najlepszy.szaman1 29.07.08, 20:39 Czy ktoś coś wie na temat dewelopera budującego mieszkania dwupoziomowe na ul. Nadrzecznej w Mińsku Mazowieckim? Może ktoś kupił już tam mieszkanie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nie.my Re: "AS" Nadrzeczna 30.07.08, 07:03 najlepszy.szaman1 napisał: > Czy ktoś coś wie na temat dewelopera budującego mieszkania dwupoziomowe na ul. > Nadrzecznej w Mińsku Mazowieckim? > Może ktoś kupił już tam mieszkanie? -->Ja się zastanawiałem ale nie znalazłem nic co by mi odpowiadało. Miejsce jest moim skromnym zdaniem świetne, cena ujdzie w tłoku. Minusy to brak windy, brak miejsc na parkingu podziemnym, śmiesznie małe balkony w mieszkaniu, które mi najbardziej odpowiadało. Pozdrawiam NieMy Odpowiedz Link
salos1 Re: "AS" Nadrzeczna 01.08.08, 11:57 > -->Ja się zastanawiałem ale nie znalazłem nic co by mi odpowiadało. Miejsce > jest > moim skromnym zdaniem świetne, cena ujdzie w tłoku. > Minusy to brak windy, brak miejsc na parkingu podziemnym, śmiesznie małe balkon > y > w mieszkaniu, które mi najbardziej odpowiadało. > > Pozdrawiam > > NieMy NO TO JA COŚ NAPISZĘ, MIEJSCE TRAGICZNE, PRZY SAMEJ ULICY BUDYNEK, PARKINGI SA TAM 2, ALE TEZ DOOKOLA SA INNE BLOKI I INNE BLOKI PARKUJA DOOKOLA POWSTAJACEGO BLOKU. NIBY APARTAMENTY ALE JAK MIALBYM KUPIC APARTAMENT TO JUZ KUPOWALBYM W BARDZIEJ ZACISZNYM MIEJSCU, CENY NIE ZNAM WIEC NA TEMAT CENY SIE NIE WYPOWIEM Odpowiedz Link
nie.my Re: "AS" Nadrzeczna 01.08.08, 12:20 salos1 napisał: > NO TO JA COŚ NAPISZĘ, MIEJSCE TRAGICZNE, PRZY SAMEJ ULICY BUDYNEK, > PARKINGI SA TAM 2, ALE TEZ DOOKOLA SA INNE BLOKI I INNE BLOKI > PARKUJA DOOKOLA POWSTAJACEGO BLOKU. NIBY APARTAMENTY ALE JAK MIALBYM > KUPIC APARTAMENT TO JUZ KUPOWALBYM W BARDZIEJ ZACISZNYM MIEJSCU, -->Niestety w pobliżu centrum miasta nie ma nowych zacisznych osiedli. Ulica nadrzeczna nie jest specjalnie ruchliwa. O braku miejsc parkingowych pisałem już. Na tą chwilę najlepsze mieszkania w relacji do ceny są moim skromnym zdaniem na Klonowej i tam się zapisałem. Dużym minusem tej inwestycji jest fakt, że będzie się mieszkać przez kilka lat na budowie. Pozdrawiam NieMy Odpowiedz Link
jtbs Re: "AS" Nadrzeczna 05.08.08, 12:25 Na chwile obecna, jesli chodzi o nowe bloki w Minsku, to jest to chyba najciekawsza propozycja cena/lokalizacja. Układ mieszkań wymaga troche pracy nad jego przyszlym urządzeniem. Podejscie, jakie reprezentuje właściciel AS'a, zdecydowanie na "+". Budowa jest jeszcze w toku, mam nadzieje, ze po oddaniu budynku do użytkowania i wizycie u notariusza, będę miał okazję do jeszcze wypunktować więcej plusów. Odpowiedz Link