Dodaj do ulubionych

kurs prawa jazdy

11.07.07, 12:29
witam od niedawna mieszkam w minsku. Musze w krótkim czasie zrobić prawo
jazdy. Prosze o pomoc powiedźcie mi gdzie moge znależc dobru kurs na prawko.no
i który z instruktorów w minsku jest najlepszy. dziekuje za wszelkie informacje
Obserwuj wątek
    • sandra967 Re: kurs prawa jazdy 11.07.07, 13:48
      Hej,
      ja robiłam kurs w Rondzie i uważam, ze wiadomości przekazywane na wykładach
      były na dobrym poziomie. jazdy miałam u p.Zagórskiego, który uchodzi za
      nieprzyjemnego, gdy się wkurzy, ale ja go miło wspominam. Miałam też jazdy u
      p.Kucia z nauki jazdy "Mazowsze" - super instruktor.
      • mimiwp Re: kurs prawa jazdy 11.07.07, 14:16
        witam,
        nieprzyjemny to jest mało powiedziane... ja go wspominam jako chama i prostaka. dzięki niemu mam awersję do prowadzenia auta.
        a w ogóle co to znaczy "uchodzi za nieprzyjemnego, gdy się wkurzy" - jak uczeń zrobi coś nie tak to może nauczyciel powinien się zastanowić, gdzie popełnił błąd ucząc go jazdy, a nie fukać i się dąsać od rana do wieczora
        nie wiem czy jeszcze jest właścicielem, czy współwłaścicelem tej szkoły, ale chyba powinno mu zależeć na zadowoleniu klientów, a jako instruktor jazdy jest jak, przepraszam, d.pa od sr.nia od nauczania, a nie darcia jadaczki itp. zwłaszcza, że bierze za to pieniądze.
        są w Rondzie lepsi i kulturalni instruktorzy, tego pana nie polecam.
        pozdrawiam!
        • salos1 Re: kurs prawa jazdy 11.07.07, 15:04
          a ja polecam tego Pana, zdałem za pierwszym razem i to pewnie tez dzieki niemu
          bo objechal mnie wtedy kiedy powinien,

jak bylismy w siedlcach to tez objechal 1 dziewczyne co wjechala na pasy a
          pozniej nie zauwazyla ustąp pierwszeństwa - ale to chyba dobrze ze reaguje na
          takie zachowanie - przecież to nie zabawa i można kogoś zabić!!!!
          • mimiwp Re: kurs prawa jazdy 11.07.07, 15:52
            a ja zmieniłam na innego i zdałam za pierwszym razem w Warszawie - też mnie objechał, a wspominam miło :)
            wiesz, mi nie chodzi o to, że ma cicho siedzieć, jak ktoś kaszani, ale o sposób w jaki "zwróci" kursantowi uwagę, a ten gość to buc nieprzeciętny
        • kuba_ga Re: kurs prawa jazdy 11.07.07, 15:50
          Jest to jedyna osoba na tym świecie, którą z pełną odpowiedzialnością mogę
          określić jako "sk..wiel". I mogłem mu to powiedzieć w twarz, ale od wielu lat
          go nie widziałem. Myślałem, że on już tam nie pracuje... Po tylu latach...

I tyle. Wybierz kogoś innego, jeśli decydujesz się na Rondo.
          • mimiwp Re: kurs prawa jazdy 11.07.07, 15:57
            zgrabnie to ująłeś :)
            po tylu latach (chyba 8) jak go sobie przypomniałam to się znów wkurzyłam
            ech...

miłego dnia! :)
      • aisoz2 Re: kurs prawa jazdy 11.07.07, 15:02
        czyli co? do pana kucia najlepiej?
      • aisoz2 Re: kurs prawa jazdy 11.07.07, 15:09
        a jak pan kuc ma na imie i czy masz do niego numer tel?
        • sandra967 MAZOWSZE 11.07.07, 20:55
          p. Krzysztof Kuć

minsk.mazowsze.w.interia.pl/ofirmie.htm
          • mikimou Re: MAZOWSZE 13.07.07, 14:05
            Jeśli chodzi o Mazowsze to p. Kołodziejczyk też jest o.k. imienia nie znam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka