iguloo 28.06.06, 17:30 Co myślicie o zamieszkaniu w domu w pobliżu którego znajduje się rurociąg gazowy? Czy wiecie z czym to się wiąże (jekieś ryzyko dla zdrowia lub bezpieczeństwa)? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kura31 Re: Co myślicie....? 29.06.06, 00:49 Długo myślałam i doszłam do wniosku, że stawianie kurnika w pobliżu rurociągu gazowego / o korzystaniu z niego nie wspominając/ grozi śmiercią lub kalectwem. Jednakże niebezpieczeństwa można całkowicie uniknąć owijając łeb folią pęcherzykową / hurt i detal /.Bardzo cię proszę o podesłanie gratis całej beli,rozbierom na pniu, Odpowiedz Link
52b1 Re: Co myślicie....? 29.06.06, 11:56 Komentarz Kury jest zajefajny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
iguloo Re: Co myślicie....? 29.06.06, 18:08 Pytam bardzo poważnie. Mam zamiar zamieszkać w pobliżu rurociągu z gazem (znajdującego się 2,5 m pod ziemią), zastanawiam się tylko czy to jest bezpieczne. Odradzaliście kupno działki z linnią wysokiego napięcia, a co myślicie o gazie? Będę bardzo wdzięczna za info. Odpowiedz Link
wiktor108 Re: Co myślicie....? 30.06.06, 01:39 Ludzie mieszkaja na takich "zagazowanych" terenach i nie narzekają. Takze nie widzę powodu do obaw. Między innymi ja też mieszkam na taki tyerenie i jeszcze żyję. Takze wpisy niektórych osob radzę potraktować jako bezzasadne. Odpowiedz Link