt mi karty nie wyda..... a i musiałam
        się najpierw wypisać, apotem starać o zapisanie u nich.... sama nie wiem, ale
        chyba jednak się przeniosę.... wiem, że lekarza rodzinnego można zmieniac 1 raz
        na pól roku bezpłatnie więc będzie bezpłatnie...
      • zeldison Re: Jesli przychodnia Melisa na Błoniu 08.12.05, 23:54
        Przychodnia przy ul. Błonie 15 jest BEZPŁATNA w ramach umowy z NFZ. Trzeba
        tylko na miejscu się zapisać, nie musisz się sama "wypisywać" ze starej
        przychodni oni robią to za Ciebie.
    • eszi zapisałam sie 09.11.05, 10:16
      Szubiński przyjmuje na 11-tego listopada.. w przychodni OK, pani doktor
      pediatra nawet fajna - ważne że małej się spodobała.... nie wali od razu
      antybiotyków ani żadnych wynalazków. przepisała kilka prawdzonych syropków...
      nie tych z wyższej półki.... co dalej zobaczymy....
      a i dowiedziałam się, że zdarzy się sytuacja, że w jeśli w danym dniu nie
      będzie jakiegoś lekarza to przyjmą wtedy lekarze z 11-tego listopada ....
      fajnie - nie muszę dręczyć się osrodkiem na Kościuszki....
      • dronka Re: zapisałam sie 09.11.05, 11:36
        Mogłabyś podać nazwisko pediatry? Będę wdzięczna:)
        • eszi nie pamiętam 09.11.05, 11:52
          ale tu jest nr do Melisy - zadzwoń i zapytaj 758-45-23
          gdybyś mi coś podpowiedziała to pewnie przypomniałabym sobie.... to jest
          kobietka w średnim wieku... ale dość przystępna...
          • dronka Re: nie pamiętam 09.11.05, 12:48
            Dzięki za telefon.
            Mińskich pediatrów to ja szczerze mówiąc nie znam, Szubińskiego znam z wiadomego
            powodu, także nic nie podpowiem. Popytałabym wśród znajomych czy znają taką a
            taką Panią doktor :) Ale zadzwonię do przychodni i się spytam o szczegóły.
            • eszi szczerze, to mamy swoją wypróbowaną p. doktor 09.11.05, 14:12
              a ta to w sytuacjach nagłych - np. zaziebienie z dnia na dzień a... i potrzebny
              ktoś kto wypisze skierowanie np. na badanie w ramach NFZ...
        • zeldison Re: zapisałam sie 06.12.05, 19:40
          W Przychodni na Błoniu przyjmuje pediatra dr. Pogorzelska, bezpłatnie, bez
          kolejki przyjmuje w ramach umowy z NFZ, trzeba tylko na miejscu wypełnic
          deklarację. Szubiński przyjmuje w drugiej Melisie na 11-go Listopada
          • eszi Re: dokładnie tak 07.12.05, 08:36
            jest nawet miła - ważne, że moja córa ją polubiła...a poza tym mamy tam "rzut
            beretem" :-))) więc zostajemy.....
          • dronka Re: zapisałam sie 07.12.05, 15:54
            Dzisiaj mąż zapisał tam naszego 6-dniowego synka. Dziękuję za informacje!:)
            • eszi 6-dniowego? 08.12.05, 08:13
              dobrze przeczytałam? - to GRATULUJĘ!!!
              • dronka Re: 6-dniowego? 08.12.05, 14:38
                Tak, dobrze :) Dziękuję serdecznie!:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka