Gość: poli IP: *.piasta.pl 11.07.02, 22:33 Mam fiata 125p z instalacją lowato, mixerem palnikowym. Gazu pali mi około 10l/100km. Chciałem się dowiedzieć co zrobić aby miał większą siłę gdyż podgurę idzie strasznie mułowato. Odpisz na poli_p@tlen.pl Link Zgłoś Obserwuj wątek
letalin Re: FSO na gazie 16.07.02, 16:03 Najprościej jeździć na etylinie...A w FSO to trudno coś innego zrobić. Polecam stronę Goduli, tam znajdziesz wytłumaczenie. Link Zgłoś
Gość: GDA Re: FSO na gazie IP: *.gdansk-husa.sdi.tpnet.pl 18.07.02, 09:38 nie zgodzę się z przedmówcą, w FSO można wiele poprawić także ustawić odpowiednio instalację gazową tak aby zuzycie było mniejsze (co i tak przy cenach gazu jest już wystarczającą ulgą przy tankowaniu :-)) o tych i o innych modyfikacjach aut z FSO można poczytać na stronie : www.fsoautoklub.pl zapraszam Link Zgłoś
wyrwizab Re: FSO na gazie 15.09.02, 12:20 Gość portalu: GDA napisał(a): > nie zgodzę się z przedmówcą, w FSO można wiele poprawić także ustawić > odpowiednio instalację gazową tak aby zuzycie było mniejsze (co i tak przy > cenach gazu jest już wystarczającą ulgą przy tankowaniu :-)) > > o tych i o innych modyfikacjach aut z FSO można poczytać na stronie : > > www.fsoautoklub.pl > > zapraszam Hoho jaka ta siec mala...Pozdrowka GDA :) Link Zgłoś
Gość: tuptush Re: FSO na gazie IP: *.siemiatycze.sdi.tpnet.pl 01.09.02, 23:29 Sprobuj wyregulowac dokladnie zawory i zaplon, w moim FSO 1500 (tez z gazem) to znacznie poprawilo osiagi i ulatwilo rozruch... Pozdrawiam :) Link Zgłoś