eszi 19.10.05, 08:33 dostalam wczoraj ulotkę, chyba się tam przeniosę..... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gixera Re: Jesli przychodnia Melisa na Błoniu 19.10.05, 10:45 Ja nalzeze do Melisy, ale o na pewno nie sa Blonie, tylko przy rynku ulica. Odpowiedz Link
dronka Re: Jesli przychodnia Melisa na Błoniu 19.10.05, 11:09 A jednak jest i na Błoniu, otworzyli ją w ładnym, nowym bloku. Czy wiadomo jacy lekarze tam przyjmuja? Mnie interesuja glownie: pediatra, ginekolog i internista. Odpowiedz Link
eszi podobno ma tam przyjmować 19.10.05, 13:50 Szubiński czy ktoś taki - pediatra?? słyszałam, że jest bardzo dobry.. więc chyba warto.... zresztą będę miała bliziutko, a na kościuszki nawet nie chciałam się zastanawiać czy tam przejść - podobno nigdy nie można dostać się w normalej porze.... Odpowiedz Link
dronka Re: podobno ma tam przyjmować 19.10.05, 14:45 Ekhm, Szubiński? Jesli to ten sam, o którym myślę, to on ma już chyba z 70 lat? Dwadzieścia kilka lat temu tak mnie załatwił jak byłam mała, że skutki tego leczenia zostaną mi do końca życia. Nadal się go boję! Odpowiedz Link
eszi naprawdę 19.10.05, 14:52 cóż co do nazwiska moglam coś pokręcić.. nie korzystałam do tej pory z lekarzy mińskich także nie wiem, mam swoją dobrą doktor, ale one taraz mieszka w Węgrowie więc troszkę daleko.... dlatego myślę o przepisaniu się tam....swoją drogą to jednak myslę że chyba ten lekarz jest taki sławny w MM Odpowiedz Link
zeldison Re: Jesli przychodnia Melisa na Błoniu 08.12.05, 23:51 Noowootwarta Przychodnia Melisa przy ul. Błonie 15 ( wejście od I-go Pułku L.M."W-wa") tel 0 25 758 4523 mają swoją stronę www.przychodniamelisa.pl POLECAM!! Ładne wnętrza, miły personel, bez kolejek, zapisy na telefon. PRZYJMUJĄ BEZPŁATNIE w ramach umowy z NFZ, trzeba tylko na miejscu wypełnić deklarację do lekarza I-go kontaktu. Lekarze: internista: dr Magdalena Kręt- Woźniewicz, pediatra dr Pogorzelska , ginekolog dr Marcin Woźniewicz, urolog dr Grzegorz Jędrzejczak, chirurg dr Zbigniew Jackowicz. Od nowego roku obiecują więcej specjalistów. Obok jest nowootwarta apteka, mają jakieś karty z punktami za zakupione leki i można wygrywać nagrody. Ja się zapisałam i jestem zadowolona. Woźniewicz prowadził mi ciążę, rodziłam w Bródnowskim w W-wie, było OK. Teraz podobno pracuje w Klinice GIN-POŁ w W-wie przy ul. Czerniakowskiej. POLECAM!!! Odpowiedz Link
eszi Byłam wczoraj w przychodni 26.10.05, 12:03 na razie za wiele nie proponują, ale może się rozkręcą.. właścicielami są Woźniewiczowie i oni tam będą przyjmować.. co to za lekarze?? może ktoś podpowie... Odpowiedz Link
gixera Re: Byłam wczoraj w przychodni 26.10.05, 15:49 On jest ginekologiem, a ona nie mam pojecia. Odpowiedz Link
katalinka5 Re: Jesli przychodnia Melisa na Błoniu 26.10.05, 17:13 Mam ksiazeczke w przychodni na Kosciuszki, czy musze rezygnowac z tamtej aby udac sie do Melisy?. W ogole ta przychodnia na Bloniu jest platna? Jacy lekarze tam przyjmuja? tzn dermatolog, ogolny, laryngolog...Ktos wie? Odpowiedz Link
eszi na 200% jest internista, 27.10.05, 07:59 pediatra i ginekolodzy, ale z ginekologami jest coś nie do końca dograne... generalnie przychodnia ma umowę z NFZ... co będzie dalej nie wiem, zależy mi głownie na możliwości robienia co jakiś czas badań kontrolnych dziecku, za które nie będę musiała płacić - mają umowę z labolatorium chyba w Cechu..... co do przeniesienia - powiedzieli, że tylko należy złożyć deklarację i reszta należy do nich - np. w przychodni na Warszawskiej kazali mi przywieść kartę z mojego ośrodka - bzdura totalna - bo nikt mi karty nie wyda..... a i musiałam się najpierw wypisać, apotem starać o zapisanie u nich.... sama nie wiem, ale chyba jednak się przeniosę.... wiem, że lekarza rodzinnego można zmieniac 1 raz na pól roku bezpłatnie więc będzie bezpłatnie... Odpowiedz Link
zeldison Re: Jesli przychodnia Melisa na Błoniu 08.12.05, 23:54 Przychodnia przy ul. Błonie 15 jest BEZPŁATNA w ramach umowy z NFZ. Trzeba tylko na miejscu się zapisać, nie musisz się sama "wypisywać" ze starej przychodni oni robią to za Ciebie. Odpowiedz Link
eszi zapisałam sie 09.11.05, 10:16 Szubiński przyjmuje na 11-tego listopada.. w przychodni OK, pani doktor pediatra nawet fajna - ważne że małej się spodobała.... nie wali od razu antybiotyków ani żadnych wynalazków. przepisała kilka prawdzonych syropków... nie tych z wyższej półki.... co dalej zobaczymy.... a i dowiedziałam się, że zdarzy się sytuacja, że w jeśli w danym dniu nie będzie jakiegoś lekarza to przyjmą wtedy lekarze z 11-tego listopada .... fajnie - nie muszę dręczyć się osrodkiem na Kościuszki.... Odpowiedz Link
dronka Re: zapisałam sie 09.11.05, 11:36 Mogłabyś podać nazwisko pediatry? Będę wdzięczna:) Odpowiedz Link
eszi nie pamiętam 09.11.05, 11:52 ale tu jest nr do Melisy - zadzwoń i zapytaj 758-45-23 gdybyś mi coś podpowiedziała to pewnie przypomniałabym sobie.... to jest kobietka w średnim wieku... ale dość przystępna... Odpowiedz Link
dronka Re: nie pamiętam 09.11.05, 12:48 Dzięki za telefon. Mińskich pediatrów to ja szczerze mówiąc nie znam, Szubińskiego znam z wiadomego powodu, także nic nie podpowiem. Popytałabym wśród znajomych czy znają taką a taką Panią doktor :) Ale zadzwonię do przychodni i się spytam o szczegóły. Odpowiedz Link
eszi szczerze, to mamy swoją wypróbowaną p. doktor 09.11.05, 14:12 a ta to w sytuacjach nagłych - np. zaziebienie z dnia na dzień a... i potrzebny ktoś kto wypisze skierowanie np. na badanie w ramach NFZ... Odpowiedz Link
zeldison Re: zapisałam sie 06.12.05, 19:40 W Przychodni na Błoniu przyjmuje pediatra dr. Pogorzelska, bezpłatnie, bez kolejki przyjmuje w ramach umowy z NFZ, trzeba tylko na miejscu wypełnic deklarację. Szubiński przyjmuje w drugiej Melisie na 11-go Listopada Odpowiedz Link
eszi Re: dokładnie tak 07.12.05, 08:36 jest nawet miła - ważne, że moja córa ją polubiła...a poza tym mamy tam "rzut beretem" :-))) więc zostajemy..... Odpowiedz Link
dronka Re: zapisałam sie 07.12.05, 15:54 Dzisiaj mąż zapisał tam naszego 6-dniowego synka. Dziękuję za informacje!:) Odpowiedz Link