Dodaj do ulubionych

Gdzie do stomatologa? Żeby nie zdarł jak z psa

17.12.05, 02:33
sierści???? Gdzie od reki?
Obserwuj wątek
    • pa.kol.p Re: Gdzie do stomatologa? Żeby nie zdarł jak z ps 17.12.05, 08:10
      W hotelu FUD(byłym) dr Olko.
    • bacha67 Re: Gdzie do stomatologa? Żeby nie zdarł jak z ps 18.12.05, 12:36
      Polecam Panią Gomółę -Piątek. Przyjmuje na 11-listopada , obok małej księgarni.
      Ostatnio miałam zakładaną plombę na jedynce górnej i jestem zadowolona.
      Na dzwiach gabinetu wisi cennik. Myślę ze ceny nie są wygórowane.
      Naprawdę polecam!!
      • gixera Re: Gdzie do stomatologa? Żeby nie zdarł jak z ps 19.12.05, 22:13
        bardzo przydatny watek!
        nie wiesz przypadkiem w jakich godzinach przyjmuje ta Pani?
        Chyba bede musiala sie tam przejsc
      • dziczek22 Re: Gdzie do stomatologa? Żeby nie zdarł jak z ps 23.01.06, 16:07
        a nie znacie przypadkiem telefonu do tej pani Gomółki Piątek?
        • nutencja1 Re: Gdzie do stomatologa? Żeby nie zdarł jak z ps 23.01.06, 17:00
          również poproszę o telfon A moze orientujecie sie który stomatolog ma
          największe doświadczenie we wstawianiu koron porcelanowych lub implantów w mm?
          thx
      • tonia12 Re: Gdzie do stomatologa? Żeby nie zdarł jak z ps 31.10.06, 11:52
        P*O*L*E*C*A*M* DR.GOMÓŁKĘ-PIĄTEK!!! Ma dobry sprzęt, dużą wiedzę, zawsze na
        bieżąco z nowinkami i no nie zdziera!!
    • katalinka5 Re: Gdzie do stomatologa? Żeby nie zdarł jak z ps 20.12.05, 00:07
      Byłam dziś u pani Gomółki- Piątek. Również polecam. Dzięki za rady:)
      • dziczek22 Re: Gdzie do stomatologa? Żeby nie zdarł jak z ps 25.01.06, 10:51
        Dziś się pofatyguję do pani Gomółki-Piątek i poproszę o numer telefonu...
    • dziczek22 Re: Gdzie do stomatologa? Żeby nie zdarł jak z ps 24.01.06, 14:35
      czy ma ktoś numer tel. do pani Gomółki Piątek?
      • nutencja1 TEŻ CHCE TEN CHOLERNY NUMER! 25.01.06, 11:07
        • dziczek22 Re: TEŻ CHCE TEN CHOLERNY NUMER! 25.01.06, 11:30
          jak już będę go miała, to nie będę kryła w skarpecie pod poduszką, tylko go tu
          oficjalnie zapiszę :)... ale pewnie wieczorkiem, bo idę do czytelni na cały
          dzień... żadnej książki wypożyczyć przecież nie można ;)...
          • gixera Re: TEŻ CHCE TEN CHOLERNY NUMER! 25.01.06, 14:27
            proponuje sprawdzic poczte
    • nutencja1 Re: Gdzie do stomatologa? Żeby nie zdarł jak z ps 25.01.06, 15:38
      dzieki!nieuzywam maila gazetowego :(wiec nigdy bym niewpadła na to ze wysłałaś
      ten nr ale to zrozumiałe bo to komórka:)
      • dziczek22 Re: Gdzie do stomatologa? Żeby nie zdarł jak z ps 25.01.06, 17:17
        teraz to dziękuje, już się przeszłam i sobie spisałam.. Czyli Nutrecja masz...
        ok. .. A tej poczty nie używam...
        • gixera Re: Gdzie do stomatologa? Żeby nie zdarł jak z ps 25.01.06, 21:48
          nie ma za co, trzeba bylo od razu sobie spisac
          • dziczek22 Re: Gdzie do stomatologa? Żeby nie zdarł jak z ps 25.01.06, 22:30
            dzięki... pisałam przecież od razu... byłam tam pierwszy raz w życiu dzisiaj...
    • dziczek22 Re: Gdzie do stomatologa? Żeby nie zdarł jak z ps 31.01.06, 08:52
      hehe.. byłam wczoraj u pani Piątek hehe śmieszne... zapisy są na miesiąc z
      góry, ale pani poradziła mi przyjść w pon. albo czwartek, bo wtedy przyjmuje
      bez zapisów... No to wybrałam się... a tam ludzi jak mrówków... więc zawinęłam
      się i szukałam czegoś innego.. Znalazłam jakąś panią przy warszawskiej...ale
      nie powiem wam jak się nazywa, bo nie pamiętam i zapisałam się na dzisiejszy
      dzień... Trochę się obawiam, że nii ema klientów...ale na czyszczenie ząbków to
      chyba wielkich umiejętności nie trzeba mieć.....?
      • grzegorznolski Re: Gdzie do stomatologa? Żeby nie zdarł jak z ps 23.03.06, 18:32
        Gdzie dobrze robią protetykę?
        • eszi nie wiem z własnego doświadczenia 24.03.06, 08:28
          ale na warszawskiej - tam gdzie przyjmuje dentysta (notabene niezbyt droga - p.
          Grzegorek) jest protetyk - mojej mammie zrobiłsuper proteze - wcale nie widać,
          że sztuczne to to, ale ja nic jeszcze tam nie robiłam - moja mamcia chwali
          sobie..
    • dronka Re: Gdzie do stomatologa? Żeby nie zdarł jak z ps 07.06.06, 13:23
      A jest jakis stomatolog, ktory przyjmuje w sobote? Albo do 20 w dni powszednie?
      • kimiwawa Re: Gdzie do stomatologa? Żeby nie zdarł jak z ps 07.06.06, 13:39
        Pewnie, że jest na Cichej 2.
        • patysia104 Re: Gdzie do stomatologa? Żeby nie zdarł jak z ps 07.06.06, 14:47
          Zawsze chodziłam do Poradni Stomax, który teraz przeniósł się na Cichą 2. Byłam
          tam nawet wczoraj i muszę powiedzieć że wystrój wnętrza i nowy sprzęt robi
          wrażenie. Ja zapisuję się do Pani Kucharskiej, jest bardzo sympatyczna,
          delikatna i zawsze mówi co w danym momencie robi. Gabinet jest czynny od 10-20.
          Plomba kosztuje 90 zł, nie wiem czy to dużo czy mało??
          • ciastolinka Re: Gdzie do stomatologa? Żeby nie zdarł jak z ps 07.06.06, 21:11
            ja chodze do p. Wrońskiej, na Serbinowie. Za plombe bierze 80 zł, chyba czynne 3
            dni w tyg. i o ile sie nie myle do 20, ale głowy nie dam:)

