kochamcie 15.05.07, 16:07 nie moge w minsku znalezc sklepu z torebkami. Widzialam dwa - w partnerze, ale tam nie znalazlam nic ciekawego. Mozecie cos poradzic? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja83ja83 Re: sklep z torebkami 15.05.07, 16:51 na stacji, tzn.zaraz przy salonie fryzjerskim, w ciągu tam gdzie jest dworzec pkp jest sklep i jeszcze naprzeciwko tego sklepu jest jeden. Ale w żadnym nie kupowałam nigdy. Odpowiedz Link
emilkami Re: sklep z torebkami 15.05.07, 19:51 Naprzeciwko stacji PKP i poczty jest sklep "Świat torebek" Odpowiedz Link
dziczek22 Re: sklep z torebkami 15.05.07, 20:12 I jest na Siennickiej naprzeciwko parku, przy poczcie.. Tylko trzeba uważnie patrzeć, bo w tym sklepie z jednej strony są torebki a po drugiej perfumy i kosmetyki. Odpowiedz Link
elutek.ch Re: sklep z torebkami 16.05.07, 08:32 Fajne torebki mają też w FOR YOU na warszawskiej :) i jest sedna babka na rynku, która ma bardzo ładne torebki ;) Odpowiedz Link
aglod2 Re: sklep z torebkami 15.06.07, 15:53 Ja już kupiłam ze 4 torebki koło PKP. Pani jest sympatyczna, pozwoliła mi wymieniż torebkę następnego dnia. Odpowiedz Link