fetysze 22.08.07, 08:39 NIE MA NIC LEPSZEGO STAMTĄD NAPRAWDE WYCHODZI SIE Z KLASO PEŁEN PROFEZJONALIZM, A TE DZIEWCZYNY CO TAM PRACUJĄ PO PROSTU BAJKA, JEŻELI KTOŚ MÓWI INACZEJ TO JEST TO KONKURENCJA ALBO ZWYKŁA ZAZDROSC Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ladyas Re: NAJLEPSZE STUDIO W MINSKU OCZYWISCIE ZE ...SO 22.08.07, 08:44 "wychodzi sie z klaso"... Klasa tej osoby właśnie wyszła :) Odpowiedz Link
bubcia75 Re: NAJLEPSZE STUDIO W MINSKU OCZYWISCIE ZE ...SO 22.08.07, 08:45 co to znaczy "wychodzi sie z klaso", bo nie bardzo rozumiem. Chyba jestem nie na czasie z młodzieżowymi tekstami... Odpowiedz Link
ladyas Re: NAJLEPSZE STUDIO W MINSKU OCZYWISCIE ZE ...SO 22.08.07, 08:53 obawiam się, że to nie jest młodzieżowy tekst :)) Odpowiedz Link
bubcia75 Re: NAJLEPSZE STUDIO W MINSKU OCZYWISCIE ZE ...SO 22.08.07, 08:58 pisałyśmy jednocześnie:) mnie jeszcze śmieszy jak ktoś pisze "nie rozumię", albo "nie rozumie", albo jak ktoś mówi: "przyjdo", "zanioso". Mój nauczyciel tak kiedyś mówił. A ten wątek to pewnie założył ktoś, kto tam pracuje, bo to brzmi jak reklama. Odpowiedz Link
ladyas Re: NAJLEPSZE STUDIO W MINSKU OCZYWISCIE ZE ...SO 22.08.07, 09:12 Też myślę, że to reklama, tylko bardzo nieudana . Raczej "nieprofezjonalna" :)) Odpowiedz Link
solty5 Re:Jakie złośliwe 22.08.07, 09:17 typowe "baby", sie czepiają szczegółów, zamiast zasuwać na seans relaksacyjny Odpowiedz Link
ladyas Re:Jakie złośliwe 22.08.07, 09:19 Hihihihi Ja się właśnie relaksuję czytając takie rzeczy :)) Odpowiedz Link
bubcia75 Re:Jakie złośliwe 22.08.07, 09:22 Ja też! Boki zrywać...Mam nadzieję, że nie obrażamy za bardzo tej osoby, co to napisała, ale nie mogłam się powstrzymać i nie skomentować. I do tego ten krzyk (duże litery oznaczają w internecie krzyk...) Odpowiedz Link
ladyas Re:Jakie złośliwe 22.08.07, 09:27 To ten nasz rocznik taki złośliwy widocznie :) Odpowiedz Link
ladyas Re:Jakie złośliwe 22.08.07, 09:30 Czepiają się błędów :) Do roboty by się wzięły lepiej :)) Odpowiedz Link
bubcia75 Re:Jakie złośliwe 22.08.07, 09:46 Nie mogę się zmobilizować do roboty od poniedziałku...jakoś mi się nie chce. Ciągle podczytuję forum, nie tylko to...różne są nałogi:) Odpowiedz Link
ladyas Re:Jakie złośliwe 22.08.07, 10:03 Na szczęście dziś środa, a czwartek to już prawie koniec tygodnia :) Może w przyszły poniedziałek będzie lepiej :)) Odpowiedz Link
bubcia75 Re:Jakie złośliwe 22.08.07, 10:11 Dokładnie to samo powiedziałam dzisiaj koleżance z pracy. Rozciągnęłam się, ziewnęłam i powiedziałam: "Dzisiaj środa, to już z górki..." Przyszły poniedziałek będzie lepszy? może...;) Odpowiedz Link
solty5 a'propos nałogu 22.08.07, 13:27 to Cię trochę trzyma. Od poniedziałku... to się musisz męczyć Odpowiedz Link
ladyas Re: a'propos nałogu 22.08.07, 13:35 solty5 napisał: > to Cię trochę trzyma. Od poniedziałku... to się musisz męczyć No proszę, i to my jesteśmy złośliwe :)))) Odpowiedz Link
abcde-25 Dlaczego złośliwe? 22.08.07, 10:02 Dołączam się do rocznika kobitek wyżej. To ewidentna krypto-reklama w sieci. Niech ten fetysze cały zajrzy do wątku sprzed tygodnia, same negatywne opinie o salonie "S"... Może to będzie zimny prysznic! Odpowiedz Link
bubcia75 Re: Dlaczego złośliwe? 22.08.07, 10:12 Może w końcu pójdę do tego SOLARISU, jak z taką charyzmą ten punkt reklamują, ale trochę szkoda mi cery:) od opalania robią się przedwczesne zmarszczki...:) Odpowiedz Link
ladyas Re: Dlaczego złośliwe? 22.08.07, 10:27 idź , idź :)) tam jest totalny czad :)) " Re: Tipsy-gdzie w MMz polecicie je zrobić? Autor: fetysze 22.08.07, 08:36 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz jasne że w SOLARIS NIE MA LEPSZEGO LOKALU W MINSKU TO PO PROSTU RENOMA I TOTALNY CZAD " Odpowiedz Link
fetysze [...] 22.08.07, 22:20 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link