zioleczka25 30.01.09, 16:31 poszukuje kucharki na wesele prosze o namiary na panie/panow gotujacych Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chrenata Re: Kucharka na wesele 30.01.09, 23:01 kilka tygodni temu miałam okazję spróbować potraw a szczególnie ciast pani z Mińska, z Warszawskiego Przedmieścia. Jestem raczej marudna, ale do jej produkcji nie mogłam się przyczepić. Jeśli będziesz zainteresowana, odezwij się. Pani chyba tez ma na imię Ela. Odpowiedz Link
niezapominajka200 Re: Kucharka na wesele 03.02.09, 12:56 Ja chętnie poproszę namiar, czy komunie również ta Pani obsługuje? Odpowiedz Link
zioleczka25 Re: Kucharka na wesele 01.02.09, 17:20 hmmmm pani Ela Pyza smakowicie brzmi he he a czy moze ktoś ma namiary na ta pania np tel z góry dzieki Odpowiedz Link
niezapominajka200 Re: Kucharka na wesele 03.02.09, 12:52 A ja nie polecam Pani Pyzy. Moje uwagi. Przy ustaleniu menu, Pani podaje listę produktów do kupienia, następnie bezpośrednio przed weselem - piątek - pojawiają się dodatkowe wydatki rzędu 600-700zł, bo Pani zapominiała podać. Koleżanka miała problemy z kwotą do zapłaty, z grubsza - cena się podwyższyła bezpośrednio przed weselem, warunki nie uległy zmianie. Odpowiedz Link
niezapominajka200 Re: Kucharka na wesele 03.02.09, 12:59 Dodam tylko, że nieporozumienia z tą Panią miała moja bliska koleżanka, a uchodzi w moich oczach za osobę bardzo spokojną, opanowaną, bezkonfliktową. Odpowiedz Link
zawsze.lenka Re: Kucharka na wesele 05.08.09, 17:46 Witam Poszukuję kucharki na wesele. Proszę o kontakty. Jedna z osób na forum pisała o Pani z Mińska Mazowieckiego z Warszawskiego Przedmieścia . Proszę o jakiś kontakt do niej Z góry dziękuję Odpowiedz Link
borys_pawlak Re: Kucharka na wesele 06.08.09, 19:03 mam pytanko odnośnie tej pani ,jaka jest stawka weselna takiej zatrudnionej pani ? Odpowiedz Link
wiola1279 Re: Kucharka na wesele 04.02.09, 13:23 Ten się nie myli, kto nic nie robi. Czasem można o czymś zapomnieć, ale generalnie Pani Ela jest sumienna i na moim weselu było wszystko o.k. Myślę, że osoba, która bierze ślub nie może zrzucić wszystkiego na kucharkę. Trzeba też samemu troszkę pomyśleć. U nas było tak, że pani Ela proponowała kupić tylko kilka butelek wina, my-znając upodobanie kilkorga naszych gości, kupiliśmy więcej i dobrze. Zapytaj koleżanki co musiała dokupić, ciekawa jestem. Odpowiedz Link
niezapominajka200 Re: Kucharka na wesele 06.02.09, 08:47 ryby, pieczarki, coś z mięsa - więcej nie pamiętam, musiałabym zapytać Odpowiedz Link