pozdrawiam
      • dronka Re: Gdzie do stomatologa? Żeby nie zdarł jak z ps 07.06.06, 16:08
        Błagam o telefon.
        • kimiwawa Re: Gdzie do stomatologa? Żeby nie zdarł jak z ps 07.06.06, 16:10
          0601413488 do Stomaxu na Cichej
          • dronka Re: Gdzie do stomatologa? Żeby nie zdarł jak z ps 07.06.06, 16:18
            Dzięki!
            • alaros Re: Gdzie do stomatologa? Żeby nie zdarł jak z ps 13.06.06, 11:12
              Zajrzyjcie na www.medicare.prv.pl
              Byłam w tym gabinecie z 5-letnią córką. Strasznie sympatyczny lekarz.Dziecko
              samo siedziało, bez pomocy mojej.
              • turkucpodjadek8 Re: Gdzie do stomatologa? Żeby nie zdarł jak z ps 25.08.06, 08:58
                Można spróbować u dr Ziółkowskiego - gabinet przy Warszawskiej 106/ w podwórku/
                Nie bierze drogo i terminy nie za długie. Przyjmuje też późno wieczorem i w
                soboty. telefon kom. 602-29-79-46
    • dronka No to ja odradzam 25.08.06, 10:15
      Zdecydowanie "nie" dla stomatologa na Piłsudskiego 12. Fakt, że można szybko się
      dostać, ale po co? Dentystka założyła plombę na nieoczyszczony do końca ząb i po
      2 tygodniach bólu stwierdziła, że ząb ma prawo jeszcze boleć. Dopiero RTG
      zrobione na własną rękę pokazało, że ząb nie był do końca wyczyszczony. W końcu
      zrobiliśmy go gdzie indziej. Szkoda pieniędzy i cierpienia.
      • bacha67 Re: No to ja odradzam 25.08.06, 18:24
        Polecam dr.Zgódkę.
        Przyjmuje na Toruńskiej.
        Leczy bardzo dobrze.
        Plomby, które mi założyła mam już około 10 lat. I nic nie boli!!!
        Ceny również dostępne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka