GoĹÄ: miam miam IP: *.chello.pl 18.11.10, 17:08 Juz za chwile otwarcie przy poczie na Sienkiewicza.Moze wkoncu bedzie cos normalnego bo teraz to co jest to straszna lipa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: J Re: pizzeria da grasso IP: *.chello.pl 18.11.10, 17:21 De Grasso to na pewno jakaś lipa:) Dobrze że w Ciechanowie będzie Da Grasso!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Smakosz Re: pizzeria da grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.10, 13:25 Profesja przez duże P. Wczoraj się pomylono i przywieziono mi złą pizzę przed samym zamknięciem i w ramach rekompensaty zrobili mi dziś gratis taką jaką chciałem. Pizza fantastyczna! Polecam każdemu, Telepizza się nie umywa. Odpowiedz Link Zgłoś
olga_stankiewicz Re: pizzeria da grasso 07.12.10, 14:12 A ja uważam,że Telepizza jest najlepsza. Ich wyroby są po prostu najlepsze pod słońcem nie ma nic lepszego od ich wyrobów;)Udało się Wam ostatnio wypróbować American Pan? Jeśli nie to koniecznie spróbujcie, to ciasto jest po prostu genialne:)Polecam wszystkim!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: luc.y Re: pizzeria da grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.11, 09:53 jak ja zamawiałam tam pizzę to chyba ciasto nie na pizzę a na naleśniki robili. Telepizza jest przereklamowana i jest do niczego. W DaGrasso było lepiej ale na tortille godzine czekałam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sraka Re: pizzeria da grasso IP: *.dynamic.chello.pl 16.08.11, 22:46 Nie zesraj sie z wrażenia !! Najwyrazniej jesteś mloda i dobrej pizzy nie jadłaś !!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ozland Re: pizzeria da grasso IP: 203.10.224.* 03.08.11, 07:11 A jakie sa ceny tam? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Olusia Re: pizzeria da grasso IP: *.ibd.gtsenergis.pl 19.05.11, 13:26 Zgadzam sie :) Nie podobało mi sie poniewż bardzo długo czekałam jak ktos mnie obsłuży, kelner z barmanka stali za barem i plotkowali zamiast zająć się klijętami na sali:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: J Re: pizzeria da grasso IP: *.chello.pl 18.11.10, 17:20 Fajna wiadomość:))) Na Da Grasso przeżyłem dużą część studiów i mile wspominam:) Z sieciowych ta pizzeria ma najlepszy wg mnie stosunek jakości do ceny:) W granicach 20 zł będzie porządna - duża pizza :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: , Re: pizzeria da grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 19:43 kiedy to otwarcie? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pizza Man Re: pizzeria da grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 21:45 Pierwsza pizzeria w Ciechanowie Diavolo robi najlepszą pizzę w naszym mieście. Telepizze czy inne Da grasso mogą się schować. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: asd Re: pizzeria da grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 22:41 kwestia gustu spinacze tak? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jo Re: pizzeria da grasso IP: *.chello.pl 18.11.10, 23:13 Ciechamów:) Więcej krzykaczy niz zadowolonych i to jeszcze przed otwarciem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zenek Re: pizzeria da grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 23:16 najlepsza jest ryga z biedronki!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Paweł Re: pizzeria da grasso IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.11.10, 23:34 Da Grasso w Pułtusku wymiata, w płońsku jest ok, w mławie słabe - mam nadzieję że w ciechu będzie ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jak jest Re: pizzeria da grasso IP: 213.199.253.* 29.11.10, 13:01 Byliśmy wczoraj z mężem "tam" na pizzy .... jeżeli chodzi o lokal to ok,pizza też smaczna. Ale obsługa pozostawia wiele do życzenia .... "Barman" który ma problemy z wysławianiem się ...i namolna kelnerka która podchodzi 15razy na minutę....strasznie mnie to irytowało:// Ale nie będę się tu rozwodzić,kto ma ochotę niech się przejdzie i sam oceni ... Pierwszy raz spotkałam się w pizzeri z taką obsługą ...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: pizzeria da grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.10, 13:37 wszystkie siecówki to syf ... (da grasso znam) najlepsza pizza w Ciechanowie tylko Diavolo... nie ma co. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krasnalwill Re: pizzeria da grasso IP: 46.113.149.* 04.12.10, 17:50 Obok Pizza Hut i Dominium najlepsza sieciówka. Polecam wszystkim. Pozdrawiam wszystkich pizzożerców!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ddd Re: pizzeria da grasso IP: *.koba.pl / 10.0.5.* 29.11.10, 15:04 w koncu pizza z porzadnymi i gestymi sosami :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Anka Re: pizzeria da grasso IP: *.centertel.pl 01.12.10, 16:32 Beznadziejne ciasto, twarde, jak mam jeść, to coś dobrego, jak wszystkie pizzerie z sieciówki czyli słaba jakość, byłam tam pierwszy i ostatni raz - NIE POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc Re: pizzeria da grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.10, 22:32 a ja wlasnie bylam juz dwa razy tam i coz hmmm ostatnio dostalam troszku przypalona pizze ale w kazdym z naszych lokali sie zdarza.pizza u nich lepsza niz w tej samej sieci w plonsku i maja mniej slodki sos co jest plusem.ogolnie obsluga hmmm dbajaca o klienta i raczej mila chociaz denerwujaca byla ostatnio pani farbowana blondynka ktora obijajac sie patrzyla na kazdego klienta jak by sie modlila o jego wyjscie to moze bylo troszke irytujace .a poza tym to wszystko ok moge z pewnoscia polecic chociaz to i tak zalezy od gustu i od tego co komu smakuje. oby lokal nadal wital gosci czystoscia i pizza sie nie zepsola to bedzie dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gosc Re: pizzeria da grasso IP: 213.199.253.* 04.12.10, 10:56 obsługa :/ Odpowiedz Link Zgłoś
marian545 Re: pizzeria da grasso 04.12.10, 12:47 Miałem przyjemność być wczoraj w tym lokalu. Bardzo mi się podoba bardzo przestronne miejsce. Wczoraj w oczy rzucił mi się tylko kelner, pełna kultura i fachowość. Polecam lokal. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wredny Re: pizzeria da grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.11, 14:13 ta blądynka to jeszcze nic..... ale niska brunetka ( pani Małgosia- słyszałem jak wołali) to już przesada, nie zna się wogóle na obsłudze klienta, czekałem na wielmożną Panią o złożenie zamówiania ok. 20 mn. nie mówiąc już o zapłaceniu rachunku gdzie musiałem sam się pofatygować do baru. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Opus Re: pizzeria da grasso IP: *.147.33.59.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.12.10, 13:15 Uwazajce na ostre pizze np. Mafioso, sa NAPRAWDE OSTRE ;D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: pizzeria da grasso IP: *.dynamic.chello.pl 04.12.10, 13:27 w Pułtusku to najlepsza pizzeria mam nadzieje że w Ciechanowie też przypadnie mi do gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: * Re: pizzeria da grasso IP: *.cdma.centertel.pl 04.12.10, 19:49 miałem okazję spróbować, nareszcie porządna ostra pizza w Ciechu.PYSZOTA.Te pozostałe pizzernie to jakieś mdłe g....Polecam z czystym sumieniem.P.S. Nie byłem w lokalu więc nie wiem ale opinie znajomych są obiecujące,mogę jedynie ocenić towar z dostawy a obsługę należy gonić bo oni tam pracują a nie przyszli leżeć. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pegaz Re: pizzeria da grasso IP: 213.199.253.* 04.12.10, 21:52 smaczne, tortilla tez. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marek Re: pizzeria da grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.10, 22:43 Dziś również próbowałem pizzy z Ciechanowskiego Da Grasso. Jestem bardzo zadowolony, pizza smaczna, rzadko spotykane w Ciechanowie dość grube ciasto (duży plus), obsługa bardzo miła (obsługiwała mnie taka brunetka). Mogłoby być lepsze nagłośnienie, gdyż z samego TV praktycznie nic nie słychać i zimne soczki. Oby tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KwL Re: pizzeria da grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.10, 23:48 Pizza obsluga itd bardzo dobra jedynym minusem moim zdaniem to lokalizacja mogla by byc gdzies w centryum ... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pizzerka Re: pizzeria da grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.10, 23:11 Pizza rewelacja, najwyraźniej dobry "kucharz" ;) Miła obsługa. Polecam. Naprawdę warto. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gdzie? Re: pizzeria da grasso IP: *.dynamic.chello.pl 05.12.10, 23:42 Gdzie dokładnie jest ten lokal? Robią pizzę z dostawą do domu, czy tylko na miejscu? Jak ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ddd Re: pizzeria da grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.10, 10:31 www.dagrasso.pl/restauracje/franczyza/ciechanow/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: pizzeria da grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.10, 16:01 ogólnie nie miałabym nic przeciwko da grasso, pizza smaczna, lokal ładny, obsługa nadgorliwa co jest minusem, jednak kiedy chciałam zamówić pizze do domu bardzo się rozczarowałam... Za dowóz dodatkowa opłata mimo że w menu jest napisane ,, dowóz na terenie miasta gratis,, ponadto pani która odbierała zamówienie nie bardzo wiedziała jak ma z klientem rozmawiać, zanim odłożyła słuchawkę już narzekała że znowu kto dzwoni... w rezultacie pizzy nie otrzymałam... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: pizzeria da grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.10, 07:43 Rewelacyjna pizzeria. Fajny klimat, czyściutko, schludnie, miła obsługa i co najważniejsze dobre jedzonko. Karta menu jest bardzo bogata. Dla mnie minusem jest to że podano mi chłodne jedzonko. No ale, to są początki i można na to przymknąć oko. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: szkoda Re: pizzeria da grasso IP: 213.199.253.* 06.12.10, 16:40 zapowiadało sie ok..... okazał sie straszny SHIT,zimne jedzenie,długo się czeka....:// Obsługa też straszna :// Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xyz Re: pizzeria da grasso IP: *.dynamic.chello.pl 06.12.10, 19:05 wlasnie chcialem zamowic sobie pizze ale niestety- abonent czasowo niedostepny :/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: .. Re: pizzeria da grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.10, 20:06 no wlaśnie mam ten sam problem Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Być może Re: pizzeria da grasso IP: 213.199.253.* 07.12.10, 09:48 ba ...taki kucharz .....:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Byłem Re: pizzeria da grasso IP: *.dynamic.chello.pl 07.12.10, 20:02 Dzisiaj byłem tam z rodzinką. No i powiem, że jestem miło zaskoczony. Lokal super, ciekawy wystrój i nie tak jak wszędzie robią pizzę na zapleczu i nie czuć tego wszystkiego:) Według mnie same plusy, bardzo nam przypadł lokal do gustu. 1. Fajna aranżacja wnętrza 2. Kącik dla najmłodszych 3. Bogate menu (nie tylko pizza, ale całe mnóstwo innych pyszności) 4. Alkohol nawet ten najmocniejszy w przyzwoitej cenie (na razie czekają na koncesję, ale jest w karcie :) ) 5. Miła, ba nawet bardzo miła i dbająca o klientów obsługa 6. Wolne miejsa pargingowe 7. Pizza pyszna 8. Sosy bardzo dobre - szczególnie czosnek :) 9. Pyszny deser Gorąco polecam, na prawdę konkurencja spora dla innych ciechanowskich pizzeri... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ja tez Re: pizzeria da grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.10, 07:47 tzn w dupie byles i g**** widziales. Po 1 to golym okiem widac, ze lokal nie ma menago tylko jakiegos chloptasia z lewa grzywka oczywiscie bez pojecia o zarzadzaniu 2. Te urocze kelnerki blakaja sie po sali zderzajac sie czolami bo jak inaczej wyjasnic ze obie zbieraja zamowienia po 2 razy 3. Pizza ok tylko jeszcze trzeba by umiec zagniesc ciasto ;) maka, maka, maka 4. Obsluga glosniejsza od TV dlugo by wymieniac PODSTAWOWE bledy a takim najgorszym jest DATA PRZYDATNOSCI. Zmien to szybko zanim ludzie zaczna czytac co im sie podaje. Wroce za miesiac.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: być może Re: pizzeria da grasso IP: 213.199.253.* 08.12.10, 10:42 6. Wolne miejsca pargingowe brak klientów ....to i miejsca są :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: pizzeria da grasso IP: *.cnow.pl 28.12.10, 23:51 dla mnie pizza jest do bani a na dania obiadowe jeszcze się wybiorę Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zaTUSKany Re: pizzeria da grasso IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.10, 08:11 Ile jenkufff i to bez zaTUSKanego , a przecież i ja tam byłem i jest nie tylko pizza do zjedzenia i brak zapachu oregano na sali i zawsze może być lepiej niż jest , ale nie jest tam tak jak niektórzy opisują. Ulica Mławska zaczyna się cywilizować jak zbudują nowe centrum handlowe , odnowią dworzec , kupcy unowocześnią swoje miejsca pracy na bazarku. To dopiero początek zmian :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zawiedziona Re: pizzeria da grasso IP: 213.199.253.* 29.12.10, 10:54 Byłam tam ze znajomą i się zawiodłyśmy. Zamówiłyśmy zwykłą pizzę z serem, szynką i pieczarkami. A dali jakieś zimne gó... co pali w gębie, z jakimiś przyprawami. I na dodatek była ZIMNA!!Oczywiście złożyłyśmy reklamację i bez płacenia wyszłyśmy! Widać, że ta pizzeria nie cieszy się poparciem bo obok w stoliku siedziały tylko 2 osoby a reszta stolików pusta... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Heniek Re: pizzeria da grasso IP: *.146.169.82.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.12.10, 11:10 Czyim poparciem się nie cieszy? Episkopatu, rządu, prezydenta? I jak te osoby weszły w ten stolik? W nogi czy w blat weszli? Żenua. Idź zjedz kaszankę. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pp Re: pizzeria da grasso IP: *.dynamic.chello.pl 29.12.10, 11:11 A ja byłam z Mężem i nam smakowało. Chociaż przyznam, że bywałam w Da Grasso w Warszawie i jest różnica. W Ciechanowie dają do połowy naczynia sosów i jakieś są mdłe w smaku, ale pizza ok. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ddd Re: pizzeria da grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.10, 13:00 patrzac na pizzerie w ciechanowie to teraz dobra i smaczna pizza jest tylko w telepizzy i dagrasso, a lokalne pizzerie jak narazie moga sie tylko uczyc od dwoch wczesniej wymienionych lokali jak pizze przyrzadzac. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: janek Re: pizzeria da grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.10, 16:32 nic sie nie zmienilo... syf Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Elizka Re: pizzeria da grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.11, 09:34 A dla mnie pizza bardzo smaczna.. no i bardzo miły młody kierowca...:) od takich ludzi chce się p0rzyjmować pizze, od razu inne podejście.. a wewnatrz sali nie bylam takze nie powiem nic... milego dnia wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: a Re: pizzeria da grasso IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.11, 10:42 Zamawiałam tam kilka razy z dowozem i nie mam żadych zastrzeżeń. pizaa bardzo dobra, ciepła, dwóż w 20 min. Oby tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zimna Re: pizzeria da grasso IP: 213.199.253.* 10.01.11, 14:20 zimna pizza .... dowoz 1.15 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: . Re: pizzeria da grasso IP: *.dynamic.chello.pl 10.01.11, 15:39 Ja czekałem ok. 2 godzin, bo kierowca nie wiedział, gdzie jest ul. Szwanke i jeździł parę razy wkoło miasta, opowiadał mi, że aż do Sońska dojechał :///, normalnie zgroza Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xxx Re: pizzeria da grasso IP: *.tktelekom.pl 10.01.11, 17:23 Nic specjalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mamma Re: pizzeria da grasso IP: *.tktelekom.pl 10.01.11, 17:30 Zamawiałam w sobotę, godzina czekania,pizza bez rewelacji,ciemne ciasto no i zimna niestety Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ona 24 Re: pizzeria da grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.11, 21:36 nie polecam , w jednym najprostszym zamówieniu kelner pomylił sie trzy razy, zamiast małej pizzy dostaliśmy dużą, zamiast kurczaka - jakieś mieso typu bekon a zamiast małej coli - dużą, wszystkiego zadużo razem z rachunkiem..... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maryla Re: pizzeria da grasso IP: 213.199.253.* 11.01.11, 13:02 Byłam ostatnio tam z rodzina,bo dzieci się uparły....."w pułtusku jest najlepsza pizza własnie w da grasso" Ale to co tam podają,strasznie odbiega od tego co mieliśmy okazję jeść w innej pizzeri tej samej sieci w pułtusku(j.w)...a jedyne co się zgadza to sos:) Nie wspominając już o obsłudze,nie potrafi dobrze zebrac zamówienia,tak jak juz ktos wczesniej napisał... Zamówiłam dużą pizze,ale na dużą to ona nie wyglądała....była prawie zimna(...az strach zamawiać z dostawą do domu... Zamiast jednej coli dostałam 5małych....a chciałam 2 duże,nie wiem skąd kelnerce się wzięły takie ilości..... Moze chciała dać dla każdego po jednej....:) Co 5 minut z kuchni wychodziła dziewczyna z rozpuszczonymi włosami do pasa,którymi,jak się domyślam macha w kuchni nad jedzeniem...wymalowana i wystrojona jak na impreze karnawałową(gdzie jest sanepid???).... Nie polecam .... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Smakosz Re: pizzeria da grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.11, 17:07 Witam, za czasów studiów w Olsztynie chodziłem często do pizzeri Da Grasso, gdy wróciłem do rodzinnego miasta ucieszyła mnie wiadomość otwarcia właśnie tej restauracji w Ciechanowie, i postanowiłem udać się tam z rodziną i przyjaciółmi wystrój lokalu bardzo mnie ucieszył nowoczesny i pomyślany o rodzinie z małymi dziećmi (kącik zabaw), obsługa ładnie ubrana i przyjazna, trafiliśmy na duży ruch i spodziewaliśmy się że dłużej poczekamy lecz po około 10-15 minutach kelner przyniósł nam dania, wystrój talerzy bardzo elegancki, jedzenie wyglądało smacznie i tak smakowało bardzo polecam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kermit Re: pizzeria da grasso IP: 213.199.253.* 28.01.11, 17:17 ciechanowskie Da Grasso to dnooo!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sebastian Re: pizzeria da grasso IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.11, 10:24 masz racje ja od grudnia jestem stałym klientem da grasso super jedzenie miła obsługa i bardzo fajny lokal .Polecam kazdemu . Wielki szacun dla szefa. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Robert Re: pizzeria da grasso IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.11, 10:30 Witam serdecznie restauracja Da Grasso w Ciechanowie jest świetna od razu jak się wejdzie widać że jest miły klimat. Jedzenie jest pyszne , pizza znakomita inne pizzerie się umywają ,obsługa jest profesjonalna i przede wszystkim bardzo miła zwłaszcza kelnerka . Polecam każdemu Da Grasso w Ciechanowie . Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kortnej Re: pizzeria da grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 13:15 Nie byłem jeszcze konsumować tamże ale rzuciło mi się - o jakże to typowe dla nas Polaków z pipidówka - morze jadu wylewające się zapewne w 90% tych którzy tam nie byli ale z założenia muszą zohydzić wszystko będąc konsumentami pizzy z biedronki i coli za 0,89 zł;-(( Jedno słowo dla was; ż e n u a ... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kermit Re: pizzeria da grasso IP: 213.199.253.* 29.01.11, 13:33 Dobrze,że prawda w oczy nie kole ...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bon.mot Re: pizzeria da grasso 29.01.11, 15:23 już wiemy jak smauje tam pizza, a co z innymi daniami? bo wybór dań jest b. duzy ? jak tortille? zupka cebulowa, warzywa z grilla, sałaatki albo makarony? próbował już ktoś ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: klient Re: pizzeria da grasso IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.11, 21:07 Bardzo fajny lokal i wystrój. Pizza, dania główne,makarony znakomite.Carbonare rewelacja godne polecenia i ukłony dla kucharza. Miła obsługa wysokiego kelnera. Często tam jadamy ze znajomymi i polecamy innym. Odpowiedz Link Zgłoś
kot.filemoon Re: pizzeria da grasso 30.01.11, 21:15 Ciekawe dlaczego ktos (ciekawe kto:))cały czas odkopuje temat tej pizzerii ??? Właściciel się bardzo stara ją zareklamować. A prawda jest taka,że "tam"nie podają nic godnego polecenia. A obsługa jest fatalna Odpowiedz Link Zgłoś
kot.filemoon Re: pizzeria da grasso 30.01.11, 21:21 forum.gazeta.pl/forum/w,557,121487826,121489650,Re_Da_Grasso_reklama_.html Naprawdę pizzeria godna polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ktoś Re: pizzeria da grasso IP: *.xdsl.centertel.pl 05.02.11, 11:14 Byłam,jadłam .Pizza dobra,ładne wnętrze,miła obsługa ale o ZGROZO!!! PIWO 8 ZETA Posiedział by człowiek i wypił po 3 piwka ale pojechaliśmy do hita bo tam pizza też dobra no i piwko 5 zł Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Opus Re: pizzeria da grasso IP: *.play-internet.pl 05.02.11, 13:16 a co to jest zeta ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Opus Re: pizzeria da grasso IP: *.play-internet.pl 05.02.11, 13:17 p.s. i bardzo dobrze ze 8 zl, bedzie pizzeria a nie kolejna speluna, gdzie mozna sobie pizze zamowic Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: darooo Re: pizzeria da grasso IP: *.adsl.inetia.pl 05.02.11, 18:37 lubisz byc dymany na kase to chodz tam sobie hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Opus Re: pizzeria da grasso IP: *.play-internet.pl 05.02.11, 18:59 Ja nie chodze na piwo do pizzerii, zeby zalac morde Odpowiedz Link Zgłoś
0pomyslu.na.nick Re: pizzeria da grasso 06.02.11, 14:04 >Ja nie chodze na piwo do pizzerii,zeby zalac morde ...tylko zalewam ją w domu bo w pizzeri piwo 8 zł a w domu 3 zł Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ja Re: pizzeria da grasso IP: *.xdsl.centertel.pl 15.02.11, 10:59 A ja wczoraj zamówiłam tak z ciekawości pizzę z tej własnie pizzeri.Przyjechała ciepła a to ważne.Ciasto fajne w smaku ale mogłoby byś nieco grubsze.Sosy do pizzy bardzo smaczne zwłaszcza czosnkowy.Ogólne wrażenie pozytywne.Dodatków nie za dużo nie za mało tak akurat.Niewykluczone że w przyszłości będę zamawiać stamtąd pizzę.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sensi Re: pizzeria da grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.11, 14:51 ehhee patrz ja tez wczoraj zamowilem i sorry ale przyjechala po 1,5h zimna i ciagly problem z wydaniem reszty ze 100wy a mieszkam doslownie 4 ulice obok i jestem leniwy ale place tymi samymi pieniedzmi co inni Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: j Re: pizzeria da grasso IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.02.11, 14:59 Ja też wczoraj zamówiłam pizze i pani od razu powiedziała że trzeba czekać 1,5h z dowozem, ale ja sama pojechałam po nią i była za 30 min -gorąca.Więc jak blisko mieszkasz to mogłeś sam iść.Mieli wczoraj dużo ludzi w lokalu i dużo zamówień przez tel Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: M. Re: pizzeria da grasso IP: 213.199.253.* 15.02.11, 16:50 Nawet jak nikogo nie ma w lokalu to na pizze się czeka minimum godzine!!!!!!! Pizza oczywiście zimna!!! Trzy razy to samo...już nie zamówie tam nigdy. Odradzam . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: j Re: pizzeria da grasso IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.02.11, 16:59 Nie prawda ja często zamawiam i zawsze mam pizze po max 30 min i jest ciepła Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sensi Re: pizzeria da grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.11, 17:14 napisalem, ze jestem leniwy i nie chce mi sie tam chodzic... dowoz kuleje Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Magazynier Re: pizzeria da grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.11, 09:23 Potwierdzam obsługa może i niezła ale czas oczekiwania na pizze porażka nawet w diavolo tak długo nie każą czekać. Odradzam tortille szkoda po prostu kasy na na stołach są ulotki przedstawiające właśnie tę tortille UWAGA zdjęcia są 1:1. Tak mała że jak mi ją podano zastanawiałem się czy jeszcze coś dostanę. Oczywiście po 40 minutach. Jeżeli więc chcecie zjeść szybko a nie posiedzieć ze znajomymi czekając na jedzenie około godziny to nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: miś Re: pizzeria da grasso IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.11, 09:17 Bardzo dobry lokalik. Jedzonko bardzo dobre, obsługująca BRUNETKA SUPER. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: robert Re: pizzeria da grasso IP: *.adsl.inetia.pl 18.02.11, 11:43 miś a jak ona wygląda i może wiesz jak ma na imię Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wredny Re: pizzeria da grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.11, 14:22 g...... prawda brunetka nadaje się na frytki, klient dla niej może poczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: stały klient Re: pizzeria da grasso IP: *.adsl.inetia.pl 07.03.11, 17:49 brunetka może i tak ale czarnulka jest fajna Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dsda Re: pizzeria da grasso IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.11, 16:53 obsługa średnia reszta OK Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maja Re: pizzeria da grasso IP: *.xdsl.centertel.pl 10.03.11, 23:46 Jadłam tam sałatkę grecką-dobra, trochę sosu zbyt mało. Ale pizza taka sobie. Ciasto możliwe, ale konserwowa papryka i do tego gorzkawa (chyba niezbyt świeża) zabijała smak szynki i pieczarek. Ale najbardziej powalający jest sos do pizzy-ludzie!! toż to sam koncentrat pomidorowy, a nie sos pomidorowy! Konsumenci proszą o zmiany w tym zakresie! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: smakoszka Re: pizzeria da grasso IP: *.cdma.centertel.pl 12.03.11, 17:58 mi tam smakuje i pizza i sos najlepszy z wszystkich pizzerii+ kultura kelnera!Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tomek Re: pizzeria da grasso IP: 31.60.36.* 13.03.11, 22:04 Dla mnie OK a tak nawiasem czy Ciechanowianom ktoś dogodził zawsze kogoś trzeba obsmarować szanujcie ruch konkurencji zaobserwujcie Czesi mają knedle i piwo i siedzą cicho i jak im dobrze a my Polacy ciągle mamy coś do wtrącenia. Oj narodzie zastanów się co czynisz Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: smakosz Re: pizzeria da grasso IP: *.cnow.pl 14.03.11, 14:54 A niech mi ktoś powie czy szynka, to szynka naprawdę czy mielonka????? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zadowolony Re: pizzeria da grasso IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.11, 23:12 W sobot Ebyłem z kolegami w tej pizzeri klimat i wystrój bardzo miły. Pizza bardzo smaczna . A najwiekszym plusem była kelnerka która nas obsługiwała bardzo ładna czarnulka.Napewno bede stałym klientem.Szkoda tylko ze nie wiem jak ma na imie i nie chciała mi dać numeru telefonu to mały minus. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: a Re: pizzeria da grasso IP: *.play-internet.pl 04.04.11, 11:22 To Pani Gosia :D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Karol Re: pizzeria da grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.11, 12:06 Obsługa może i miła, wystrój bardzo fajny, ale jedzenie bardzo kiepskie. Podstawa u nich to vegeta i tłuszcz. Makaron rozgotowany a pizzy nie można przełożyć na "trójkącik", bo z kuchni juz wychodzi rozmiękła. W smaku może i niezłe to jedzenie, ale widać, ze najtańszym kosztem i kucharze nie za bardzo są kucharzami. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ahmed Re: pizzeria da grasso IP: *.dynamic.chello.pl 07.04.11, 11:25 ciekawe jaki z ciebie kucharz fasolka ze słoika z biedronki żal zawsze jakaś ku... sie przyczepi i nie pasuje dla mnie jedzenie ok Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: analfabet Re: pizzeria da grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.11, 13:08 jezeli swoich klientow nazywacie ku**** to gratuluje marketingu debilu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ahmed Re: pizzeria da grasso IP: *.dynamic.chello.pl 10.04.11, 01:17 Sam jestes debilem małpowłazie ja jestem klientem i jedzenie jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Karol Re: pizzeria da grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.11, 20:50 Jasne, że ci smakuje, jak na codzień wpierniczasz ścierwo z przeceny, to te "smakołyki" dla ciebie maomazje. Jak chcesz zobaczyć ku.. spójrz w lustro... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zadowolony Re: pizzeria da grasso IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.11, 11:04 Ładne imię ale chciałbym numer telefonu bo chcę się z nią spotkać . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ahmed [...] IP: *.dynamic.chello.pl 10.04.11, 01:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Józek Re: pizzeria da grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.11, 01:57 Ja bym się chętnie z tobą spotkał, wielka gębo z małym fiutem... Twoja laska pewnie nosi mikroskop...:D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: analfabet Re: pizzeria da grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.11, 07:49 Takie ahmedoskie parowy to do wora Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: pizzeria da grasso IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.11, 08:47 nie wiem co wy tu robicie.to jest w tej chwili jeden z najlepszych lokali w ciechanowie.bylam tam z rodziną i w milej atmosferze zjedliśmy przyzwoity posilek.w lokalu jest milo i czysto dla dzieci fajny kącik.zamawialam również do domu i naprawdę cieplą pizzę przywiózl mily kierowca,który wydal reszte bo niektórzy nigdy nie mają drobnych(nie znam imienia ale wysoki w średnim wieku).ja polecam ten lokal. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zadowolony. Re: pizzeria da grasso IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.11, 22:47 czarnulko podaj mi numer telefonu proszę . Będę w czwartek. Przestańcie narzekać bo jedzenie jest bardzo dobre i smaczne. Polecam Da Grasso w ciechanowie każdemu Odpowiedz Link Zgłoś
shibo Re: pizzeria da grasso 13.04.11, 13:05 Z doświadczenia wiem, że de grasso trzyma poziom w całej Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wiktoria Re: pizzeria da grasso IP: *.dynamic.chello.pl 30.04.11, 17:23 Dzisiaj byłam po raz pierwszy - lokal fajny, pizza bardzo smaczna i nie spodziewałam się, że będzie aż tak duża... Dodatkowo kelner, pan Piotruś - ciacho, szkoda tylko, że homoseksualne Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: małpa Re: pizzeria da grasso IP: 213.199.253.* 01.05.11, 15:25 a oni sie tu jeszcze reklamuja..........:( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wiktoria Re: pizzeria da grasso IP: *.dynamic.chello.pl 01.05.11, 18:38 Ja nic nie reklamuję, wyraziłam tylko swoje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Narzeczona Re: pizzeria da grasso IP: *.play-internet.pl 01.05.11, 19:56 kto jest homo, nie wnikam, może Ty jesteś lesbijka leleczko, lecz mój Piotruś chłopak na medal i swoją drogą ZAJĘTY więc spadówa dziewczynki... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: do małpa Re: pizzeria da grasso IP: *.204.67.246.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.05.11, 10:35 wyjazd do zoo, swoją pipą się pobaw, albo weź się do roboty, anie po tym forum latasz i ludziom przynudzasz.wszędzie masz coś do powiedzenia, baterie w wibratorze padły? goryl cię zaspokoi bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kasia Re: pizzeria da grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.11, 13:00 Byłam dzisiaj w Da Grasso z koleżanką i jesteśmy pod wielkim wrażeniem. Bardzo przytulne miejsce, pyszne jedzenie i wyśmienita obsługa. Coś mi się wydaje, że będę tam bardzo często bywać :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zadowolony Re: pizzeria da grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.11, 09:51 Gosiu będę dziś mam nadzieję że porozmawiamy . Mam nadzieje że dziś pracujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gość Re: pizzeria da grasso IP: *.dynamic.chello.pl 02.05.11, 15:42 Byłem dziś kolejny raz i muszę przyznać że obniżyli loty-nie podają już w oczekiwaniu na pizze marchewek!i po raz koleiny zauważyłem że ciasto jest w ogóle