elarogow 03.08.07, 12:55 Czy ktoś zna lekarza Haputowicza, ginekologa.Co możecie o nim powiedzieć.Czy to dobry lekarz? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abcde-25 Re: dr Haputowicz 03.08.07, 13:20 Chodziłam do niego przez 1,5 roku do Centrum jak jeszcze tam pracował i nie polecam go. Dopiero szósty lekarz okazał się urodzony do swego zawodu - to dr Agnieszka Rusiecka, która przyjmuje na Topolowej, po prostu dusza-człowiek i zna się na tym co robi. Odpowiedz Link
pysiaczek2511 dr Haputowicz on jest HAPUNOWICZ 03.08.07, 13:29 Czy dobry to zależy czego od niego potrzebujesz. Jeśli chodzi o tabletki - to bez problemu wypisuje. Jak zaczęłam do niego chodzic to właśnie o to mi chodzi więc byłam zadowolona, jak przestałam je brać i przez 2 lata wszytko mi sie pierniczyło, to byłam wściekła bo może gdyby zrobił mi choć jedno badanie przez wypisaniem recepty nie miałabym tylu problemów co miałam. Teraz już do niego nie chodzę. Kilka razy prywatnie ( ja chodziłam jak przyjmował w Centrum) była u niego moja koleżanka,ale nie była zadowolona. Miała trochę problemów i jakoś nie zaspecjalnie potrafił jej pomóc, no ale ona też trochę wymyślała....Zresztą każdy ma swoje złe i dobre dni. Dla mnie był zawsze miły, ona natomiast twierdziła coś innego... Odpowiedz Link
aglod2 Re: dr Hapunowicz Donat 03.08.07, 13:44 Dr Hapunowicza znam ze szpitala, a leżałam sporo gdy byłam w ciąży. Miły człowiek, ma czas dla pacjentek, nie zbywa byle czym tylko rzeczowo tłumaczy (nawet na korytarzu). Niestety nie był tak ostrożny co do moich problemów ciążowych, gdy się pojawiły, to ordynator dr Florczak nie czekał tylko skierował mnie do kliniki w Wawie(co okazało się potrzebne, bo mogło być z maleństwem krucho), a kazał szukać mi miejsca tylko w tych najlepszych. Do dr Florczaka chodziłam do końca ciąży. W kwestii ciąży jest ostrożny, nie uważa się za alfę i omegę. W moim odczuciu dr Hapunowicz jest w czołówce ginegologów w MM. Odpowiedz Link
pysiaczek2511 dr Hapunowicz Donat 03.08.07, 13:57 Ja też nie piszę, że jest zły. Poszłam do niego bo słyszałam, że jest najlepszym ginkiem w Mińsku. Z tym najlepszy - to mogłabym polemizować, ale zły to za dużo powiedziane. Chciałam tabletki, więc dostałam, że od razu.... to chyba standard, no chyba,że któraś z Was miała robione badania przed tabsami???? Najlepiej idź i sprawdź sama a później podziel sie wrażeniami z nami. Odpowiedz Link
mikimou Re: dr Hapunowicz Donat 07.08.07, 21:51 Możesz mi powiedzieć co Ci przepisał i ile po nich przytyłaś? Odpowiedz Link
wioletta-p Re: dr Haputowicz 05.12.07, 10:51 Ja mam dla niego ogromnego plusa. Wyladowałam w szpitalu, jeszcze za czasów Wociala i Dr Hapunowicz bardzo się interesował co się ze mną dzieje. Bardzo mnie zdziwiło, że nawet w nocy kilka razu sprawdzał, czy wszystko w porządku. Każdy zgłaszany problem traktował poważnie. Drugi olbrzymi plus dla Dr Maletki, bardzo mu dziękuję. No i trzeci plus dla Dr Florczaka. Odpowiedz Link
dziczek22 Re: dr Hapunowicz 11.12.07, 12:39 Powiem Ci jedno i myślę że jeśli ktoś kiedyś korzystał z usług lekarzy poleconych zgodzi się ze mną... Każdy ma inne odczucia... Ja np. bardzo chwalę sobie dr Hapunowicza, miałam z nik kontakt w szpitalu, on robił mi nieplanowaną cesarke i z późniejszych doświadczeń bardzo się cieszę, że to właśnie on miał dyżur. Jestem z kolei bardzo negatywnie nastawiona do dr Florczaka. A w ciąży chodziłam do dr Woźniewicza żeby było ciekawiej i też go nie polecam, choć wiem, że wiele kobiet bardzo go sobie chwali. Podejrzewam, że co osoba to inna opinia, najlepiej sprawdzić samemu :). Odpowiedz Link
mineza Re: dr Haputowicz 09.04.08, 19:54 Ja również pierwszy kontakt z dr Hapunowiczem miałam w szpitalu, kiedy to wykonywał mi nagłą cesarkę (rano miałam stawić się na Karowej na patologii ciązy). I bardzo się cieszę, że tak wyszło, nie chciałam rodzić na Karowej. Po porodzie leżałam 2 tyg. w szpitalu i naprawdę uważam, że miałąm świetna opiekę, m.in. dzieki niemu. Wszystko świetnie mi wyjaśniał i tłumaczył. Po prawie dwóch latach wróciłam do niego...ale pacjentką jest moja córeczka, której poród odbierał :-) Polecono mi go, jako lekarza, który chyba jako jedyny w Mińsku zajmuje się sklejaniem warg sromowych u dziewczynek (nie miałam pojęcia, ze coś takiego istniej!!!). Sama jednak nie jestem jego pacjentką, gdyz mam swojego prześwietnego ginekologa w W-wie, który w swoim prywatnym gabinecie ma ceny "mińskie". Odpowiedz Link
niezapominajka200 Re: dr Haputowicz 28.05.08, 10:56 A gdzie w tej chwili przyjmuje Dr Hapunowicz, bardzo prosze o namiary Odpowiedz Link