emeelka 08.07.07, 23:30 Czy wiecie gdzie można oddać kilka rzeczy do poprawek krawieckich (zwężanie, zmniajszanie)? Czy możecie kogoś polecić? Majlepiej niedrogo i solidnie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bubcia75 Re: Poprawki krawieckie 09.07.07, 08:25 Ja zwykle korzystam z punktu usługowego na Dąbrówki (nie pamiętam nr) na parterze takiego zielonego "nowszego" bloku, na przeciwko bloku przy Dąbrówki nr 6. Robią na pewno solidnie, ale czy tani, to nie wiem, bo nie mam porównania, zawsze tam nosiłam:) Odpowiedz Link
mimiwp Re: Poprawki krawieckie 09.07.07, 10:47 na Kopernika 5 na I piętrze babka skróciła mi kiedyś 2 pary spodni i wzięła chyba 20 zł... niestety nie pamiętam dokładnie... zrobiła to solidnie Odpowiedz Link
dankaszklanka Re: Poprawki krawieckie 09.07.07, 18:29 Pani z Kopernika ansolutnie bezkonkurencyjna. bardzo tania, rozumie czego się od niej chce i jeszcze naprawdę sensownie doradzi Odpowiedz Link
mikimou Re: Poprawki krawieckie 09.07.07, 18:53 Ja też słyszałm same superlatywy na temat tej pani z ul.Dąbrówki Odpowiedz Link
emeelka Re: Poprawki krawieckie 10.07.07, 09:14 Dziękuję uprzejmie. Zgłoszę się do Pani na Kopernika, bo mam bliżej. Odpowiedz Link
emeelka Re: Poprawki krawieckie 10.07.07, 18:01 A czy ktoś korzystał z usług krawieckich przy rynku na ul. 11-go listopada? Odpowiedz Link
veronicae Re: Poprawki krawieckie 31.07.07, 21:33 ja korzystałam z usług pani na 11 listopada, jestem zadowolona - skracałam rękawy w marynarce i spodnie. Zapłaciłam za to 33, chyba nie najtaniej, ale szybko, bo na drugi dzień już było gotowe. Odpowiedz Link
dobry_jezu Re: Poprawki krawieckie 31.07.07, 20:37 a czy te poprawki krawieckie obejmują również np. łaty, wymianę zamków, generalnie naprawę odzieży? Odpowiedz Link