nie solone!po za tym wszystko OK,nie jest najgorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sliczny Re: pizzeria da grasso IP: *.dynamic.chello.pl 05.05.11, 00:10 Na kuchni lata mała czarnuleczka bardzo mi sie podoba ma ktos do niej tel Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: oczko Re: pizzeria da grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.11, 12:01 nie wiem co widzicie w tym badziewiu tzn pizzach, kebabach i innych śmieciach. Można to zjeśc raz na pół roku a nie traktowac jako codzienny posiłek. Czym Wy się zachwycacie. Od tych pseudo przysmaków tylko bebechy wysadza a smrodu od wyziewów z kuchni nie można się pozbyc kilka godzin po wyjściu z tych cudownych pizzerii. Mnie wystarczy jak przechodzę obok , wiatr zawieje i już żygac się chce od tego smrodu. Niestety u mas nie ma zwyczaju jeszcze robic dobrej wentylacji aby pochłaniała zapachy z kuchni. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anonimowa Re: pizzeria da grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.11, 15:54 oczko wal się ,twoja matka puszcza sie z osłem ,ojciec spuścił się na gój i słońce cię wychodowało. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: małpa Re: pizzeria da grasso IP: 213.199.253.* 19.05.11, 17:59 opanuj serce ... prostaczko Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wiktoria Re: pizzeria da grasso IP: *.dynamic.chello.pl 18.06.11, 15:04 Wczoraj ok. 10:30 piotruś z Da Grasso był w Kauflandzie, cały na biało, białe spodnie białe buty, biały sweter nawet miał. Był z takim innym facetem w bieli - wyglądali na parę. Nie mogłam się oprzec i dyskretnie otarłam się o niego - moge smiało stwierdzic, że to obecnie najprzystojniejszy kelner w Ciechanowie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: edek Re: pizzeria da grasso IP: *.play-internet.pl 24.06.11, 17:42 wiktorio moja droga piszesz takie brednie ze śmiać mi się chce, pozdrowienia dla ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: stały klient Re: pizzeria da grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.11, 10:13 Byłem w tym tygodniu kilka razy i zaóważyłem że nie ma już P.Małgosi. Bardzo mi jest przykro bo była to jedyna osoba która się znała na profesionalnej obsłudze klienta. Zawsze mi potrafiła wybrać dobre jedzenie i nigdy nie żałowałem. Pozatym była bardzo sympatyczna i uprzejmna . Nie bede juz tam przychodzić bo co tam teraz jest to porażka. Jedynie dla kucharzy wielki szacun. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dr.huuk Re: pizzeria da grasso IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.11, 13:36 stały kliencie teraz zacznie cię obsługiwac ELVIS a on zna się na robocie. pozdrawiam elvisa podajacego pizze Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: stały klieny Re: pizzeria da grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.11, 17:02 Elvis może się zna ale na ciągnieciu. Tak jak powiedziałem to była jedyna osoba która przy dużym ruchu na sali potrafiła ogarnąć wszystko ze spokojem i usmiechem na twarzy. Podchodziła do tej pracy z szacunkiem jak do klientów. Wiec doktorku przestań pieprzyć głupoty . Jestem klientem od poczatku . Jeszcze był wysoki chłopak ale też go ni ma. Powodzenia dla szefa z tą obsługą. Bo kuchnia jest ok. nic do zażucenia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wiktoria Re: pizzeria da grasso IP: *.dynamic.chello.pl 02.07.11, 14:49 eee tam, Piotrus fajniejszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: stały klient Re: pizzeria da grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.11, 20:12 Dajcie mi chociaż numer do niej. Ideał kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wiktoria Re: pizzeria da grasso IP: *.dynamic.chello.pl 06.07.11, 20:45 I numer do niego (Piotrusia) - ideał faceta Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: stały klient Re: pizzeria da grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.11, 12:02 Droga Wiktorio to jesteśmy we dwoje , podobają nam się dwie osoby. Wiem o kogo ci chodzi fajny chłopak przystojny wiec dlaczego nie pójdziesz do niego i z nim nie porozmawiasz. Masz okazję . Ja byłem wstydliwy i nie potrafiłem tego zrobic . Teraz żałuję , bo Gosi juz nie ma i jest mi przykro. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wiktoria Re: pizzeria da grasso IP: *.dynamic.chello.pl 07.07.11, 15:20 Mi właśnie też wstyd tak rozmawiac z nim w pizzerri, nie chciałabym, żeby inni słyszeli, dlatego szukam innych dróg kontaktu z nim... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: stał klient Re: pizzeria da grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.11, 18:16 To się przełam . Widzisz ja tego nie zrobiłem i nie ma jej ani nie mam kontaktu. A bardzo mi zalezy na tym bo to bardzo fajna i miła dziewczyna. Jej spojrzenie było powalające ona ma coś w sobie co przyciągało facetów którzy przychodzili. Ona widziała to ale była stanowcza traktowała ich tylko jako klientów pizzeri i to mi się podobało. Ja kiedyś chciałem jej numer przez kolegę to dała mi ulotkę da grasso to bardzo mnie rozbawiło ale było miło. widocznie dziewczynie zależy na prywatności. Zrób pierwszy krok a może nie będziesz żałować.Jak by ci się udało z Piotrkiem to może on ma numer do niej. Był bym wdzięczny. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wiktoria Re: pizzeria da grasso IP: *.dynamic.chello.pl 07.07.11, 19:02 Spróbuję i jak wyjdzie dam znac Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Edek Re: pizzeria da grasso IP: *.play-internet.pl 08.07.11, 20:08 Wiktorio ujawnij się, zostaw mu numer telefonu nawet na paragonie :) ja bym tak zrobił, dla GOSI :D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: stał klient Re: pizzeria da grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.11, 18:03 Cześć Edek ty też jesteś za Gosią tak jak Ja Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Robert Re: pizzeria da grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.11, 20:22 Cześć stał kliencie i edku . Poruszyliście bardzo interesujący temat o pewnej kobiecie o imieniu Gosia. Tak to była kobieta. Piękna , inteligentna , uprzejmna i miła. Jak wchodziłem do restauracji to moje oczy szukały jej. Jej słodki uśmiech był powalający i słodki. Ale chłopaki zostały tylko miłe wspomienia . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zadowolony Re: pizzeria da grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.11, 15:44 Cześć chłopaki. Może założymy FAN CLUB Gosi. Bo widzę że nie tylko mi jej brakuje w restauracji ale i wam. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: stały klient Re: pizzeria da grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.11, 12:07 To zakładamy ten FAN CLUB GOSI. To bardzo dobry pomysł. Gosiu jeśli to czytasz odezwij się proszę . Chcę sie spotkac i pogadac Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marek.k Re: pizzeria da grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.11, 20:06 Chłopaki ja też się przyłanczam do waszego FAN CLUBU. Była bardzo miła i śliczną kobieta. Tak slicznie sie uśmiechała. I jej te słodkie oczka. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: stały klient Re: pizzeria da grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.11, 12:35 Cześć chłopaki. Widziałem wczoraj Gosię na deptaku. Krótkie spodenki śliczna bluzeczka i piekna karnacja. Ma piękne zgrabne nogi. Ale jak zwykle strach mi nie pozwolił do niej podejsc i pogadac. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: stały klient Re: pizzeria da grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.11, 18:20 Witajcie chłopaki . Widziałem znów ja dziś . Bywa codziennie na deptaku . Mam pomysł może spotkamy sie wszczyscy jutro na pogaduszki może znów bedzie i pogadamy z nią normalnie . Przecież to bardzo fajna dziewczyna. Przechodziła obok mnie ale na mnie wogóle nie spojrzała . Chciałym z nią się spotkać i być znią to jest mój ideał kobiety. Proszę kogo kolwiek kto ma jej numer telefonu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wiktoria Re: pizzeria da grasso IP: *.dynamic.chello.pl 31.07.11, 19:10 A ja przejeżdżałam ostatnio rowerkiem tamtędy i Piotruś obsługiwał klientów na zewnątrz, wygladał jak zwykle cudownie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosia Re: pizzeria da grasso IP: *.play-internet.pl 01.08.11, 16:27 stały klient jest chyba idiotą skoro wypisuje takie durnoty na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hehe Re: pizzeria da grasso IP: 213.199.253.* 02.08.11, 17:13 Wiktorio, niestety dla Ciebie Piotr jest zajęty ;) Prostaczka. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wiktoria Re: pizzeria da grasso IP: *.dynamic.chello.pl 02.08.11, 19:20 Zajęty, ale nie żonaty, więc w sumie wszystko mu wolno!!! A ja nie jestem prostaczką, nie mam po prostu ograniczeń i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Piotr Re: pizzeria da grasso IP: *.play-internet.pl 02.08.11, 23:34 może ktoś w końcu się przedstawi i przestanie wypisywać na forum ;p dużo piszecie i nic nie robicie ehh ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Życzliwy Re: pizzeria da grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.11, 21:39 Piotrze gdybyś miał trochę klasy napisałbyś cokolwiek owej "Wiktorii". Tak nie zachowuje się poważny facet. Dziewczynie wyraźnie wpadłeś w oko, więc daj jej szansę... Chyba, że już kogoś masz na oku albo z kimś jesteś... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: stały klient Re: pizzeria da grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.11, 18:28 Witam fanów. Widziałem znów dziś Gosię . Postanowiłeś dziś do niej już podejść bo widziałem ją przypadkiem, ale kiedy szłem w jej stronę zobaczyłem że podszedł do niej chłopak w porównaniu do mnie był bardzo przystoiny. Więc chłopaki musimy odpuścić. I tam smutny poszłem do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wiktoria Re: pizzeria da grasso IP: *.dynamic.chello.pl 16.08.11, 18:50 A ja ostatnio widziałam Piotrka w Kauflandzie..., z tym samym facetem co kiedyś na mieście... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ? Re: pizzeria da grasso IP: 213.199.253.* 16.08.11, 21:03 czy tu chodzi o Pana Pitra P ?:) który pracował kiedyś w hicie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wiktoria Re: pizzeria da grasso IP: *.dynamic.chello.pl 17.08.11, 10:03 nie wiem, jak się nazywa, w hicie nigdy go nie widziałam, ale jest dosyc wysoki, ciemne włosy i bardzo ciemna karnacja ( cos jakby zatrzasnął się w solarium) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kamil Re: pizzeria da grasso IP: *.play-internet.pl 17.08.11, 17:30 wiktorio pracujesz zapewne w kauflandzie skoro tak często go tam widujesz :) odezwij się do niego bo nigdy się nie dowie kim jesteś Odpowiedz Link Zgłoś