mmpio 03.10.07, 21:15 Triumfalny powrót... mój się znaczy pytanie czy pytanie nie powinno brzmieć czy ktoś pamięta, a nie czy ktoś tęsknił Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moloko1 Re: ktoś tęsknił? 03.10.07, 23:15 Ja nie tęskniłam, bo raczej jestem nowa. Ale źle się tu dzieje. Pokłócił się jeden gość z administracją, w sumie miał rację. Stworzył swoje forum na którym sam do siebie pisze, ale niesmak do albin83 pozostał chyba wielu. Nicnie jest już takie samo jak przed 11 września :) Odpowiedz Link
mmpio Re: ktoś tęsknił? 04.10.07, 12:57 Niech będą pozdrowione niebiosa w których mieszkają bogowie, którzy stworzyli swiat w którym zamieszkuje emeelka;P Normalnie widzę że nawet szczegóły z mojego życia pamiętasz:D Moloko1też niech czuję się pozdrowiona:) No właśnie patrzę że tu jakieś zmiany i oczom nie wierzę, tylko was zostawić na chwilę a tu już jakieś awantury, hiehie Odpowiedz Link
emeelka Re: ktoś tęsknił? 04.10.07, 13:08 Bez przesady - jakie awantury? Jeden Pan zabrał swoje zabawki, założył nowe forum "Powiat Mińsk Mazowiecki" na którym głowne tematy to: "Kto głosuje na PIS" i inne przedwyborcze jak również domowe sposoby leczenia przeziębienia (bo brak czasu na pisanie na innym forum), jaki wózek kupić dla dziecka? Ja zostaję przy tym forum - przenajmniej jest porządek. Odpowiedz Link
salos1 Re: ktoś tęsknił? 05.10.07, 09:42 ja też nie tęskniłem - sam ostatnio prawie się nie udzielam - ale czytam co się dzieje na forum :) Odpowiedz Link